Inlägg

Inlägg som SweatyLlama har skrivit i forumet
Av SweatyLlama

1100kr för allt + frakt

Av SweatyLlama

Köpte Philipslurarna och känner mig lite begränsad av att bara sitta vid datorn för att lyssna då jag inte har några andra enheter med hörlursuttag. Gjorde en snabb sökning för att se hur jag skulle få den att funka med t.ex. mobiltelefon och bluetooth. Skulle detta vara ett bra köp för att kunna använda lurarna med mobilen? https://www.amazon.se/-/en/Headphone-Amplifier-Bluetooth-Rece... Tanken är att bara användas inomhus.

Av SweatyLlama

300kr totalt (dvs inkl. frakt) för Tophat M.

Av SweatyLlama

Ghost mellanbygge

Vill äntligen bygga ihop min Ghost som jag köpte från SweC marknad för evigheter sedan. Vill ha en lyftkyld och tyst dator som klarar mediuminställningar i spel utan att anstränga sig. Vill också hålla budgeten låg då det är tuffa tider

Delar som jag redan har:

MSI MEG Z590I UNIFY
Louqe Ghost S1
Noctua CPU kylare som passar Ghost S1

Delar som jag vill köpa:

Intel Core i5-11400F
Vill ha en CPU som går svalt. Använder nästan aldrig CPU-intensiva uppgifter.

Corsair Vengeance DDR5 5600MHz 2x16
Minne är billigt nu så passar på att köra 32GB

Crucial P3 1TB M.2

Cooler Master V650 SFX Gold

ASUS Dual AMD Radeon RX 6700 XT 12 GB
Har inte så bra koll på GPU. Haft dåliga erfarenheter av AMD men hört att de är bättre nu.

Några åsikter om detta? Är inte förtjust i att bygga och hålla på med kabeldragning. Har funderat på att köra Corsair SFX PSU så jag kan köra custom kablar från Endgame t.ex., men det medför ju en rejäl förhöjning på priset.

Av SweatyLlama
Nytt bud: 300 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av SweatyLlama

Av SweatyLlama
Skrivet av Allexz:

Sedan förra gången du sålde klistermärken så kör nu 2 desktops, 2 servrar och 1 laptop här hemma Michaelsoft Binbows.

Har märkt en cpu prestandaförbättring på 1-3% i proxmox och upp till 1% större diskstorlek på min unraid filserver. Till och med en kortlivad hackintosh fick rulla med hjälp av Michaelsoft Binbows!

Fantastisk cross-platform prestanda!! Rekommenderas

Har du någon bild? Skulle vara kul att se klistermärkena i bruk

Av SweatyLlama
Skrivet av [SmR]BMF:

Hej!

Jag kan inte utläsa ur annonsen hur stora de "stora" klistermärkena är? Ber verkligen om ursäkt om det står någonstans och det bara är jag som inte ser det xD

Mvh

De är 2cm breda och 3cm höga. Smälter bra in på laptops t.ex.

Av SweatyLlama

Tog med strike_formation i lottningen för att jag tyckte synd om hen Men det blev @antherz! Skicka ett PM med dina uppgifter så skickar jag klistermärkena.

Av SweatyLlama

Michaelsoft Binbows klistermärken (nu i mindre storlek!)

Holografiska klistermärken med Michaelsoft Binbows logga är tillbaka, nu i mindre storlek! Efter förra omgången så efterfrågades en mindre storlek. Dessa klistermärken mäter nu 20x30mm och passar bra till t.ex. laptops, baksidan på mobilen eller andra enheter där man diskret vill visa vilket operativsystem som gäller.

Säljes i 5 eller 10 pack. Skickas i ziplock-påse i kuvert. Frakt ingår!
5st 75kr
10st 120kr

Betalning med Swish. Skicka mig ett PM med era uppgifter. Postar 1-2 dagar efter betalning.

Länk till förra tråden där ni kan hitta referenser:
https://www.sweclockers.com/marknad/135135-michaelsoft-binbow...

Börjar med att lotta ut 5st gratis klistermärken som förra gången. Svara i tråden med vadsomhelst, sedan så tar jag de fem första användarna och kör i en RNG. Jag står för frakten så det kostar dig ingenting

Lotteriet avslutat, vinnaren blev antherz!

Läs hela annonsen här

Av SweatyLlama
Skrivet av xeefus:

Ska fundera på det under dagens gång tror dock frakten kan gå på 99kr... om du vill stå för halva frakten känns det lite bättre i alla fall.

Det kan jag göra, så 650kr inkluderat frakt. Vi kan ta det vidare i PM.

Av SweatyLlama

Lägger ett bud på Keychron K3 600kr fraktat.

Av SweatyLlama

Vilken belysning har Keychron K3?

Av SweatyLlama
Skrivet av THB:

Något högre har du sedan Nothing Phone (1).

Tack, det blev en sån från fyndhörnan Mycket dyrare än vad jag brukar lägga på mina telefoner, men jag föll för det annorlunda utseendet.

Av SweatyLlama

Hej, min kära Moto One action börjar sjunga på sista versen. Fingeravtryck dog först, sedan har skärmen trott att man placerat sina korvfingrar lite överallt så navigationen blir ett helvete, trots att jag spritar av den emmelanåt. Är nöjd efter 2-3 år trogen tjänst men. Vad finns det för andra bra avskalade Android lurar (inte Samssung osv).?

Av SweatyLlama

Alla bör ha fått sina klistermärken nu och det är finns inga kvar. Hoppas att alla är nöjda och det går jättebra att tagga mig om ni vill dela bilder där klistermärkena har använts

Av SweatyLlama

Uppdatering: Har fått hem fler klistermärken och de flesta av dessa har skickats i turordning efter inkomna PM. Jag lämnar förtur till alla som har varit i kontakt men kan nog räkna med att några inte svarar. Låter det gå en vecka, efter det så är klistermärkena inte reserverade för någon. Så om någon är intresserad finns ett fåtal klistermärken kvar. Bara skicka ett PM så kollar jag vad som finns.

Jag gjorde den första omgången klistermärken som en kul grej. Visste inte att det skulle dra iväg. Kändes fel att inte göra fler när det var så stor efterfrågan. Nu har i alla fall många fler användare fått sina klistermärken. Jag tror inte att jag kör en omgång till utan behåller detta som den ursprungliga tanken, en liten, kul grej

Av SweatyLlama

Vill inte göra någon besviken så jag fixar fler! Det kommer ta runt en vecka. Skickas i turordning till användare som har PMat. Lägger upp en ny annons om det blir några över.

Av SweatyLlama

Annonsen är avslutad

Av SweatyLlama

Rip min inbox. Nu är alla Binbows slut. Jag skickar till er som PMat i turordning, men tyvärr räcker det inte till alla