Inlägg

Inlägg som Chigurh har skrivit i forumet
Av Chigurh
Skrivet av immutable:

wallhaven brukar jag använda mest.

Tack för tipset. Kom på denna subreddit också https://www.reddit.com/r/wallpapers/.

Av Chigurh

Dela gärna med er vart ni hittar er bakgrundsbilder. Jag hittar mina från unsplash.com.

Till exempel denna:

https://images.unsplash.com/photo-1577209299418-485f60c0d4de?ixl...

.

Av Chigurh

Sjukt bra! Älskar alla bilder och er extrakanal! Fortsätt ta bilder och vill se mer "Kenneth gör saker".

Av Chigurh

Najs! Hoppas på ny Dell XPS laptop. Gå på deras event!

Av Chigurh

Trodde verkligen att alla skulle vara emot det här och se det som dålig sak av Microsoft. Ni inser att det hade tagit mycket längre tid att få uppdateringar om de bara laddades upp från från Microsofts servrar?

Har svårt att tänka mig att det tar så mycket från ens bandbred, någon som har koll på det?
Men håller med om att Microsoft borde kanske ha varit lite tydligare med det. Med största sannolikhet så stor det information om det i användaravtalet man godkänner när man installerar Windows.

Nej, Microsoft "utnyttjar" inte "användarnas bandbredd". Ni har godkänt det.

Av Chigurh

@emilakered har tydligen VVS (vertical video syndrome):

Av Chigurh
Skrivet av Gender Bender:

Vilket I-landsproblem när man blir påtvingad en massa säkerhetsuppdateringar och buggfixar. Damn you Microsoft!

Håller verkligen med!

Men seriöst, folk gnäller väldigt ofta på att Microsoft är dåliga på att uppdatera bland annat webbläsaren (webbutvecklare som är trött på att göra lösningar åt iE8) och att det finns massa säkerhetshål i Windows. Det här är ett försök att verkligen se till att folk har det bästa. Ja, det betyder också att det kommer finnas problem med tredje-parts mjukvara, drivrutiner etc när det släpps men det betyder också att en jävla massa annat är mycket säkrare och snabbare sen får vi tyvärr vänta med olika fixar till olika program/spel men det kommer fixas.

Av Chigurh

Väldigt få personer som tycker att det här bra, men jag är en av de. Go Microsoft! Är väldigt få personer som uppdaterar sitt OS själva.

Average-joe personerna sitter med största sannolikhet med Home versioner och det är de som inte uppdaterar själva (de vet oftast inte vad ett OS är för något).

Av Chigurh

Vet ni vart man kan köpa Citizenfour, gärna i Blu-ray? Någon som har sett den? Vad tyckte ni?
Jag hittade den bara på Amazon.co.uk och andra utländska sajter där man kan importera den. Hittar den dock inte som Blu-ray.

Av Chigurh

Ser super najs ut men är förvirrad. Finns det något story läge och vad är det för story? Är det bara jag som är sjukt dålig på att hitta någon information eller har de inte kommit ut med det än?

EDIT: Hittade lite info på Webhallen:
"Förhandsboka Star Wars™ Battlefront™ så blir du en av de första som får uppleva Slaget om Jakku• den 1 december 2015 - det kritiska ögonblicket när den Nya republiken attackerade Imperiets viktigaste befästningar på en avlägsen ökenplanet i Yttre kanten. Under efterdyningarna av rebellernas seger i Slaget om Endor kommer spelare uppleva de händelser som skapade det enorma, stridsärrade landskapen på Jakku som visas i Star Wars™: The Force Awakens™"

Av Chigurh

Helvete vad jag stör mig på hans flåsande/andning. Hade varit väldigt häftigt om rymdstationen var mer lik ISS. Hade gärna velat få utforska ISS med Oculus.

Av Chigurh

Grym timing! Letade efter 4K 60fps video häromdagen. Min Macbook Air orkade dock inte spela upp 1440p 60fps på min 32" Samsung LED TV.

Kan man se skillnad på 1440p och 1080p på en 1080p TV? Tänker ifall 1440p kan pusha kvalitén lite extra. Förstår att jag inte kommer se 2K på en 1080p skärm. Poängen är ifall man kan se till att det verkligen utnyttjar skärmen till max genom att spela upp något som är mer än bara vanlig 1080p.

Har haft erfarenhet av att se väldigt stor skillnad på 1080p filmer. Vissa känns inte alls som full HD, tänker att 1440p ska utnyttja skärmen till max.

Ser ni skillnad på 1440p och 1080p på era 1080p skärmar?

Av Chigurh

Bara jag som får "500 internal server error" när jag går in på http://www.rattighetsalliansen.se ? Vad hände där?

Av Chigurh

Har till slut fått Android 5 (5.0.1) till min Nexus 7 (2013). Nästan 1 månad senare efter att Google officiellt gick ut med att de släppt uppdateringen till Nexus enheterna?

Av Chigurh

Köpte min för 2790kr och har haft den i typ 2 veckor. Jag har inte haft problem du nämner.

Den är självklart inte prisvärd om man stöter på problemen du nämner men utan dom problemen är den väldigt prisvärd. Enligt mig är denna minst lika bra som Samsuns och HTCs "flagship" telefoner som kom ut när Nexus 5 kom ut men mycket billigare. Tror att det är svårt att hitta någon med samma specs runt 2790kr.

Av Chigurh
Av Chigurh
Skrivet av Jonas79:

Har kört med Lollipop på min Nexus 7 2012 dock mer en 1 vecka och funkar bra.

Har du fått det OTA? Alltså uppdateringen har "push-ats" till din Nexus 7 eller har du laddat hem det och installerat själv?

Jag väntar fortfarande på OTA uppdatering till min Nexus 7 2013.

Av Chigurh

Är det någon med en Nexus 7 (2013) som har fått Lollipop (OTA)?

Av Chigurh

Är det någon som har fått Android 5 (OTA)?

Av Chigurh
Skrivet av edvinnn:

Tackar!