Inlägg

Inlägg som shroomlord har skrivit i forumet
Av shroomlord

Varken kan eller vill jobba hemifrån eftersom jag är en sån som inte får något gjort men att jobba hemifrån där möjligheten finns borde ju rimligen uppmuntras inte minst med tanke på resornas miljöpåverkan.

Av shroomlord

Det är rent ut sagt hemskt. Jag hade max antal grupper pinnat till home där jag delat in mina spel i genrer och ordnat efter mitt tycke. Nu kan jag bara pinna två grupper och resten är bara rad efter rad med reklam som man inte kan flytta på. Är snudd på arg. Vilken nedgradering.

Av shroomlord
Skrivet av anon138754:

"Tricket" med att köpa upp till 36 månader live gold och göra om det till lika många månader gamepass ultimate försvinner alltså nu då?

Vad jag förstår så ändrade de för bara ett litet tag sen till 3 månaders Gold = 2 månaders Ultimate vid konvertering. Så det är nerfat.

Av shroomlord

Sweclockers: "...instegsklassens grafikkort..." ... "...med ett svenskt riktpris på 6 499 kronor."

wat

Av shroomlord

Reklam är inget problem men däremot måste vi ordentligt bredda lagar mot spårande på internet. Och vi måste ha lagar som säger att det alltid ska gå att stänga av all telemetri från apparater och fordon.

Av shroomlord
Skrivet av Thomas:

Jag är högst skeptisk till 1% oavsett blockeringar. Vill minnas att jag sett siffror från SweC men om det vore 1% Firefox skulle jag nog komma ihåg det rätt tydligt.

Här har vi en med 11%, men det var också rätt länge sedan, inte så långt efter att Firefox släppte Project Quantum som snabbade upp den rätt mycket:
#17440033

Menade förstås runt 10%. Tror det var den här jag tänkte på: https://www.sweclockers.com/artikel/29485-sweclockers-lasare-...

Det är så löjligt stor skillnad mellan frågeundersökningar och analytics att deras siffror inte ser ut som något man kan lita på.

Av shroomlord
Skrivet av Vernt:

Det vore intressant om ni kunde publicera facit, med andra ord vad Sweclockers egna siffror säger att folk använder för webbläsare.

De publicerade google-analytics för något år sedan som visade på runt 1% FF-användare. Blev ramaskri om jag kommer ihåg rätt. Siffrorna var helt värdelösa eftersom så pass många blockerar analytics så jag vet inte om de har siffror man verkligen kan lita på.

Av shroomlord
Skrivet av BerraJobb:

Microsoft har verkligen misslyckats denna generation,
Halo Infinite och Redfall hjälper inte heller och att Starfield är locked till 30 fps på konsol kommer inte locka folk att köpa Xbox S/X. Dom som verkligen vill spela Starfield kommer köra det på PC.

Har de verkligen misslyckats? Enligt siffrorna verkar de ju ha ökat sin andel med 5 procentenheter sedan Series S/X släpptes.

Av shroomlord

Det är ett välkänt problem i Train Sim World och du kan råka ut för det när du närmar dig stationer med väldigt mycket aktivitet.

https://forums.dovetailgames.com/threads/series-s-crashes-on-...
https://forums.dovetailgames.com/search/40463645/?q=memory&o=...

Av shroomlord
Skrivet av lambdan:

<Uppladdad bildlänk>

Det är så sjuk boost vissa spel får av X3D. Sinnes häftigt.

Önskar att det vore fler processortunga strategispel med i testerna där procen verkligen spelar roll. Alla vi som spelar sådana spel känns bortglömda, igen.

Av shroomlord
Skrivet av Myllerman:

Skulle köpa direkt om det var kompatibelt med pc. Dom missar en stor del av marknaden genom att låsa det till PS5.

Yep. Skulle åkt rakt upp i toppen på priolistan.

Av shroomlord

Lade till ett paypal-konto och det fungerade. Visste inte att man kunde det faktiskt. Tack för svaren.

Av shroomlord

Yo! Försöker handla på Xbox men avbryts när bank-id-sidan normalt ska dyka upp och undrar om någon annan har samma problem. Verkar som att det inte routas som det ska. Haft samma problem ett par dagar. Blir att ringa banken följt av MS imorgon men är lite nyfiken på om det bara är jag.

Av shroomlord

Hehe, ja, nej.

Av shroomlord

Skulle kastat plånboken mot Sony om de inkluderade stöd för Windows. Får väl se hur det utvecklas.

Av shroomlord
Skrivet av Flamso:

Beror väl på vilka spel du spelar. Kör du som jag mest CPU-intensiva spel gör det rätt stor skillnad, annars inte så mycket.

Precis! Sitter här och spelar mestadels grand strategy och känner mig som en bortglömd minoritet i de här diskussionerna. När sådana som Sweclockers benchar procs är resultaten näst intill irrelevanta för mig vad gäller spel. Önskar innerligt att techjournalisterna började inkludera typ end-game Stellaris på en Huge galax eller Railway Empire med +600 aktiva tåg när de benchar.

HU har börjat inkludera Factorio. Det är en början.

Av shroomlord

Otroligt sugen på att bygga ett sekundärsystem runt ett av dem och sitta och spela/småbencha spel under ett år eller så och se vad som händer med utvecklingen.

Av shroomlord
Av shroomlord

Använder det mest till att prova spel men jag spelade faktiskt igenom hela Firewatch med det för några dagar sen. Funkar sisådär.

Av shroomlord
Skrivet av hg:

Märkbart är ju också att detta är i win 11. Kör man win 10 så tappar Alder Lake CPU:erna en hel del prestanda.

Jag önskar att nån skulle test riktigt CPU-begränsade spel dock. Typ late game i valfritt Paradox spel och/eller olika MMO's med stora mängder spelare på liten yta.

Yes! Late game Stellaris, tack!