Inlägg

Inlägg som PutinWithAnimals har skrivit i forumet
Av PutinWithAnimals

Knark!

Skrivet av Aphex:

Civilization är ett turnbaserat knark som lätt får dig att glömma jobb, familj och hygien. Bara en vänlig varning, om att tänka efter innan man börjar med det.

Den första är gratis..

Jag kan sluta när jag vill!

Av PutinWithAnimals

Hallelujah!

Skrivet av cyklonen:

Bara en liten miss blev det, som ledde till att religiösa enheter blev extremt billiga tidigt, så nu är det horder av apostlar över hela spelvärlden, haha! Justerar det till nästa gång.

Prisa Jesus!

Av PutinWithAnimals
Skrivet av Nattlorden:

Kul, det får man tanka ned och prova.... höll på att spela bort några tentaplugg med original-CIV en gång i tiden

Schh, avslöja inte din ålder Civ 1 var magiskt, där man aktiverade och deaktiverade settleserna flera gånger för att bygga klart en improvement på en turn; 1 gång för Roads, 4 gånger för Irrigation var det va? Och den som uppfann Armors först vann

Av PutinWithAnimals
Skrivet av HandsomeT:

Spelade Civ 1, 3 och 4 väldigt mycket och 4:an är nog oslagbar med alla bra mods som finns. Kom av mig med femman helt och hållet i och med att det kändes väldigt fördummat jämfört med en moddad 4:a.

Men gratis är ju gott.

Ja, jag måste nog säga att både Civ 5 och 6 känns lite "omotiverade"; Civ 4 känns helt klart som det enda moderna Civ man egentligen behöver; det är fortfarande vackert och otroligt välformat, Civ 5 kändes lite mer som ett brädspel; bara en enhet per ruta, etc. Jag köpte Civ 6 på Steam för ett tag sen för att en kompis ville spela, men jag måste säga att det kändes ändå mer omotiverat än femman, även om det är fantastiskt snyggt och jättekul i sin egen rätt om man inte spelat de tidigare. Men mitt råd är att testa Civ 4 först; det är ett perfekt spel Liksom Civ 1 och 2, förstås.

Fotnot: Ska man skriva rubrik på sina svar? Är ny här.

Av PutinWithAnimals

@_Merc_: Lite kommunism har väl aldrig skadat nån!

Av PutinWithAnimals

Baba Yetu!

Skrivet av JacobMardfelt:

Jag friade faktiskt till den här Och gick in i kyrkan till Civ IV-introt

Här kommer 2 fantastiska Live-versioner av de båda.

https://www.youtube.com/watch?v=noneMROp_E8
https://www.youtube.com/watch?v=6j2s4EkR36A

Härligt! Jag var tvungen att skapa ett konto här på SweClockers; det verkar vara en gemytlig och relativt "o-toxisk" församling, detta är mitt första inlägg Måste varit magiskt att gifta sig till Baba Yetu, och din fru är förhoppningsvis en väldigt lycklig kvinna!
/ Hälsningar Gustav