Inlägg

Inlägg som Soldierofwar1985 har skrivit i forumet
Av Soldierofwar1985
Skrivet av Alastor Moody:

Om jag minns rätt var det en Pentium II på 333 MHz, 32 MB RAM och 4 GB HDD. Detta var 1998 då jag var åtta år gammal. Några gamla klassiska spel man spelade var Age of Empires I och II, Diablo, RollerCoaster Tycoon, The Sims och Black and White.

Du är född 1990 alltså?! Samma år som lillebrorsan min.

Stabil dator du fick ändå. Pentium II 333 Mhz, 32 Mb Ram var kraftmaskin på den tiden. Om det var 1998 så lär du även lirat de bästa spelen som kom ut det året - Half Life, Starcraft, Grim Fandango, Fallout 2, Resident Evil 2, Tombraider III mm...

Minns att jag även hade Nintendo 64 och satt och spelade Zelda Ocarina of Time tills ögonen blödde...

Av Soldierofwar1985
Skrivet av trattjaevel:

Spelet i sig är väl okej, jag tycker warzone är roligt. Helt klart den mest underhållande BR som finns just nu.
Det största problemet är att de hatar alla som spelar med mus och tangentbord.

Håller med om att Warzone är det bästa BR spelet just nu, tätt följt av PUBG och Apex Legends. Jag tycker det är överlägset skönast/bäst att spela FPS spel på PC game dator kontra konsol (Xbox Series X och PS 5)...

Av Soldierofwar1985
Skrivet av trattjaevel:

Finns det något gäng här som behöver en till spelare?
Hit me up. Alla mina vänner har gett upp på spelet.

Hur kommer det sig?! Modern Warfare 3 är ju rena mästerverket! Bästa spelet på många många år...

Av Soldierofwar1985
Skrivet av FortuN:

Det som var "gamla" warzone har tagits bort ja. Som jag förstår det heter det numera "Call of Duty: Warzone" bara. Sen har spelare valt att kalla det för e.x "warzone 3" i och med uppdateringen. Så dem kör bara på en Warzone nu ja.

För dem som vill se vad som är nytt i dagens "mid season" reloaded (som vart en buggig start som nämnt ovan) så kolla in här: https://youtu.be/Dd6L5Dqi6sc?t=700

Jag älskade verkligen den banan. Tror du att den någonsin kommer att komma tillbaka? Tråkigt och synd annars...

Av Soldierofwar1985
Skrivet av FortuN:

Vill bara tipsa om att folk borde prova Warzone igen efter uppdateringarna! Mycker mer likt Warzone 1 i känslan nu och mycket har ändrats

Har Warzone 2 tagits bort helt nu när Warzone 3 finns?

Av Soldierofwar1985
Skrivet av kahwalli:

Hade du inte 2FA aktiverat?
Du är väl inte ansluten med nån skum VPN?

Dessa länkar har du kanske redan provat;

https://account.live.com/acsr

https://support.microsoft.com/sv-SE/home/contact

Uppdatera gärna hur det går/gick.

Har ringt support numret flera gånger. De har sagt att jag ska mejla mitt ärende till "support@microsoft.com", vilket jag också har gjort flertalet gånger. De hör inte av sig till mig mig/svarar inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ger upp snart....

Av Soldierofwar1985
Skrivet av BM-Mods:

MFA betyder Multi Factor Authentication, dvs att du anger användarnamn och lösenord men även behöver en applikation för att godkänna inloggningen eller får ett mail eller SMS med en engångskod för att godkänna inloggningen.

Tyvärr så kan det nog vara så att om det är ditt Xbox konto oxå så är det borta om du inte kan få tag på det igen.

Nu har jag mejlat support@microsoft.se (ska vara svenska supporten). Innan mejlade jag "support@microsoft.com", och fick inga svar alls. Jag hoppas att jag snart kommer få svar från denna mejl i alla fall...

Av Soldierofwar1985
Skrivet av BM-Mods:

MFA betyder Multi Factor Authentication, dvs att du anger användarnamn och lösenord men även behöver en applikation för att godkänna inloggningen eller får ett mail eller SMS med en engångskod för att godkänna inloggningen.

Tyvärr så kan det nog vara så att om det är ditt Xbox konto oxå så är det borta om du inte kan få tag på det igen.

Betyder det att jag inte kan spela några av de spel som jag köpt fysiskt (även om jag har fysiska skivor)?

