Inlägg

Inlägg som halvöre3 har skrivit i forumet
Av halvöre3

Om man sitter på 10A och har ett värme aggregat på mer är 400 watt + annat så kan proppen gå och antagligen datorn också - I min lägenhet så sabbades stereon - en audio pro och dator var på + eftersom jag visste att det var bara 10 A var värmeaggregatet inställd på 1000 watt men den dagen hade jag råkat sätta den på 2000 watt - Dator fungerar fortfarande men usb portarna korrumperades eg - förstör data på usbsticken ,stereo behöver lagas - Nvidia måste eller psu-tillverkarna måste fixa så att man inte sabbar datorn när proppen går eller vid blixtnedslag

Av halvöre3
Skrivet av Jygge:

De går i vågor för mig är 57 nu. Men Vist spelar jag 😉😉

Jag är 59 spelar varje dag mest för att man är singel och ledig på dagarna . Men med problem med synen så bir det inte nyare spel pga mapfog ,effekter ,blur etc.- mest Wow och Overwatch ibland har det varit Unreal tournament ,Quake -äldre spel senaste köpta nyare spelet var Battlefield 4 för 4-5 år sen . Det som irriterar mej enormt nu är att spelen använder algoritmer for att i typ replay ( och spelet) få spelet se jämt ( smooth) ut och även med marginal ping så ser allt tillrättalagt - eller i mina ögon fejkat ut , perfekt aim och kontroll -så var det inte förr online. För mej blir ju bara resultatet att jag inte litar på spelet och egentligen så lär man sig inget om varför man antagligen blev fraggad. - Att man vill att dt går långsamt är en annan -blir jag triggad så är jag hulken (Gold spelare ) i bronze men händer mer sällan för varje år - och typ arg i Overwatch blir jag netcoden och ljudet + ljusättningen -nästan aldrig på spelare ( har hänt) under mina 5 år i spelet. Jag gjorde en reverse tripp - Gold to bronze på 5 år

Av halvöre3

Man kan installera windows 95 eller 98 på Amd moderkort med tidig Athlon/Duron cpu's - typ on den har ISA? och sd-ram -.Körde en Throughbreed ( Amd athlon 1700+ ) men det .För windows 95 uppdateringar med directX -Från directX 3 - 8 , Tror också jag hade -k-6 update på floppy eller hårddisken då vissa windows updates ( IE explorer 4-5/mediaplayer)bara tar bort filerna.

Av halvöre3

Tänkte köpa från Liontech men dom inte hade nått i lager så när jag var i stockholm förra året -det var just de udda märkerna som drog uppmärksamhet . Annars .. någon från Salem förknippar man inte med seriöst ägande , kan vara nån från Botkyrka, Hallunda, Norsborg och deras "sk. släktingar vemever dessa personer är .

Av halvöre3

Chrome för youtube men kommer att sluta med googles produkter annars är Seamonkey gamla netscape och brave verkar också användbar - Opera för att se Hallmark filmer på youtube endast för att slippa deras "personifierade" bubble algoritmer - och visar utan reklam - utmärkt då youtube deletar de flesta upplagda Hallmark inom några dagar om inte timmar - Firefox blir nog valet efter Chrome.

Av halvöre3
Skrivet av Provetector:

Rip UT99. Tävlingsriggen baserad på en AMD Sempron 2800+ sitter fortfarande uppspikad på väggen i datahörnan. Var med och spelade Unreal Tournament en del då det streamades på Geeks gaming men får tyvärr säga att det inte gav mersmak. Retrobanorna var man ju grym på medans nya banor visste man inte va man skulle hitta på. Börjar väl bli för gammal.

Samma här - Har tänkt börja spela igen , kommer ihåg CFT-Cocacola wars , cft 3Towers och andra ,Jag gjorde en bana med Deck16 som bas i 2012 men sen dess har det inte blivit något alls ,varken ut2004 eller ut99 .