Inlägg

Inlägg som shutin har skrivit i forumet
Av shutin

Köpt några musmattor och gillar den senaste bäst tror jag - QCK Heavy (large). Den har en jämn yta som inte irriterar huden, ingen sydd kant som också kan irritera mot huden men gör den tålig, jämn finstrukturerad yta som är rätt snabb, tjock undersida dom bidrar till komfort och gör att den ligger fast på bordsskivan och kostar under 300 kr. QCK Heavy är hyfsat snabb och har man använt en långsammare matta innan kanske man får sänka sin mus sensitivity en aning.

Har också Razer Gigantus v1. Lite långsammare och grövre ytstruktur än QCK. LGG Saturn, liknar Gigantus v1 men har en tätare vävning och sydd kant och har bättre kvalitet. Mer kontrollmatra än QCK och möjligen än Gigantus v1 också.

Av shutin
Skrivet av highspeed:

Väldigt modigt av dem köpa aktier för 5 månader sedan.

Jo kanske "modigt" men när det passerat gränsen till korkat börjar jag spekulera om korruption.

Av shutin

Vore det inte bra att få reda på grafikkortets maximala effektuttag också?

Genomsnittlig effekt är ju fint att veta men för att veta vilken PSU som duger vill man väl veta det högst uttaget.

Av shutin

Hur lätt är det att mäta beteendeförändring med MR? Är der ett instrument som används regelbundet inom psykiatrin på det sättet?

Jag spelar själv "våldsamma spel" och funderar ibland om jag blir tillvänjd våld, fast det är inte så jag har märkt det.

Av shutin

Känns ju lite tråkigt fast jag inte handlat mycket av dom, konkurrens är bra.

Hoppas fler kan ta till sig av vad som verkar vara Inets framgångsrika koncept med suverän service.

Av shutin

Om du använder Frametime så kan du se om inte ditt problem kommer av 1% low.

Visst använder du rätt Energiplan?

Av shutin

Intresserad av Varmilo VA88M bara inte frakten blir för dyr?

Av shutin
Skrivet av Ang3r:

Kan man delbetala med sin njure hos klarna?

Blir instegsmodellen för 1 st. njure, du vet väl att du har 2?

Av shutin

Om det är något den här recensionen lyckades med var att sälja in 5800X3D. Billigare 27/9 kl 15?

Av shutin
Citat:

Ingen gamingmus är komplett utan en rejäl mjukvarusvit

En del görs för att användas utan som t.ex möss av Zowie och Vaxee.

Av shutin

Användare: @mistral86

Typ av affär: Köp

Tillvägagångssätt: Frakt

Produkt: Sonos Play 3

Positivt: Alert och trevligt bemötande. Skickades snabbare än Inet. Fint skick på produkten. Bra förpackat.

Negativt: inget

Slutbetyg: 5/5

Av shutin
Skrivet av mistral86:

Ok

Den är vit. Intresserad? Tänkte stänga annonsen vilken dag som helst, resten åker ut på annan marknad.

Ja, bjuder 900 + frakt för Sonos Play 3.

Av shutin

Färg på nr 14 (play3)?

Av shutin
Skrivet av Esotcal:

Väldigt få ser knappt skillnaden mellan 240 till 360 hz. Tror knappast någon kan se skillnaden mellan 360 till 500 hz.

So it begins

Av shutin
Skrivet av Shiprat:

Är väl exakt det som är poängen- i tråden användes oändligt med begrepp som sibilants, neutral at [x range] frequency, improved transient attack, digital irritants osv, varav det verkar finnas fördelar för alla dessa saker med denna disk? Vilket iofs kan tyda isåfall på att de alla har seriösa el-problem i sina system som på något sätt försvinner när de sätter i denna disk- vem vet.

