Inlägg

Inlägg som HouseofD28 har skrivit i forumet
Av HouseofD28

Har under mitt liv haft 3 datorer kommer inte ihåg så mycket av de två första. Jag delade den andra med min lille bror. Den tredje är den som jag nuvarande använder och den är min egna som jag tog med mig när jag flyttade. Den har Intel Core i5 3350P, NVIDIA GeForce GTX 980
och 16gb ddr3 som jag plockade från min mor dator som hon skulle slänga. I början när jag fick datorn så hade den en NVIDIA GeForce GTX 670 som jag senare bytte ut mot 980 som sitter i än idag.

Av HouseofD28

Jag håller på att bygga min fösta dator och blev tipsad av en kollega att sweclockers har en marknad för medlemmar där man kan fynda de delar som man behöver.

Skickades från m.sweclockers.com

Av HouseofD28

Tjena mitt namn är Daniel. Jag är 23 och jobbar som elektriker. Utöver datorer så är några av mina intressen att see på film/serier och spela spel varesig på konsol eller pc.

Jag blev tipsad om att sweclockers har en marknad av en kollega vilket jag själv inte hade någon aning om. Men det passar mig perfekt då jag precis har börjat införskaffa mig delar till mitt första data bygge.

Skickades från m.sweclockers.com