Inlägg

Inlägg som runesfarmor har skrivit i forumet
Av runesfarmor

Men vart hittar jag drivrutinerna? Vart inne på windows hemsida utan att hitta

Av runesfarmor

Problem med nätverkskort

Hejsan, jag har precis installerat om min laptop. Jag hittar inte nåt nätverk och verkar som att drivrutinerna inte är installerade till nätverkskortet. Problemet är ju att jag inte kan koppla upp mig till nätet för att ladda ner drivrutinerna. Hur kommer jag runt detta?

Mvh

Av runesfarmor

P30 pro volym

Hejsan, jag har en p30 pro och har köpt ett par sennheiser pxc 550. Jag vet inte om det är mobilen eller hörlurarna, men jag tycker att det är ovanligt låg volym och vet inte om det är mobilen eller hörlurarna. Är det någon som har några tips?

Av runesfarmor
Skrivet av Zoltrix:

Den blinkar några gånger innan den kommer igång, annars så funkar den perfekt när den väl är igång
2st HDMi och en VGA utgång på baksidan

Endast avhämtning, strömkabel ingår
Se bild för mer detaljer

Läs hela annonsen här

Hejsan jag bor i gbg och hämtar gärna den om den finnes kvar

Av runesfarmor

@Laxpudding: Tack så mycket. Men du tycker inte att det är värt att pilla på inställningarna inom Expert lägena, utan jag bör bara köra på default?

Av runesfarmor

C9 Oled settings/hemmakalibrering

Hejsan, jag har köpt en Lg c9 oled och undrar ifall det finns någon kunnig person som har tips på hur jag kan ställa in min TV till bästa möjliga inställning för att kolla på film via exempelvis Netflix. Idag upplever jag att även fast jag tittar på dolby vision material på Netflix så kan bilden bli grynig framför allt syns detta när det är mörkt på materialet. Jag är rätt okunnig vad gäller TV apparater och är inte helt haj på vad alla inställningar gör och sådär. Det är ju en fantastisk bild såklart men borde nog kunna gå att pilla till endå lite bättre.

Tack på förhand

MVH: Christian

Av runesfarmor

150kr hämtar den

Av runesfarmor

@Ghuntax: jag har godkänt nu, Bara att bjuda in när det blir game. MVH Christian

Av runesfarmor
Skrivet av Ghuntax:

Tjenare händer att ja o mina polare lirar o ibland e de svårt att få en tredje spelare 😊
Lirar gärna ihop

Skickades från m.sweclockers.com

Jag söker även jag efter folk att spela med, adda runesfarmor på origin, heter samma här som på origin. MVH Christian

Av runesfarmor

@Ca1P3: jag har spelat i nån vecka nu så är inget proffs, men söker även jag folk att spela med. jag nickar runesfarmor på origin precis samma som här på clockers.

MVH Christian

Av runesfarmor

Router med bra räckvidd

Hejsan, jag behöver köpa en router som fungerar att köra med simkort för mobilt bredband och den behöver ha bra räckvidd för ett större hus. Tips?

Av runesfarmor

Budar 250:- plus frakt för Yetin

Av runesfarmor

@Beeos: budar 400 + frakt

Av runesfarmor

@w0x: 400 för Yetin

Av runesfarmor

@Nizr: 1200 + frakt

Av runesfarmor

Bärbar dator till studier och surfande

Hejsan, jag önskar köpråd till ett datorköp. Jag har börjat studera och behöver en laptop för att kunna ta med mig till skolan. Jag behöver inte ha en spellaptop utan främst till studier och kolla film samt surfa. Det jag prioriterar är batteritid, snabb hårddisk. Min budget är max 5000

Av runesfarmor

@Vzano: ändrade endast hastigheten

Av runesfarmor

@Ratatosk: Asus rog strix b450-f gaming

Av runesfarmor

ramminnena strular

Hejsan. Jag byggde ihop en dator för ett tag sen och har nu upptäckt att ramminnena jag köpte endast körs på 2200mhz fast de ska gå att köra i 3000mhz. jag ställde upp dem i bios till 3000mhz men efter det så stod det att windows inte kunde hitta filer och att det var skadat, men gick inte att reparera och heller inte att installera om windows. Efter mycket bök så konstaterade jag att det enda jag gjort var att ändra ramminnesinställningen och provade att sänka till 2200mhz igen och vips så funkade det igen. nån som vet vad det kan vara för problem?

Av runesfarmor

@Ratatosk: Uppdaterade bios