Inlägg

Inlägg som Sonono har skrivit i forumet
Av Sonono
Skrivet av Krippa75:

Jag har ett CS650M (samma mått) med EVGA Superclocked 1070 (26,7 cm) i ett Node 304. Det kommer inte vara några problem med ett lite längre grafikkort.

Skrivet av eMannen:

Jag har ett Corsair TX650M V3 650W 80+ Gold ATX i min Node 304-dator och det funkar fint. Har ett referens Vega64-kort i den och det får plats.
Har även använt Silverstone Strider ST65F-G 650W som också fungerade bra, men det är nog en modell som är svår att få tag på då den är rätt gammal nu.

Hur ser det ut med kabellängderna för er? Är kablarna så pass långa att det blir ett dåligt luftflöde, jag tänker främst på att caset är så pass litet? Tack för era tidigare svar föresten!

Av Sonono

Lämpligt modulärt PSU för Fractal Node 304

Hej!

Jag undrar hur det är för er som kör ett långt grafikkort i ert Node 304 (tänker mig 280mm+). Har ni lyckats få plats med ett modulärt PSU med 140 mm i djup? Jag tittar nämligen på Corsair TX650M V3 650W (https://www.webhallen.com/p/263673) och vill försäkra mig om att jag inte stöter på några problem.

Av Sonono

Fortnite är skönt att spela casually även om man inte lagt ner så mycket tid på det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sonono
Skrivet av Bläjd:

Hej. Jag har problem med mitt Fifa18. Det har inte uppdaterats med dom senaste spelarna vilket tydligen är jobbigt för mina barn hemma . Hittade denna film och 30 sek in så görs det en uppdatering. https://www.youtube.com/watch?v=4IW6CzmIFKA&feature=youtu.be
Gjorde som i klippet och spelet laddade ner uppdateringen men inget hände med trupperna. Vet inte vad som hänt riktigt. Är inloggad som jag alltid varit sen jag köpte ps4an sen ett år tillbaka och det här har ju alltid skött sig själv med uppdateringar av trupper. Nån som kan hjälpa till med detta problem ? Skit i mig men tänk på mina barn

Du kanske kan testa reseta squadsen först och sen prova att uppdatera dem (om du i te redan testt det).

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sonono

Macbook Pro 2018 med Touchbar. Kände för en uppgradering efter att ha haft macbook pro mid-2014