Inlägg

Inlägg som Raketfile har skrivit i forumet
Av Raketfile

Vad har du tänkt att skrämma upp?

Av Raketfile
Skrivet av jagardaniel:

Vad menar du med segheter? Att spelet presterar sämre eller är det något annat du tänker på?

Känslan är inte lika rapp som förut, ligger fortfarande runt 120-170fps på ultra och en 120hz 1080p skärm, någonting är annorlunda kan inte sätta fingret på det. Har över 100tim nu och kanske är överkänslig :S

Av Raketfile

Någon mera som fått diverse segheter efter sista uppdateringen?, tycker det har fungerat mycket rappt fram till denna update.

Av Raketfile

Raketosten i spel och origin, spelar hellre än bra

Av Raketfile

@Robban75: Ja bara skillnaden mellan dx11 och dx12 gör dx11 tråkigt

Av Raketfile

@Snorren: Det har nog bara inte slagit mig att göra det än då allt är nytt sedan 2 månader tillbaka och bara valt att köra minnena i 2666 som de är märkta för, och att det gick bra innan de rullade ut overture historian. i7 8700k.

Av Raketfile

Nya w10 vers 1809 och nyaste nvidiadrivaren gjorde ingen skillnad för mig fortfarande krasher, har utöver satt origin och bfv att de körs som admin men det jag tror gjorde susen var att inte köra XMP-profil på minnena. Snurrat riktigt bra allt på ultra och dx12 inkl ffr utan konstiga stutters.

Av Raketfile

Har samma problem, i loggen stod det att grafikdrivrutin slutat fungera alla ggr jag kollat. 1080gtx ti

Av Raketfile

Jag såg ett YT klipp där en tysk använde ett macro för något musmärke, singelfire där var helt rekyllöst även sett videos med BFV där det ser likadant ut med bössor jag vet har rekyl fast uppgraderingsträdet är fullt.
Tydligen är såna macron inget Bf verkar bry sig i.

Av Raketfile
Skrivet av iqser:

Satsa på en processor med många trådar och kärnor helst. Bf är extremt CPU krävande.. inga processorer duger som folk nämnt här kan du bara kasta, vi pratar i7 8700k minst vad jag kan gissa på som funkar? Ni som har en sådan eller liknande kan väll uttala er om hur ni kånner?

Jag talar från egen erfarenhet då ja sitter på en i7 7700k och 1080 är inte alls nöjd med prestandan i spelet med den setupen, får köra på low på allting för få ganska bra flyt på en 64 spelare server, med 32 spelare flyter det som det skall.. så kollar själv på en uppgradering.

Cpun ligger runt 90-100% usage hela tiden lite lägre med gpu.

Vad bör man köra för setup för få 140 fps minst med höga grafikinställningar?

Skickades från m.sweclockers.com

jag skaffade i7 8700k nån månad innan släppet av bfv och kör den i 4,8 tillsammans med 1080gtx ti och 1080p skärm 120hz, och allt på high lite beroende på karta men mellan 120-190fps proppen ligger runt 70-80% användning och grafik ca 80-90% användning. Devistation verkar tungdriven däremot. Har även 32gb ram och Arras med 64p tuggade i sig 12,5gb med msi/rivatuner i bakgrunden.

Av Raketfile

provade att slå igång dx12 i spelet och sänkte inställningar till low, kan bli lite svajjigt ibland men det har inte kraschat på någon av banorna jag spelat på, mest operations avverkat ca 5 tim utan drivkrasch

Av Raketfile

Bra länk!

Är långt ifrån ensam

Av Raketfile

BF1 och ständiga drivrutins krascher i5 2500k @4.2 14gb ram, 770gtx win 10

Jag vet att grejjorna börjar bli åldersdigna men får ändå ut runt 80-100fps på medelblandning vissa saker ultra andra low som gforce experience ville ha det vid optimering och 1920*1080p 64 pers server, problemet är att det blir krasch på nvidias drivrutiner. Det kan fungera i 5min och det kan gå 1 timma mellan krascherna.
Har bockat av alla overlay grejjer i origin.
Läst och sökt men inte hittat liknande problem.
Kör direct x 11
i5an blir max 45 grader.
inga fryslagg, bara flyter tills det går åt skogen.
Betan kraschade aldrig för mig.
w10 64bit pro är uppdaterad.

Det blev faktiskt mycket värre efter uppdateringen av BF1.
BF1 är reparerad, inget gjordes.

Tips och råd mottages

Nytt under huven finns i planerna, men det fungerar för bra nu för att byta bortsett från drivknaset.