Inlägg

Inlägg som Atsvoh har skrivit i forumet
Av Atsvoh
Skrivet av Libra-75:

Tror tyvärr inte vi kommer att få se sänkningar i samma omfattning och storlek som i USA. Om man tittar på hur det sett ut hittills när det har varit sänkningar i USA så har det gått extremt trögt här i Sverige. Men jag hoppas ju givetvis att det går snabbare den här gången och att det blir märkbara sänkningar av nuvarande priser. Vi kanske kan få se fler erbjudanden likt dom som Komplett har haft nyligen.

Låter rimligt, har själv lagt märke på det ökande antalet erbjudanden som dyker upp. Det är väl bara att vänta tills att något passande hamnar på ett vettigt pris. Tack för svaret!

Av Atsvoh

När tror vi priserna kraschar i Sverige?

Svårt att missa att priserna för grafikkort fallar ganska häftigt nu, i alla fall i USA. Går det att anta när vi kan hitta liknande priser här i Sverige?

Av Atsvoh
Skrivet av Gustenrocks:

Blocket är ren katastrof nu när det är gratis. Folk fejkar "blocketpaketet" och håller på. En kompis förlorade 6000kr på en surfplatta.

Tack för varningen! Håller mig borta från blocket isf

Av Atsvoh

Köpa grafikkort på tradera, blocket m.m.

Hej! Undrar om det är några här som har erfarenheter gällande att köpa grafikkort från 30-serien på t.ex. tradera? Rent generellt verkar de flesta vara relativt nya och fräscha till ett ganska rimligt pris jämfört med det man hittar i butik. Men jag utgår ifrån att det måste finnas en hake så jag vände mig hit för att höra om någon kan säga om det är en bra eller dålig idé.