Inlägg

Inlägg som LoidSemus har skrivit i forumet
Av LoidSemus

Xbox Game Pass Ultimate (som också har många PC-spel) i 3 månader kostar just nu 10kr, och innehåller 3 månaders gratis Discord Nitro och EA Access

edit: verkar som att Nitro och EA Access inte är tillgängligt i Sverige, men vissa säger att man får en kod efter 24 timmar så bara att vänta antar jag

Av LoidSemus

Användare: @draanexle
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt + Swish
Produkt: EVGA GTX 1080 FTW

Positivt:

  • Bra packad vara

  • Skickade snabbt

  • Snabb kommunikation

  • Trevlig

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av LoidSemus

Du kan försöka ta bort heatsinken (eller andra komponenter på det) och kolla om det finns vätska kvar under något och låta det torka länge innan du använder det. Om det var något annat än vatten kan det vara bra att tvätta det noga där du spillde också.

Om inget av det funkar är det nog kört. Och eftersom det har varit på sen det hände är det nog ännu mer kört.

Av LoidSemus
Av LoidSemus

Aldrig hört talas om att spel säljs från återförsäljare genom någon sorts kontokoppling, och det låter väldigt skumt att de vill ha ditt lösenord. (är det inte EA som vill ha det, OAuth? dvs när EA-kontot ska kopplas till CDON). Men om det är flera som har samma problem skulle jag tippa på att det är CDONs fel

Av LoidSemus
Skrivet av Nicke866:

Däremot tycks i5:an slå amd ryzen i benchmarks

Vilken Ryzen?

Av LoidSemus

Prova att skriva "chkdsk c:/f" (byt ut c mot din bokstav) i kommandotolken. Hade samma problem för ett tag sen och det lyckades fixa det.

Av LoidSemus
Skrivet av joonteee:

Är det någon som har koll/erfarenhet utav MSI B450 GAMING PRO CARBON AC och/eller MSI B450 Tomahawk?
Hur mycket bättre/ mer värd är carbon? Som jag förstår det så är tomahawk generellt mer prisvärd, men tänker att man borde väga in mervärdet i att från början ha ett "riktigt bra" moderkort bla pga mekket med att byta? Sen är det ju alltid lite sweet att ha wi-fi och bt. Btw nån som testat att spela över ett likvärdigt wi-fi-kort som finns i carbon? Fast beror väl kanske lika mycket på routern?

Tror jag bestämt mig vad gäller låda, men skulle bli grymt tacksam för råd vad gäller framförallt moderkort (för mellan ca 1000-1500kr). Skulle även vara mycket tacksam för råd vad gäller ramminnen (Tänker 16gb för runt 1000kr) samt nätagg. Var ett tag sen jag var med i matchen så osäker på exakt vad man ska titta efter vad gäller nätagg.

Mvh
Joonteee

Har en Tomahawk. Tror att Carbon har samma VRM (kanske något bättre heatsink på, osäker) och är dylikt fast lite mer "premium". Saknas inget jag skulle vilja ha på Tomahawk.

Jag köpte 16gb Corsair VENGEANCE LPX 3200mhz, 3200mhz fungerar bättre med ryzen 3000 utan en massa b-die-lotteri

Skickades från m.sweclockers.com

Av LoidSemus

OnePlus 7. Har en 6T och den är bra, 7 är typ samma fast lite snabbare. Själv hade jag antingen valt den eller S10.

Skickades från m.sweclockers.com

Av LoidSemus

Köpte B450 Tomahawk till R5 3600. Fungerar utmärkt. Och nä x470/x570 känns lite onödigt för 3600

Skickades från m.sweclockers.com

Av LoidSemus

Har aldrig kylt min Corsair M.2 SSD, men jag har aldrig kollat temps på den heller... Har funkat bra hittils men kanske borde läsa på lite mer om dedär

Skickades från m.sweclockers.com

Av LoidSemus

Har en OnePlus 6T och är väldigt nöjd med den, om jag hade köpt en telefon idag hade jag nog köpt en 7 Pro över en 7, men båda är väldigt bra och om du inte vill gå långt över så är 7 utmärkt.

Av LoidSemus

1400, kan hämta idag när det går bra för dig!