Inlägg

Inlägg som sangre har skrivit i forumet
Av sangre
Skrivet av twit:

Varför känner du dig tvingad att överdriva istället för att diskutera sakligt?

Den enda i tråden som uttryckt sig i former som "ingen sticker ut eller gör sig hörd" är du.

Dom som överdriver är snarare dom som tror sig veta hur barn ska bete sig men inte har nån som helst aning om hur verkligheten ser ut .

Av sangre
Skrivet av Jaxione:

Nej precis, det är en hel gata med villor på båda sidor. De flesta har ju egna barn och kanske inte tänker så mycket på det. Men som sagt så leker alla de andra barnen med varandra medans dessa två bara leker med varandra. Tycker lite synd om dom samtidigt men tänker att det finns en anledning till att dom inte "får" vara med

Ditt svar får mig verkligen att fundera på varför du flyttar till ett område där dom flesta är barnfamiljer där man kan räkna med att det är livat från morgon till kväll, låter lite som att du villl tortera dig själv.

Av sangre
Skrivet av twit:

Det är en betydande skillnad mellan barn som har kul - skrattar, stojar, hojtar, och barn som gallskriker sig igenom sina sociala interaktioner. Tråden handlar rimligtvis inte om det förstnämnda utan det sistnämnda, men för att förstå det krävs det naturligtvis att man upplevt barn som agerar på det sättet.

Mängder av barn agerar på det sättet vet inte vart ni bott då ni anser det vara ovanligt måste varit rena utopin där ingen sticker ut eller gör sig hörd för jag har då aldrig varit i närheten av något sånt ställe förutom i områden där det bara bor pensionärer.

Av sangre
Skrivet av Vangen:

12-13 åring som skriker, ja nånting är fel, ADHD?

Normala 12-13 åringar är barns som har kul onormala 12-13 åringar är dom som fått växa upp för snabbt och skäms för att göra barnsliga saker. ADHD diagnos är nog inget du har erfarenhet att ställe och frågan är om du ens vet hur barn med ADHD verkligen är.

Av sangre

@Jen_bkm: jag skulle välja amd datorn 2500k är snart antik

Av sangre

Kanske dags att hyra en pensionärs lägenhet? När barn har kul låter dom väldigt mycket men kanske inte alla växte upp med vetskapen av vad riktigt kul är för nåt. Om högljuda barn är dålig uppfostran vet jag inte vad vi ska kalla majoriteten av alla vuxna män som tar mer plats än dom behöver i samhället och lider när barn har skoj, kanske det är brist på någon uppfostran alls? villa områden är typiskt barnfamiljsområde och har varit det dom 40 åren jag levt .

Av sangre

@dagas:
Ja såna fläkt galler mins man och har även kvar

https://i.ibb.co/XSFv2L8/DSC-0019.jpg

Av sangre

Håller med dig fullständigt där, bästa luftkylaren jag kunde hitta till min i7 9700k tyst, sval och den är förbannat snygg oxå.

Av sangre

@XHI:
Nåt i den här stilen kanske?
zalman zm-mfc1 stolt ägare av 2 stycken

https://i.ibb.co/42zYLzf/DSC-0016.jpg

Av sangre
Av sangre

Får hoppas det blir en trend som håller i sig så jag slipper leta äldre lådor i bra skick till hutlösa priser.

Av sangre
Skrivet av fcis:

Jag planerar att uppdatera min CPU på min Mac Pro 5.1 2010. Som visas, är den högsta CPU jag kan få den dual 6-core Xeon 3.46GHz. Nu undrar jag om den här jag hittad har har kan användas direkt utan att täcka de-lid? Jag har kontrollerat och vissa säger att Mac Pros version 5.1 inte behöver de-lid. Så jag är inte säker på om jag kan köpa och använda den i länken tidigare utan att behöva de-lid den eller måste jag? Jag uppskattar ditt råd.

finns folk som gör det på youtube på 2009 årsmodell så bör nog gå bra med din med utan delid

Av sangre
Skrivet av henkiii:

Om telefonernas processorer är så snabba, hur kommer det sig att själva telefonerna är så sega?

Allt beror ju på vad du har för telefon betalar du mer får du mer, betalar du mindre får du mindre och i vissa fall betalar du för märket och får mindre än för något annat märke.

Av sangre

Nej däremot byte jag från android till iphone 7 för några veckor sedan och det ångrar jag hemknappen stör mig riktigt mycket och att jag inte kan byta ut safari mot chrome i menyn är helt värdelöst för nu får jag sitta med båda, kopplar jag ifrån bluetooth i snabbmenyn så återaktiverar telefonen det igen nästa dag så jag måste gå in i inställningarna och stänga av för att det inte ska hända samma sak med wifi. Finns nog mycket mer som jag kommer upptäcka att jag inte gillar när jag väl haft den ett tag så blir att byta ut den.

Av sangre

Byter cpu, ram och moderkort oftare än grafikkorten men sen spelar jag nog inte lika mycket krävande spel som andra gör.

Av sangre

Chieftec brukar ha power i fronten på sina men då slipper ni inte luckan för optiska enheter men det kanske fungerar ändå?

Av sangre

Var sugen på ett nytt grafikkort men det där fick mig att må illa dags för tid hos psykologen så inte resten av mitt liv blir förstört.

Av sangre

@Kamun:
I7 6700 kan du uppgradera till sen kan du ju alltid leta efter ett begagnat GTX 1070 men om du kommer få något av dom delarna billigt är ju en helt annan sak folk har förmågan att ta ut saftiga summor för begagnat idag.