Inlägg

Inlägg som Snuskputte har skrivit i forumet
Av Snuskputte
Skrivet av SleeZy:

Och det kan du ju såklart avgöra på mindre än 3 timmar eller hur?

Nu tror jag förvisso att du är ett troll men i.a.f.
Det är sådana som dig som kommer droppa ur innan lvl 30 hoppas jag. Kvar blir de som faktiskt vill ha classic med allt vad det innebär. Så får retail folket hålla sig till sitt. Suttit och läst blizz forumen us/eu medans jag väntat.

Önskar nästan att jag inte hade gjort det. Vill få mig att inte spela alls, sjukt toxic alla är.
Men som jag skrev tidigare inatt, hoppas inte detta smittar av sig så att detta blir det "nya" för isf kommer vi alla gammla torskar hoppa tillbaka till privs troligen. (Vilket jag personligen inte vill, så mycket drama o skit)

Så hoppas att detta slår igenom och att det fungerar. Men med tanke på dagens retail-tänk, så lär det inte riktigt bli så.
Folk har ju redan gjort LFG addons så man ska slippa prata med varandra. Som tur är så har blizzard valt att banna det addonet.

aja kö 500 nu. snart så! Nu äre bara att hoppas på att man inte DCar.

Klart jag kan avgöra det på hur lite tid jag känner för. Jag har redan droppat ur och avinstallerat på level 7, så du behöver inte oroa dig för att jag är där och "förpestar" miljön... Varför skulle jag ödsla min tid på något ointressant? Jag har enbart spelat det moderna WoW i några månader, och än så länge är tanken mest att göra quests och fortsätta levla på normal-server (lvl 40 för tillfället).. Får se vad som händer sedan, men är inte direkt superdedikerad åt något, och skulle inte se mig själv som "gamer" öht; är mest för att få tiden att gå på tråkiga arbetsdagar. Jag respekterar er nördars vilja att leva ut era rollspel, jag är inte den som stör!!

Skrivet av FalsktIotakt:

Du har ju testad och det är gott nog.

Japp, jag var nyfiken och det var värt ett par timmar!

Av Snuskputte

Så, nu har jag testat Classic.. Körde aldrig WoW för 15 år sedan.. Var upptagen med andra saker då.. Tycker helt ärligt det moderna WoW är mycket roligare!!!!

Av Snuskputte

De består nog av färre lösa komponenter...

Av Snuskputte

Jahopp, Steams butiksida har redan crashat...

Av Snuskputte

Hade varit roligare om Google skrev "fuck off" till Trump på Twitter, och därefter flyttade all verksamhet från USA.