Om man då bara spinner vidare på något som är baserat i fakta- om datan i de digitala filerna är densamma så är det enda som spelar roll vad gäller disken att datan kan läsas ut korrekt, att disken i sig inte orsakar elektriska fel i datorn, och att den inte orsakar några skumma cpu-kö fel eller höjda latenser.

Därmed kan man tycka att vad de borde mäta och diskutera runt en sådan här disk är

1. Integritetstest på data och ljudströmmar

2. Leta potentiella ground-noise problem

3. Kontrollera om det finns vibrationer hos kondingarna (varför man skulle få för sig att sätta elektrolytiska caps - som kan börja vibrera med tiden - på en SSD för att förbättra ljudet är... Inte tydligt - de tjänar ett syfte i analoga kretsar och till exempel en rörförstärkare men här är de inte inblandade i signal-kedjan alls och är därmed bara en större, mindre pålitlig konding vars övriga fördelar slösas bort)

4. Mäta och utvärdera driver-latenser i OS och i ljudströmmen

Men inget av vikt verkar diskuteras, inga resultat eller mätningar som inte är helt subjektiva. Om man är nere på sådana nivåer där sådant inte kan mätas lätt så finns det saker som spelar mer roll från dag till dag och kan mätas.
Exempel: blodtryck kan påverka hörsel. Trötthet kan påverka hörsel. Luftempartur kan påverka hörsel, och även lufttryck. Uttorkning kan påverka hörsel.

Jag säger kan, men mer korrekt är att alla dessa påverkar hörsel men att det är svårt för personer att känna det större delen av tiden då den effektiva profilen ändras graduellt- saker som tinnitus märks när de dyker upp plötsligt.

Det enda konsekventa i sådana här trådar är vanligtvis att ju dyrare och ju mer obskyrt något är desto mer villiga är folk att svära vid dess överlägsna karaktär.

Vid kvalitetsbedömningar av inspelad musik är uppmätta "objektiva" mätningar det som säger minst om hur välljudande, eller motsatsen, det låter jämfört mot just ett tränat mänskligt öra. Det går dåligt att bara försöka mäta sig fram till vad som är musikaliskt.

Jag hade inte intentionen att bedöma SSD-enhetens kvalite för jag har själv inte testat den och vet inte om det är snake oil eller om det är nåt som ger skillnad. Min poäng låg snarare i att alla i den här tråden på det annars oumbärliga och trevliga Sweclockers plötsligt var så tvärsäkra att den här produkten var bondfångeri. Kunde det bero på att vi hade kommit lite utanför det vi brukar prata om här och nörderierna handlade om ett annat ämne? Vem vet.

Av shutin

Kom ihåg sweclockare att det finns olika slags nördar här i världen och det som de har gemensamt är ett stort intresse för ett ämne. Det brukar också bli så att de blir lite kunnigare än de flesta andra i just det dom nördar in sig på. Go' jul på er.

Av shutin

Det verkar ju som att skärmen levererar till det som den ska klara av. Men vi kanske behöver olika typer av E-sport skärmar? En för snabba FPS-spel som den här, och en annan för RTS-spel och liknande.

Av shutin
Skrivet av SpeedRebirth:

Trimmar den här mina fingrar också? De jobbar just nu bara i 87hz så de kanske kan köra ett paketerbjudande med Brain Implant 8000

Trimmar hjärnan så du blir ninja overhyped, det är fett sant. Hur många vill du ha?

Av shutin

Har bytt ut min hårddiskvagga (2.5'') gjord av en Fetaost-burk. Funkade fett fint.

Av shutin

Är hemma med min familj och det är så lugnt ute. Grabben har en kompis här som ska bo några dagar hos oss. (Säg inget till Tegnell snälla).
Fixat på lite med trädgården, softat ute.
Nu har vi ätit god mat - ljummen potatissallad, mangosalsa, majrova med citronzest, brytbönor och entrecote alt. veggo-chorizo. Och lådvin till dom med åldern inne.

Glad midsommar till alla Sweckare!