Inlägg

Inlägg som NisseT1 har skrivit i forumet
Av NisseT1

Bästa tipset jag har är att jag inte använda musmatta, eller en väldigt stor som täcker hela bordet. För man varierar sin sitt ställning och har man en musmatta så kommer man automatisk sträcka sig efter att hålla handen på mattan. Har man ingen matta så kommer man automatiskt att sitta hyfsat bra utan att anstränga arm och axlar.

Av NisseT1

Detta med Kina är intressant. Om vi går ”all in” på spion idéer.
Den kartlägger hus och lägenheter med mm precision. Har man nytta av det som spionorganisation?
Kan den lyssna?
Har den kamera som kan se vilka som är hemma?

Av NisseT1

Att den inte utvecklats av ett bolag i kina.

Av NisseT1

Alltid kul när alla säger: Men USA då?
Jag tror att de flesta av oss, om vi får välja, hellre väljer att avlyssnas av USA.
Men det är ju bara en "killgissning". Fast tycker man det är bättre med Kina, så kan jag rekommendera serien "Det perfekta Kina" som man kan lyssna på från Sveriges Radio. De har en hel del program om hur det landet agerar i Sverige.

Av NisseT1
Skrivet av chrisrolex:

jag har en cynisk teori varför SEB har dröjt och de andra bankerna har stegvis börjat erbjuda Apple Pay: De stora bankerna som erbjuder Apple Pay har varit med i kontroverser och för att inte tappa kunder så har de gått med på Apples krav för Apple Pay.

Det började med Nordea som flyttade sitt huvudkontor till Finland och var först på bollen med Apple Pay, Danske Bank drog in i pengatvättskandalen och några månader så började erbjuda Apple Pay, samma sak med Swedbank. Om det visar sig att SEB och UG:s bevisning stämmer så kommer Apple Pay erbjudas ganska snart till SEB:s kunder.

Ligger säkert något i det du säger. Så då hoppas vi på SEB inom någon månad. Har liksom allt där, orka byta bank.