Av Soldierofwar1985
Skrivet av BM-Mods:

Kan vara så att någon har försökt att logga in på det och då blir det så, för mig, när jag hade liknande problem så var det för att grabben försökte logga in på sin dator osv med mitt Xbox konto och då låste dom det och Cirkusen drog igång, det jävligaste va att jag kunde inte använda mitt konto och inte heller logga in och avsluta betalningen för Xbox-live som jag hade då :/ Men till slut så kom jag ju in, så ligg på dom och tjata så bör du kunna få tillbaka det. När du har fått tillbaka det så aktivera MFA och allt sånt så bör det inte kunna hända igen och om det händer igen så hade du ändå alla verktyg för att själv kunna låsa upp det.

Vad är MFA?

Just det! Betyder det här att allt jag sparat och så långt jag kommit på Red Dead Redemption 2 på Xbox Series X är förgäves? Hur kan jag lösa det? Då måste jag ha tillgång till mejlen antar jag?!

Vilken mardröm det här har blivit!

Av Soldierofwar1985
Skrivet av Linus:

Har du kopplat upp mot kontot via något vpn?

Nope, använder ej VPN…

Av Soldierofwar1985
Skrivet av BM-Mods:

Det borde komma som ett alternativ om du har det inlagt. Men som tidigare har skrivit så ring deras support, så kan dom iaf ge dig en riktning att gå på, det är jätte tråkigt när sånt här sker men jag hoppas verkligen att du kan få tillbaka ditt konto.

Ringde numret. De sade att jag skulle mejla mitt support@microsoft.com

Jag har gjort det nu samt angett mitt mobilnummer så de kanske kan ringa upp…

Kan det vara så att någon vill jävlas med mig och därför på något sätt lyckats låsa mitt konto?

Av Soldierofwar1985
Skrivet av jnsson:

När den ber dig om verifiering så ska du kunna använda mobilnumret och delar av mobilnumret ska visas på skärmen med valen. Visas inte det, så har du inte angett något mobilnummer

Då är jag körd eller?! Man måste väl kunna ringa ett telefonnummer och få personlig hjälp?!

Av Soldierofwar1985
Skrivet av BM-Mods:

Detta är tyvärr det som kan hända. Hade du inget telefonnummer knutet till kontot så att du kan få en återställningskod?

Jag hade samma problem med ett Microsoftkonto till mitt xBox för ett par år sedan, jag talade med supporten och fick ingen direkt hjälp då jag inte kunde ge tillräckligt med information i formuläret (Kan hoppas att supporten har blivit bättre på senare tid)

Jag kom där emot på efter ett tag att telefonnumret som jag hade på kontot va ett som tillhörde en tidigare arbetsgivare så jag kontaktade dom och så såg dom till så att den som använde det nummret skickade koden till mig. Så har du ett telefonnummer knutet till kontot så kanske det kan funka?

Jag tror jag har ett mobilnummer knutet till kontot. Men hur gör jag då för att få ett sms med aktiverings kod eller dylikt?

Jag har än så länge inte hittat något alternativ där jag kan använda mig av just mitt mobilnummer…

Av Soldierofwar1985
Skrivet av mbillgren:

Jättetråkigt att du stängts ute från ditt konto. Om du följer guiden som länkades till här ovan, vad händer då?

Hittade ett nummer till Microsoft här, det skadar inte att testa att ringa kundservice.

https://www.microsoft.com/sv-se/contact.aspx

Det som händer är att jag får ett meddelande till den andra angivna epost adressen där det står följande:

"Vi fick nyligen en förfrågan om att återställa Microsoft-kontot er***@hotmail.com. Vi har tyvärr inte kunnat verifiera att det är du som är innehavare till detta konto med den information du givit oss. Våra kunders säkerhet och integritet är viktiga för Microsoft, och det är av yttersta vikt för oss att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter. Vi har vidtagit ytterligare en åtgärd och blockerat ditt konto tills vi kan verifiera att du är innehavaren. Detta förhindrar att kontot kan användas igen och skyddar dig mot uppsåtlig verksamhet på kontot.

Skicka in ett nytt verifieringsformulär för detta konto
Det du kan göra nu är att skicka in ett nytt formulär med så mycket korrekt information som möjligt. Ju mer information du kan ge oss desto större chans har du att få tillbaka ditt konto. Vi bifogar ett antal tips nedan som du kan ha som hjälp när du ska fylla i formuläret med korrekt information.

