Inlägg

Inlägg som MackanQ har skrivit i forumet
Av MackanQ
Skrivet av Swedishchef_90:

Kör inte amd 5800x, antingen i5/i7 12th gen eller vänta in nästa generation, bättre för spel med Intel just nu dock spelar cpu mindre roll i 1440 än i de lägre upplösningarna

https://youtu.be/B14h25fKMpY

Skillnaden i 1080p är så pass marginell att det inte är värt att lägga mer pengar på dyrare moderkort, ddr5 minnen osv, i 1440p så är dom identiska ändå. Jag håller med om att vänta in nästa gen amd för att se vad dom har och erbjuda innan ett nytt bygge.

Av MackanQ
Av MackanQ
Skrivet av logrell:

Jag har spelat wow på 3g via mobilen för några år sen. Funkade hur bra som helst:) hur cs å pubg funkar vet jag dessvärre inte. Skulle tro att det är mer ms känsligt men är det bra 4g mottagning borde det funka:)

Skickades från m.sweclockers.com

Aight stabil uppkoppling eller? dvs inga dc's stup i kvarten

Skrivet av Haptic:

"mjaäe" är väl det bästa svaret jag kan ge.

Beror helt på täckningen, och hur många som är uppkopplade. Största problemet brukar vara att man bara har ett visst antal GB per månad.

Sedan brukar ping vara högre, och brukar inte vara helt stabilt. "brukar" är dock nyckelordet.

Aa vet det. Wow är inte så ping känsligt såvida vi inte snackar 200-400ms stabilt. Det är lite ute på landet så med ett fåtal hus så i en liten ort så lär ju inte vara överbelastat. Net1 hade ngt erbjudande med nästintill obegränsad surf.

Av MackanQ

Duger 4g till mina ändamål?

Har fiber i min villa jag bor i stockholm nu men ska flytta och det verkar som att kopparnätet där våran nya villa är nedmonterat och måste tyvärr använda mobilt bredband tills fiber är installerat.

Är 4g internet stabilt nog att kunna spela wow,cs:go,pubg utan att det laggar/dcar?