Inlägg

Inlägg som Widdler har skrivit i forumet
Av Widdler

Hej!

Jag har en dator som jag byggde ihop i januari med följande specs som nog skulle passa:
GPU: ASUS 1080 Ti ROG STRIX OC
CPU: 8700K
Moderkort: ASUS ROG MAXIMUS X HERO
CPU-kylare: noctua nh-d15 kylare
RAM: 16 gb corsair vengeance lpx 3200 mhz
Chassi: fractal design define c
Lagring: samsung 960 evo 250+500gb
Har knappt överklockat varken gpun eller cpun alls då jag grovt missbedömde mitt prestandabehov, är ett riktigt monster som klarar vad som helst utan problem. Priset blir väl en förhandlingsfråga men datorn är i mycket gott skick och garanti+kvitton ingår. Bor även jag i centrala Göteborg.
Du kan ju skicka mig ett pm om det låter intressant!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Widdler

Okej så vilket alternativ verkar bäst av de som presenterats hittills? Jag vill kunna spela med 1080p på relativt höga inställningar utan några fps-drops vid t.ex. raid/när det blir grötigt på skärmen & mkt händer samtidigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Widdler

Alltså jag känner mig verkligen inte tvingad till att köpa en märkesdator, det är bara det att jag känner mig så jäkla lost när jag ska välja alla delar på egen hand och se till att allt funkar som det ska... om ni skulle vilja hjälpa mig med det vore jag oerhört tacksam!

Just det, det jag ska ha datorn till är mestadels spel såsom league of legends, world of warcraft samt diverse fps-spel.

Av Widdler

Rimlig dator för 8990:-?

Hej!
Dags att köpa en ny dator från scratch och skulle behöva hjälp med att utvärdera följande dator, enligt mig verkar den väldigt prisvärd, har jag rätt eller går det att hitta en bättre dator till samma pris?
http://cdon.se/hemelektronik/hp-phoenix-860-011no-stationar-d...