> Skicka in ett nytt formulär"

Allt känns hoppslöst. Jag har haft detta konto i snart 20 år! Jobbansökningar, allt finns på detta konto. Det måste finnas ett sätt där man kan låsa upp det?!

Av Soldierofwar1985
Skrivet av PointMan:

Kan du förklara lite mer detaljerat? Vad händer nu när du loggar in med din e-postadress och ditt lösenord på inloggningssidan till outlook.com?
Var någonstans fick du upp att du var tvungen till att verifiera ditt konto?

När jag försöker logga in står det att jag måste verifiera mitt konto då de finns ”misstänkt aktivitet” eller dylikt på kontot. Jag anger en annan adress, får en säkerhetskod, skriver sedan in så mycket info jag kan.

Får sedan ett nytt meddelande om att informationen jag gett inte är tillräcklig för att styrka min identitet. Det verkar vara omöjligt för mig att komma in på den hotmail som jag haft och använt i snart 20 år.

Det måste finnas något support nummer man kan ringa till. Har väldigt viktiga saker i den mejlen: inväntar svar från jobbansökningar med mera…

Av Soldierofwar1985

Kontoåterställning av hotmail! Hjälp?! Har haft kontot i över 20 års tid och har allt där!

Jag har haft min hotmail i snart 20 års tid. Allt finns där - jobbansökningar, kontakter etc.

För 3-4 dagar sedan blev jag helt plötsligt tvungen att verifiera mitt konto online. Jag har besvarat olika frågor etc. Men jag får ett automatiskt mejl (till en annan mejl jag tillkännagav) att informationen inte är tillräcklig för att mitt konto ska återställas/låsas upp.

Hur gör jag? Kan man ringa Microsoft support och få hjälp eller dylikt? Det är oerhört viktigt att jag kommer åt min mejl och i dagsläget kommer jag inte in på den överhuvudtaget. Vad gör jag?

Av Soldierofwar1985
Skrivet av No_Jah:

Om du har plats för dubbla SIM-kort i mobilen så kan du väl använda den som surfpunkt?

Har jag det tro? Jag har en iPhone 12 pro max. har den dubbla simkort?

Av Soldierofwar1985

Mobilt bredband!

Hej!

Jag har ett mobilt bredband som jag typ inte kommer kunna ha någon nytta av alls. Men sedan kom jag på att jag skulle kunna använda det på bussen eller tåget när jag pendlar. Dock så har jag en Macbook Air med USB C uttag så jag undrar om det finns en "USB C sticka" där jag kan sätta in mitt simkort för det mobila bredbandet.

Det jag hittat på INET har endast varit USB 2.0 och det är dessa två:

https://www.inet.se/produkt/5413612/huawei-4g-usb-e3372-325
https://www.inet.se/produkt/6210408/d-link-dwm-222-4g-lte-usb

Men dessa har USB 2 uttag.

Finns det några liknande som ovanstående fast med USB C uttag som passar MacBook Air eller måste jag sätta i en adapter och därefter någon av två ovanstående med USB 2.0?

Av Soldierofwar1985
Skrivet av Winbrill:

Någon som har bekymmer med lagg/stutters i nya Urzikistan? Byggde ihop nytt system för någon vecka och det verkar hopplöst att få till en bra upplevelse i just Warzone. Multiplayer (MW3) funkar prima. FPSen verkar flukturera en del och måste köra med textures på low för att få en någrlunda upplevelse trots att system pallar mycket högre (Ryzen 5 7600 och RX 6800) som grund. Någon som upplevt samma?

Jag har upplevt det precis tvärtom, d.v.s. när jag gick från Warzone 2 till Warzone 3 märker jag av mycket mindre lagg - typ ingenting alls. Det flyter på riktigt bra och då ska du veta att jag har sämre specs än dig. Jag har Ryzen 5 5600g 3,9 Ghz samt AMD Radeon 5700 8 Gb.

Av Soldierofwar1985
Skrivet av SCORPIUS:

För det priset skulle jag personligen försökt få tag på ett RTX 3070.
https://www.tomshardware.com/features/nvidia-geforce-rtx-3070...

Men kolla på denna.
https://www.youtube.com/watch?v=noyw4f-aQWY

Är RTX 3070 bättre än XT 6700 12 gb samt mer prisvärt tycker du?

Vad tycker du om min processor? Är den tillräckligt bra eller behöver den också uppdateras tro?