Inlägg

Inlägg som Aloysius har skrivit i forumet
Av Aloysius
Av Aloysius

Är det inte bara att tuta och köra. no pun intended? Många framgångsrika youtubers har väl börjat med videos de gör privata senare när de är framgångsrika för att de är så pinsamt dåliga?

Av Aloysius

https://news.samsung.com/global/samsungs-new-microsd-cards-br...

Citat:

Industry-First SD Express microSD Card Offers Maximum Speeds of 800 MB/s

For the first time in the industry, Samsung introduced a new high-performance microSD card based on the SD Express interface. The development was the result of a successful collaboration with a customer to create a custom product.

Det lutar ju onekligen åt att det är någon med resurser och speciella behov de samarbetar med, som samtidigt inte vill berätta vem denne är än.

Nintendo och Switch 2 (som extraminne) låter ju troligt, eller Valve och Steamdeck 2? Hade det varit en kameratillverkare eller en mobiltillverkare hade de nog skrutit med det.

Av Aloysius
Av Aloysius
Av Aloysius

"Det största teknologiska klivet för konsoler hittills" kan ju dels betyda ingenting, tex "Det är AI inside!", men det är ju också väldigt enkelt att komma undan med ett sånt påstående rent tekniskt genom att välja en godtycklig siffra att jämföra med. Exempelvis kan de välja att säga att hoppet mellan Xbox One X och Xbox Series X var ungefär 6 teraflops i skillnad. Så NextBox måste vara mer än 6 teraflops bättre än Xbox Series X, vilket kommer att motsvara ett väldigt mellanmjölkigt grafikkort 2028.

Av Aloysius
Av Aloysius
Skrivet av Tyrken:

Haha, kollade en kollegas privata mejladress, fan vad integritetskränkande tjänst ni länkar. Nu vet jag i varje fall vad hen varit medlem på för sidor. Konstigt de skriver ut det i klartext, hade ju varit bättre mejla tjänsterna/sidorna användarens epost varit medlem på.

Haha, ja, jävlar, Rune hänger på Grindr och Berit på Gilfsluts2000, lätta lösenord har de också!

Av Aloysius
Av Aloysius
Skrivet av Viceroy:

Hur fungerar det med Bitwarden när man skaffar ny mobil? Syncas det med iCloud eller är det bara att logga in på Bitwarden på nya mobilen i deras app?

Du kan ju välja self-hosted om du vill, men om du bara har ett vanligt molnkonto, så laddar du bara ner appen och loggar in.

Av Aloysius

Jag har lösenordshanterare både privat och på jobbet, jag skulle inte byta lösenord om det inte finns en bra anledning.

Av Aloysius

Visst fanns det förr personer som köpte alla spel som släpptes på Steam som någon slags samlargrej? Jag är helt säker på att jag läst något om det. Undra när sista personen gav upp om det? Eller det kanske finns ett samlarcommunity kvar, fast de har satt upp regler så att de filtrerar bort de värsta 50 000 shovelware-spelen?

Av Aloysius

De var ett av märkena förståsigpåarna valde när det skulle köpas en brännare för sisådär 20-25 år sen. De hade absolut jättebra rykte.

Av Aloysius
Av Aloysius

Samma fläktar hade ju varit kul som jämföresle, men det känns som rätt mycket jobb.

Av Aloysius

Lite kul koncept, även om jag inte tyckte att den såg så snygg ut.

Av Aloysius

Kommer ni att sälja dem som merch-pins också, så man kan ha en på kavajslaget på krogen?

Av Aloysius

Jag antar att du har tillgång till servern?

Kopiera databasen, dvs exportera den bara som en stor sql-fil.
Zippa ihop webbkatalogen och flytta den till din lokala devmiljö.
Installera databasen i din devmiljö och byt ut wp-config till rätt databas.
Kör https://developer.wordpress.org/cli/commands/search-replace/ för att byta ut alla urler i databasen till din nya url på ett smart sätt (som bland annat tar hänsyn till serialiserade strängar)

Av Aloysius
Skrivet av Olle3:

Kan väl inte vara så svårt att bygga en prisjaktreplica, egentligen. Jag kan lägga upp ett git-repo. Utvecklare hör av er så kör vi.

Att göra:

Är inte det enklaste att du gör det själv? Det är ju så enkelt att du redan vet exakt vad som ska göras och det tar en vecka?

Av Aloysius

När får vi betalt då? Jag tänker 10 kronor per uppdutt. 😃