Inlägg

Inlägg som Jontissh har skrivit i forumet
Av Jontissh

Tack för svar alla. Fick många bra tips och lärde mig en hel del. Funderar nu på att gå upp lite i budget och försöka plocka grejerna som har föreslagits här som mer prisvärda. Har som sagt dragit på det här i flera år så lika bra att köpa bra grejer. Ska även titta på det här med att bygga själv. Kanske är det något jag grejar och blir intressant att prova. Återkommer när jag har kunnat smälta all info.

Av Jontissh

Tack för svar alla! Blev tipsad att skriva till er och kan inte klaga på responsen. Fick länken av inet baserat på samma beskrivning som jag gav till er. Att bygga själv känns lite överväldigande. Om det egentligen är det har jag svårt att säga eftersom jag har 0 erfarenhet. Tittar närmare på era svar lite senare idag. Ville bara säga att jag uppskattar hjälpen!

Av Jontissh

Speldator för ca 10 k kr

Hej,

Tacksam om jag får låna er expertis lite.
Jag har varit i konsolvärlden i 4 år nu och tröttnat på spelutbudet. Tänkte därför skaffa en dator att koppla till 55-tums TV hemna och spela med trådlös mus och tangentbord i soffan.

- Det jag till största del ser fram emot att lira är de senaste TW spelen som tex three kingdoms
-Budget på runt 10 000 kr
-Ett + om burken är liten, diskret och inte låter som ett flygplan

Jag fick nedan länk via inet och skulle vilja höra med experterna här om ni tror att det kan vara något för mig. Har bara baskunskaper vad gäller hårdvara.

https://www.inet.se/datorbygge/b1152886/mk2

Tack på förhand!

MVH,
Jonathan