Inlägg

Inlägg som kimse944 har skrivit i forumet
Av kimse944

Även jag köpte dessa hörlurar på BF och har haft massor av problem. Dels så hackar ljudet när man är ute och går (ev att det är pga störningar av omgivningen).
Det värsta är ändå att NC slås av efter en stund utan att jag gör något. Sitter och jobbar (inomhus!) och helt plötsligt plingar det till och så är NC avslagen. En stund senare plingar det igen och då hörs allt runtomkring extra bra. startar om / slår på NC men det bara fortsätter.

Var i kontakt med Sony och testat deras råd och fick veta att lurarna ev behöver service (efter två dagars användning). Dock, med ett tillägg att jag ev får bekosta servicen själv om deras servicepartner (Infocare) inte anser att det är ett fel (eller kan återskapa det).

Sony som företag sjönk rejält där...

Av kimse944

Har nu kopplat in switch och därifrån kabel till sonos systemet mm (tot 17 enheter). Vetesjutton om jag kopplat fel på något sätt men har gått från 80mbit/s (RT-AC68) till 17mbit/s (Lyra) när jag testar mot bredbandskollen på datorn, som är ansluten via wifi.

Har haft betydligt mer anslutet mot gamla routern och då som sagt 80 mbit. börjar snart gråta...

Av kimse944

@Rauf Jag kör med 3.0.0.4.382_11389-g6e1042e...
Har precis reset'at lyrorna och gjort om installationen så hoppas att det ska funka bättre

Funderar på att testa trådad koppling. Någon som gjort detta? Jag har en switch och antar att den ska in efter första lyran (som är kopplad till internet) för att jag ska kunna få samma nätverk på hela?

Av kimse944

Hej, köpte Lyra på Black Friday och har nu kört några dagar med senaste firmware. Verkar tyvärr ha samma problem som flera andra att "satelliterna" tappar kontakten med huvudenheten och börjar blinka. Väldigt frustrerande.
Har ni fått någon lösning på problemet eller är det dags att hitta annat märke?

(var så sjukt nöjd med min Asus RT-AC68U men tyckte täckningen var lite låg utanför huset.. sämre nu med tre enheter a la Lyra)