Inlägg

Inlägg som ne_87 har skrivit i forumet
Av ne_87

Stod att ni skulle testa gtx 1070 men jag kan inte se hur 1070 presterar?

Av ne_87

14 september 2003. Cs 1.6 som gjorde att jag skaffade steam.

Av ne_87

160x90 fick jag det till. om det va det du undrade.

Av ne_87
Skrivet av ClosetPerv:

Hej! Jag har ett problem jag tänkte att mina vänner på Sweclockers kunde hjälpa mig att lösa.
Jag uppgraderade nyligen från ett GTX 770 från det gröna laget, till ett r9 Fury X i det röda laget. Jag läste också att DX12 skulle stödja dubbla GPU'er oavsett märke varpå jag stoppade tillbaks mitt GTX 770 i burken ihop med mitt Fury X. Allt fungerar bra i windows, jag får bild på båda skärmarna (jag har en skärm kopplad till Fury med DP och en skärm till 770 med DVI) och bägge korten syns i windows enhetshanterare samt har senaste mjukvaran installerade.

När jag kör Ashes of singularity bench i DX12-läge syns inte mitt 770 som secondary GPU. Har någon några funderingar hur detta kan komma sig?

mobo: ASUS sabertooth z87
cpu: i7, 4770k

Det har inte med att gtx 770 inte stödjer dx 12? Vad jag kunde se så stödjer 770 bara dx11.1

Av ne_87
Skrivet av Reborn.swe:

Just det, jag glömde att säga, jag hittar inte "System och underhåll" i Kontrollpanelen, bara "System", så här ser det ut:
Kontrollpanelen på min dator

Hur får jag fram "System och underhåll"? Såg du hur det ser ut?

Om jag måste logga in som administratör för att det ska synas, hur gör jag det?

Högerklicka på den här datorn, tryck på hantera och sedan diskhantering så har du det där.

Av ne_87
Skrivet av crawlex98:

Hej ärade Sweclockers medlemmar!

När Intels nya processor kom ut passade jag på och köpte en Intel i5 6600K tillsammans med ett MSI Z170A Gaming M5 moderkort samt 2x 8 GB Corsair 2133 MHz minnen. Chassit är ett nzxt h440 vit och nätaggregatet Evga supernova 750 g2 med ett msi gtx 970 gaming 4GB.

Tyvärr så visade det sig att något var fel när jag först startar upp den så ligger ram på 2.8 gb och efter en timmes användning ligger det på 14.6 Gb (av 16 Gb)då jag bara har uppe chrome och nzxts CAM.

http://imgur.com/a/VFnvC

jag kollade men inet support (där jag köpt delarna) men fick ingen större hjälp där. dom ärligt talat fattade inget.

Tack på förhand!

Det är förmodligen drivrutinerna till din killer nätverkskort. Det hände likadant för mig förut. Helt plötsligt började alla spel lagga oavsett vad jag gjorde. Sen testade jag att avinstallera programmet till killer nätverkskortet och bara installera själva drivrutinerna till det och då funkade allt som vanligt.

Av ne_87
Av ne_87

@Pimmz0r: Varsågod. Jag va inne på phillips hemsida och det står ju att det finns 1 hdmi utgång och 2 hdmi ingångar. Jag kör ju likadant med mitt ps4 fast jag har en onkyo förstärkare.

Av ne_87

@Pimmz0r: Du kopplar in ditt ps4 i en hdmi ingång i soundbaren och sen har du en hdmi kabel från utgången på soundbaren till tvn så får du ljudet i soundbaren och bilden på tvn.