Inlägg

Inlägg som Spicebeast har skrivit i forumet
Av Spicebeast
Skrivet av crash:

Jag har köp Breath of the wild, Metriod, mario kart deluxe. Spelar mest zelda just nu

Bra spelval! Själv köpte jag aldrig Mario Kart men BOTW och Metroid kan man sitta med hur länge som helst nästan.

Av Spicebeast

Förbeställde Earthmate Edition av Rune Factory 5 från spelbutiken.se. Någon som har erfarenhet hur bra de är på att skicka ut spel så de är framme på release-dagen?

Av Spicebeast
Skrivet av crash:

Updatering: Det blev en switch lite, är väldigt nöjd men den. Då den inte väger så mycket i handen och formatet passar mig väldigt bra när man vill spela i soffan eller i sängen.

Vad har det blivit för spelköp på sistone då?

Av Spicebeast

Hej!

Jag vill fråga varför ni grejar så mycket med Triangle Strategy Tactician's Edition-sidan. Först försvann den, sen ersattes den med en annan sida och nu står det bara att produkten utgått. Och vad är "förbokningsbonusen"?

Av Spicebeast

Jag tror det beror på hur stora dina händer är och hur bra din syn är. Personligen tycker jag det är jätteskönt att ligga i sängen och spela på min Switch men vissa spel har mycket text och jag har svårt att läsa vad det står. Zelda-spelen funkar bra och jag lirar mest gamla NES- och SNES-spel ändå. Har inget behov att spela på en skärm eller TV.

Av Spicebeast
Skrivet av buurman:

Letar efter nytt dataskärm för hemmakontoret. Jobbar mycket med Office så är lite sugen på en ultrawide så att man kan ha flera dokument bredvid varandra. Är curved att rekommendera när man kör ultrawide?

Personligen föredrar jag att använda två skärmar istället för en ultrawide. Det ger betydligt mer flexibilitet i arbetet.

Av Spicebeast
Skrivet av Nima2001:

Är inte black Friday nästa fredag?

Många butiker "smygstartar" redan nu.

Av Spicebeast
Skrivet av Hakestake:

Hej,
Okej tack för tipset, jag ska se vad som stöds - min fundering är vad jag bör leta efter (för att sedan se om det stöds av mitt nuvarande moderkort).

Det beror helt på vad du har för krav och budget. Men det borde gå att få en hyfsad i7:a för en bra penning idag.

Av Spicebeast
Skrivet av Hakestake:

Kan du rekommendera någon speciell processor som jag till exempel ska hålla utkik efter nu på black Friday om inte annat? Kan mitt moderkort hantera nyare processorer eller bör jag byta det med i så fall?

Du får kolla ditt moderkorttillverkares hemsida. Det brukar finnas en lista där på processorer som stöds av moderkortet. Min burk är tre år gammal och klarar inte av i7-processorer t.ex.

Av Spicebeast

Jag beställde ett exemplar från Webhallen så fort den var tillgänglig. Har härliga minnen från min ungdom när jag spelade Donkey Kong och liknande spel.

Av Spicebeast

Jag hade nog gett runt 2000:- för grejerna. Tangentbord och mus ger inget extra värde till samlingen oavsett hur mycket du vill att det ska vara så.

Av Spicebeast

Ett 3070-kort för att spela Fortnite? Jo, nä.

Av Spicebeast
Skrivet av Jagers:

varför skulle man förbeställa, det e juh endast negativt, om det inte är rea på förbeställningen

Varför är det "endast negativt"? Jag lägger gärna in en förbeställning på Cyberpunk nu så har jag det gjort. Sen kanske jag får möjlighet till en pre-download också så allt är redo tills det släpps. Tycker nog var och en får avgöra själv om de vill förboka en produkt eller inte.

Skulle aldrig lita på någon som inte kan stava till "ju" ändå.

Av Spicebeast

Du kan säkert få runt 7k5 för den om du håller hårt i tången.

Av Spicebeast

Frågan man ska ställa sig är varför man ska handla på Amazon när man inte får en pingvinstång på köpet.

Av Spicebeast
Skrivet av bhensv:

Men funderade på ett gtx 970, begat för runt 1000kr: kommer det flyta Ok då tror du?

Nej, du kommer förmodligen behöva en bättre processor också.

Av Spicebeast

Känner spontant att den datorn är lite för gammal för att du ska uppgradera den. Bättre om du köper något nytt i stället.

Av Spicebeast
Skrivet av leeggee:

i vissa spel som är mer CPU krävande (som typ Heroes of Newerth) så får jag inte ut så bra FPS.. etc..

Hur mycket är "inte så bra FPS", enligt dig? Ibland räcker det att du biffar upp något för att få bättre prestanda.

Av Spicebeast
Skrivet av Sando:

Har du spelat något tidigare Paradox-spel (typ Europa Universalis, Hearts of Iron eller Stellaris) tidigare?

Japp. Jag köpte Stellaris när det kom och har väl spelat det lite då och då. De andra spelen har jag inte ens försökt sätta mig in i. Köpte även Rome när det släpptes förra året men det gav jag upp ganska fort. Så nu bestämde jag att det är bättre att testa CK3 några timmar innan jag köper det.

Känns som att jag inte riktigt begriper allting ännu men det det finns en massa guider på Youtube att följa. Så småningom hoppas jag att det lossnar så att jag fattar vad jag gör.

Av Spicebeast

Var inte säker på om jag ville punga ut med £40 på spelet så jag laddade ner det med Game Pass i stället. Gick igenom tutorialen och lirat lite på riktigt. Har väl gått sådär men för varje gång jag spelar så lär jag mig något mer så det är klart värt att inte ge upp.

Det här spelet är djupt!