Inlägg

Inlägg som Firetojump har skrivit i forumet
Av Firetojump

Tack @Inet Nu är datorn på plats och allt funkar som det ska! Bra och snabb service när den väl kom till rätta

Förutom en massa pingvinstänger så fanns där lite annat trevligt i lådan.

Jag har dessutom fått frågan att tänka över vad som kan vara en lämplig kompensation för allt trubbel så det känns toppen.

Av Firetojump

@kaptengrek: En lösning verkar nära nu. Jag ska berätta sen hur allting gått.

Av Firetojump

@Inet: Jag mailade två frågor om ärendet idag. En precis för 20 minuter sedan och en vid 10-tiden. Ni får gärna svara på dem.

Av Firetojump

Jag ringde Inet idag söndag och datorn är tydligen på väg till dem nu. Den ska anlända imorgon och då ska de kolla att den är okej och sen skicka den till mig. De ville diskutera ersättning först när jag fått leveransen och allt är ok. Det finns hopp alltså. Men återigen var det jag som fick ta kontakten för att få uppdateringar i ärendet. Jag bad dem skicka ett mail som bekräftelse på vad vi kommit överens om men inte fått något.

Av Firetojump

Tack för alla svar! Ni är grymma!

Av Firetojump

Beställde dator hos Inet men den har ”fastnat”

Hej. Aldrig haft problem med Inet tidigare. Beställde en egenkomponerad dator den 2:e januari och den beräknade levereras 21:e januari. Den 21:e januari ringde Inet upp mig och sa att datorn hade skickats till fel mottagare. Det är nu tio dagar sedan och jag har chattat och ringt dem för att få uppdateringar kring mitt ärende. Igår fick jag reda på att den personen som felaktigt fått min dator vägrar lämna tillbaks den. Jag ska nu vänta till måndag för att få reda på hur ”mitt” ärende ligger till. Jag kan inte häva köpet eftersom den är beställd via deras datorbyggare. Hade jag kunnat det hade jag beställt en likadan direkt. Jag kan tycka att Inet inte ens borde fundera på saken utan skicka mig en ny direkt istället för att låta mig vänta. De borde kunna lösa ”mitt problem” utan min påverkan tycker jag. Om man nu får den datorn som nu är hos felaktig mottagare så får man hoppas att hen behandlat den bra.

Kanske någon som har råd eller tips på andra lösningar?