Inlägg

Inlägg som Nugel har skrivit i forumet
Av Nugel

https://komponentkoll.se/bygg/bkONq

Byggde ihop denna, blev lite mer än 13000. Vad tror ni om den? Eller ska jag köra intel? Verkar vara lång leverans på alla nVidia korten..

Av Nugel

Spel dator Max 13k

Hejsan,

Nån som har lusta att hjälpa mig plocka ihop en dator för Max 13k, tänkte om det finns lite delar man kan få billigare nu på rean. Vill kunna spela spel som tex warzone mm. Helst om det finns delar att få tag på nu med eftersom det flesta grafikkorten verkar vara slut.

Av Nugel

Råkade missa rean på grafikkortet... tips på något annat eller är den fortfarande värd? Vill helst ta allt från samma ställe, men de kvittar om de är inet eller webhallen.

Av Nugel

Sen va de det där med att jag helst vill ha Optisk S/PDIF det har tyvär inte Gaming plus Max eller tomahawk därför blir det mortar

Av Nugel

Okej den jag tittar på när jag bygger själv ser ut så här

https://www.inet.se/kundvagn/visa/13487341

Av Nugel

Begangnad pc

Hej.
Sitter o kollar lite olika alternativ på pc. Om jag ska köpa nytt eller beg. Hittade den här
https://www.blocket.se/vi/90157460.htm

Är det något att ha?

Av Nugel

@Eric Hjalmarsson: tack du 🤩

Av Nugel

@Eric Hjalmarsson: den senare från inet där. Finns det nått annat chassi och ssd som dom hari i lager nu? Måste jag köpa extra ljudkort om jag vill ha optisk anslutning?

Av Nugel

@Eric Hjalmarsson: på den för 13000 står det att moderkortet inte passar med CPU?

Av Nugel

Bygga gamling dator runt 10-15k

Hej som rubriken lyder så tänkte jag bygga ihop en speldator för runt 10-15k. Den ska klara av spel som cod warzone, wow cs mm och ja en del nya spel som kommer komma ut. Nån som skulle kunna slänga ihop lite tips på typ komponentkoll.se åt mig? Vill ha optisk uttag på ljudet. Är webhallens config datorer något att ha? Eller inets bygga själv satser? Sparar man något på att bygga den själv eller ska jag bara köpa en färdig? Isåfall något tips på en bra färdig stationär dator.

Tack på förhand!