Inlägg

Inlägg som Kiirby har skrivit i forumet
Av Kiirby
Skrivet av PeoplesMC:

Har du hört om nån som har fått ett Zotac LHR kort utan LHR i modellnumret (som inte är ett 3060-kort då)
Tvivlar inte på dig men det hade varit intressant att veta om det finns något konkret fall

Nej har inte hört om specifikt Zotac kort där det problemet existerat, fick bara nys om det för ett tag sedan där folk hade köpt icke-LHR kort som det stod på förpackningen där kortet ändå var ett LHR kort, men tror inte det var något Zotac kort dock. Men är kanske bara nojig, får chansa och sälja kortet som det är annonserat!

Av Kiirby
Skrivet av hACmAn:

Inga serienummer på kartong eller PCB?
Modell nummer, mm?
Det står som standard på baksidan.
Det råsa klistermärket kanske?
Sen är det ju ganska komiskt att de 3060ti NO-HLR verkar säljas på amazon och några andra inte finns på Zotaks hemsida.
De har däremot 3060 med och utan men inte ti. Tridde jag

Trodde

https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/GeForce-RTX-30...

ZT-A30610H-10M eller ZT-A30610E-10M. Leta fram ditt lilla råsa klistermärke på baksidan och kolla.

Det borde finnas där. Jag bjuder 100kr - frakt. Inte förtjust i low LHR då jag inte anser det bra rent allmänt och inte anser att det löser problemet med att miners. Så lycka till inom rimliga gränser.

Ja exakt, enligt modellnumret är det inte en LHR modell, enligt modellnumret som står på både kartongen och på klisterlappen som sitter på kortet. Men tydligen kan det ändå vara ett LHR kort, och vill därför testa och kolla DeviceID själv bara för att vara på den säkra sidan.
Modellnumret är: ZT-A30610E-10M

Av Kiirby

Zotaz 3060ti Hjälp att kolla DeviceID - Umeå

Det är så att jag fick hem ett Zotac 3060ti för 6 veckor sedan eller så som tydligen inte ska vara en LHR modell, enligt modellbeteckningen på både lådan och SKU-numret är det inte en LHR modell. Men för att vara säker behöver jag kolla DeviceID på kortet för att se vilken version det verkligen är.
Men i nuläget har jag ingen stationär dator att själv kolla med, och jag vill inte plocka isär kortet för att läsa på PCBn vilket DeviceID den har. Så om det finns en vänlig själ inom Umeå som har en dator jag skulle kunna testa kortet i ett par minuter skulle det vara extremt mycket till hjälp. Det är så att jag ska sälja kortet men jag vill inte sälja kortet som en ej-LHR modell om den verkligen inte är det.
Tack!

Av Kiirby

@Nioreh83: Tackar!

Av Kiirby

i5 4460 + gtx 950 för 8000kr!

Vad i hela friden säger jag bara. Tvivlar på att den ens kostade 8000kr ny för 5 år sedan....

PC - Blocket

Av Kiirby

Grövsta överpriset jag sett på Blocket

Hejsan, jag kunde inte låta bli att dela med mig utav denna annons. Hoppas du som la upp annonsen ser detta och halverar ditt pris två gånger om istället för att lura på någon ovetande att betala 8k för någon som inte ens är i närheten av värt pengarna. Skämmes!

PC - Blocket