Inlägg

Inlägg som Zimow har skrivit i forumet
Av Zimow

Någon skrev ovan att man inte kan reklamera cpu med böjda pins men jag lyckades faktiskt med det. Fick en helt ny som funkade så hade väl tur de böjda pinsen var ej på yttersta raden vilket säkert påverkade.

Av Zimow

Okej så partyboxarna är alltså så pass bra? Hade ju tänkt mig något PA då jag kan fixa transport med bil utan problem.

Får man bra tryck i ett par partyboxar? Känns ju rent krasst som att man skulle få bättre ljud med ett par: https://www.thomann.de/se/behringer_eurolive_b215d.htm och en sub till det.

Att ha möjligheten med batteridrift skulle dock vara trevligt för häng i parker och liknande.

Ett par vanliga golvhögtalare vill jag dock inte ha utan då ska det vara PA. Har riktigt vassa högtalare hemma men dem vill jag inte använda till festlokaler då dem lätt bli skadade och inte är byggda för fest på så stora ytor.

Av Zimow

Högtalare för fest

Hej i höst kommer jag ha ett antal fester i samband med inspark för nya studenter. Och i samband med detta så skulle det vara roligt att införskaffa högtalare så man kan fixa lite härlig stämning på festerna.

Lokalen vi kommer vara i är cirka 100 m2. Kommer vara cirka 50-60 pers. Budget? Så prisvärt som möjligt, skulle helst köpa några få för tillfället som är i bra kvalite och sen uppgradera efter tid ifall det behövs.

Jag kommer behöva köpa allting från kablar till högtalare så ifall ni har tips på vad man behöver för ett komplett system så är det uppskattat. Har precis börjat leta lite i ämnet men det flesta länkar från tidigare forum på högtalare funkar inte längre så därutav detta nya inlägg.

Har inte ens bestämt mig för ifall man ska gå igenom med detta men det skulle vara roligt om inte annat, sen kanske man även vill lägga till lite lasrar och rökmaskiner men det får vi se!

Av Zimow

Tja polaren här, ville bara uppdatera er. Slutade med att Inet tog emot CPUn och skickade en ny. Dem tyckte nog att eftersom det är pinnsen som är på andra raden så kan det inte vara vårat fel utan troligtvis fabriken( även ifall det låter konstigt att den skulle kunna lämna fabirken trasig). Så segt att behöva vänta nästan en vecka, men sammtidigt är det värt det istället för att försöka böja själv och ev förstöra mera. Mvh

Av Zimow

Vilket ska man köpa?

Hej, ska köpa ett nytt system och då man är lite ny på marknaden så undrar jag vilket ni tycker man ska köpa?

Är just nu inne på dessa 2
https://www.brl.se/sv/artiklar/marantz-nr1509-dynavoice-chall...
https://www.brl.se/sv/artiklar/dynavoice-definition-df-8-svar...

Då jag kommer lyssna på både musik och kolla film så undrar jag vilket som man kan tänka sig är bäst? Kommer använda mig utav vinyl spelare också om de kan vara bra att lägga till.

Mvh Oliver