Inlägg

Inlägg som Zygovia har skrivit i forumet
Av Zygovia
Skrivet av jnsson:

Just nu så har Tele2 en driftstörning på MMS, så det är nog inte fel på er sida

Jag märkte faktiskt redan dagen efter att det verkade gå att skicka igen. Förhoppningsvis håller det i sig!

Tack!

Av Zygovia
Skrivet av Danielmb87:

Nej, precis, ändra inte i "Tele2 Internet." Jag behövde inte ändra något annat än stort "G" i APN:en för MMS.

Jag upptäckte problemet efter att ha stirrat en lång stund på comviqs APN inställningar. För surf är det "4g.tele2.se" men för MMS ska det vara "4G.tele2.se." Du kan även dubbelkolla att proxy adressen är rätt för den skiljer sig mellan de två. För mig va den dock rätt inställd automatiskt.

God Jul!

Tack för svar! Jag provade det men har tyvärr fortfarande problem. Kollade även resten av Comviq's inställningar men funkade inte med dem heller... Ett tag verkade MMS komma fram efter 20-40 min, men det är ju knappast hållbart.

Det konstigaste är att jag inte kan skicka MMS till en kompis med annat abonnemang, inte heller till mig själv, däremot kan jag skicka om ta emot MMS från min brorsa som också har Comviq??

Vad har du för proxy-adresser för dina? Är det fältet "Proxy"? Beror på mobil antar jag, har själv en Pixel 3a

Av Zygovia
Skrivet av Danielmb87:

Om någon har problem med mms och har Comviq (borde funka för tele2 också) 2020, så använde jag följande fix för att lösa samma problem:

Settings -> Network and Internet -> Mobile network -> Advanced -> Access point names

Där borde det finnas en APN som heter Tele2 MMS som automatiskt installerats av Comviq. Klicka på den och klicka sedan på APN och byt 4g.tele2.se till 4G.tele2.se.

Gjorde du något mer? Gamla "4g.tele2.se" finns ju även i den valda APN:n "Tele2 Internet", men du ändrade inte där?

Av Zygovia

Prog1 eller hur? Jag var handledare på den kursen Tanken är att varje user har en lista med sina hundar. När du ska skriva ut alla users anropar du deras toString på varje objekt. I user-klassen kan du definiera din toString att skriva ut namnet och deras egna hundlista.

Hundlistan i user är tänkt att lagra de hundar som har/får en ägare, precis som riktiga hundägare har koll på villa hundar de har.

Skickades från m.sweclockers.com