Inlägg

Inlägg som Gorynytj har skrivit i forumet
Av Gorynytj

Någon som använder sig av ett amerikanskt konto? Jag fick Carrion gratis som nedladning när jag köpte Carrion fysiskt från LRG, så tänkte om någon ville ha den digitala.

Av Gorynytj

Ser lovande ut!

Av Gorynytj

@HarryBee: Jag ska fråga min bror, han äger spelet och har spelat det, jag väntade lite tills det gått ned i pris, men har för mig att han sa att han gillade det och att styrningen inte var så komplicerad som jag var rädd för.

Av Gorynytj

När jag ändå var där inne så märkte jag att allt fler billiga spel har börjat med "code in box" som ej var det innan så som Gear Club, Super Chariot, Cartoon Network - Battle Crashers, Syberia, Yesterday Origins osv. De kallar det replay, ett sätt att pressa ned priserna? Eller har de inga fler "tryckta" spel?

Av Gorynytj

Ett tips: Neverwinter Nights 248, Planescape Torment & Icewind Dale 248 och Baldur's Gate I & II Enhanced Edition 268, så man kan köpa hela serien för under 800 kr. Kostade från början 500 kr st, har gått ned i pris så ingen supersänkning, men ett bra pris ändå. Allt hos spelbutiken, så frakten är gratis.

Av Gorynytj

@pytonOrm: Om texten stämmer, så är det en One wheel pint. En enhjuling.

Av Gorynytj

https://cdon.se/spel/the-legend-of-zelda-link-s-awakening-lim... Links awakening Limited Edition 899, om någon missade att köpa det när det kostade 799.

Av Gorynytj

De hade 42 st i lager (witcher 3) när jag beställde, de tog slut väldigt fort.

Av Gorynytj

https://www.webhallen.com/se/campaign/8208-Black-Friday-2019-... hela sidan på webhallen.

Många spel för 249

Witcher, Paw, FF x/x2, FF 12 Zodiac, Saints Row tex.

Av Gorynytj
Av Gorynytj

Känslan när man beställer ett Fire Emblem Limited Edition för 550 kr och känner sig glad för det priset, sen får man hem paketet från Gamestop så är det vanliga versionen..

Av Gorynytj

@Dunder: Tyvärr så har Gamestop ofta öppnade exemplar då de har fodralet ute i affären men spelet ska vara nytt. De ska ringa och fråga innan de skickar om det är okej att spelet är öppnat dock, hänt mig ofta. Jag fick 3 samtal i torsdags/fredags angående öppnade spel.

Av Gorynytj

@Dunder: Tack för tipset, hittade ett par spel. Fick Fire Emblem 3 houses Limited Edition för 550 kr, och Attack on Titans 2 Final Battle för 99 kr.

Av Gorynytj

Där ringde power. Skickas imorgon..

Av Gorynytj

Jag beställde av dem också, inte fått något mail eller någon info alls. Skrev du till dem först eller skrev de till dig först?

Nu får jag nog prata med mina brorsbarn imorgon, de kommer bli lite besvikna. Längtat efter fredagen 15e

edit: läste dina tidigare inlägg nu.

Av Gorynytj

@Gorynytj: Svarar mig själv, om någon undrar. Pratade med deras kundservice, de bad mig att bara skriva in ett random nummer.

Av Gorynytj

Någon som köpt från game.co.uk? Har lite problem med mobilnumret då UK har 11 siffror medan vi bara har 10. Har försökt med +46 och 0046 men ingen nytta, då de vill ha 07 i början. (Kan inte heller skapa konto, då det blir error)

Av Gorynytj

@iller: Jag får inget sådant heller tyvärr, antar man får vara snäll och vänta bara.

Av Gorynytj

Beställer ni från Nintendo UK?

Av Gorynytj

@doomas: Jag köpte det när Gamestop sålde ut sina för 99 kr, och för de summorna 100 kr ungefär tycker jag det är klart köpvärt. Det har uppdaterats till det bättre, helt klart. Inte helt perfekt, men betydligt bättre än vid release.

https://www.youtube.com/watch?v=nAjIILgT6N0