Inlägg

Inlägg som Ase har skrivit i forumet
Av Ase

Pump plats verkade saknas i detta chassie om man inte kör aio lösning borde vara med i en recension av chassie med plats för mer än 1 radiator mvh arne annars bra recension precis som vanligt jonas

Av Ase

Jag byggde ett eget chassie för 2 st moderkort (har plats för ett itx oxå om jag vill ) Ogillar alla chassien som är mindre än E- atx så byggde ett i 19tumsformat 550mm ljup & 580 högt & 19" bredd invändigt & resten är för 19" enheter så 1400mm högt På tiden när jag byggde detta så fanns det inga stora chassien som hade tillräckligt utrymme för det jag ville ha (bara för massa Hårddiskar så byggde ett själv helt enkelt sen nåt år senare så dök det upp några fina chassien men idag väldigt få stora chassien men de finns om man letar men byggde mitt med aluprofiler & köpte alu-plåtar & lian li s lösa moderkortplåtar. Är otroligt skönt att ha utrymme när man mekar med datorn . Hoppas du hittar vad du behöver MVH Arne

Av Ase

RME fireface fx & adam studiomonitors så mycket bättre ljud än det inbyggda så kan aldrig gå tillbaka men det e ju 30k oxå så för musikproduktion (Hobby) när jag inte spelar spel. förut kopplade jag till en stereo & riktiga högtalare var bra innan, för massa år sen creative 7.1 & soundblaster.

Av Ase

trevlig tillbakablick väcker minnen

Av Ase

dont köp en billig bärbar om du behöver en & uppgradera den stationära istället

Av Ase

cinebench ointressant bara teoretisk prestanda! ! ! är inte intressant för spelande ! ,utan intressant om du använder dator till annat vilket jag gör! men säger ie inget

Av Ase

så med andra ord inget nytt på ett tag trist! hade sett fram mot ersättaren till den kassa m.2 (borde vara förlegad i dags datum) edsff eller u.3 eller nåt men amd goodbye! nackdelen med att använda en sockel för länge. Sen Hedt försvann så har datorer blivit ointrressanta, & nu har de ökat priset på tok för mycket så skit.

Av Ase

Otroligt stort bibliotek med musik man gillar skulle man fått utifall man köpt cd å skivor istället tror det e dags att säga upp sitt konto samma med netflix

Av Ase
Skrivet av Yasko:

Gillar du spelet? Då lär du gilla DLC:n också.

Kör nu en fjärde run, ska vara ärligt, spela alla gigs, story etc. fjärde gången är inte lika kul, men DLCn är guld om du gillade spelet. Tråkigt att det blir den sista.

Kör netrunner om du vill slippa shooter delen. Smart weapons som komplement.

Ok tackar

Av Ase

Bara kikat in tänkte att det får bli efter att man spelat bg3 klart & uppgraderat grafikkortet, det lilla jag testat så känns det för mycke som en shooter & för lite rpg men ska köra när grafikkortet e bytt & se utifall en gillar det.

Av Ase

om det blir ett köp så blir det den på 16 eller 24 kärnor vill ha pci-e lines & minneskanaler. inte massvis med extra kärnor som jag i stort sett inte har någon nytta av. & då blir det pro varaianten om det blir nåt men som jag påpekat beror på moderkorten oxå, cxl tex, thunderbolt nåt annat än m.2 tex u.3 eller edsf eller nåt osv om de är som vanliga mellanklassen så blir det intel istället.

Av Ase

trist fick 11 av 11 & e inte ens ett amd fan (även om jag har 3 amd grafikkort så e det intel & nvidia som gäller för mig, nja kanske kan bli nya threadripper beror på moderkortplattform om den e lika bra som intels, e mer betydande än cpu prestandan den räcker oftast till även från vanliga ryzen eller intels dito)

Av Ase

Så länge det inte finns ett stort operativsystem som stödjer arm så kommer det ej ersätta windows. x86 krävs nog att windows arm blir så pass bra att det kan konkurera med sig själv. Alla dessa mobiloperativsystem google, apple, osv (även apple lider av detta elände, kör mac os själv på en dator sorgligt nog & ibland känns det som en iphone i stort format bara)

Linux e ok kör en drös linuxmaskiner hemma men kan inte säga att nåt fungererar lika bra som windows. Ubuntu e klunkigt & känns omständigt liksaså de flesta andra arm/linux os. Tror på att arm e bra när de ska utföra en uppgift tex i server funktion eller andra specifika uppgifter. men skulle bli positivt överaskad utifall det skulle dyka upp nåt arm os som fungerar lika bra som windows.
Sen vet jag inte om Qualcom är den man önskar att få större marknads andelar heller.

Av Ase

bedrövligt de borde betala för att jag ska ta emot skiten

Av Ase
Skrivet av naaw:

Haha, håller helt med dig. Allt fokus på en Xbox series x version.

sorry uppdaterade mitt inlägg efter att du kommenterat brukar hålla mig från uppdatering om någon svarat

Av Ase
Skrivet av naaw:

Hoppas det blir ännu ett konsolspel i första hand. Annars blir det inget köpt från mig.

hoppas de ej släpper på playstation om så blir det ett köp. ogillar konsoll spel överlag det enda de tillförde var att moral polisen fick fnatt. Anars ganska mediokra spel (ja för testosteron stinna tonåringar så fyllde det en funktion.

Av Ase

synd

Av Ase

Enda gången jag skulle vilja ha belysning är när man öppnar sidodörren (dörrar,plåtar etc) för mekande annars ingen belysning!
ja en led att den är igång e ju ok.

Av Ase

halleluja nu e de igång igen applekören när tom lattepanda en windows soc e snabbare än m2 mini bara det säger en hel del. gissar att jag får många svar från kören. halleluja (p.s kör apple, linux windows, AMD, apple soc & Intel själv men är inte övertygad om nåt positivt med apple alls inlåst & dyrt bara)

Av Ase

Härligt med framsteg! gissar att det är för att hålla koll på medborgarna de utvecklat denna krets /funktion, bildbehandling med ai brukar vara för at hålla koll på befolkning, england är ytterligare ett skräckexempel när det gäller övervakning av medborgare. skräck sverige verkar vara näst på tur,(bara att tänka på förslaget de lämnat i EU) hoppas att utveckling för oss vanliga oxå utvecklas i samma takt & inte bara övervakning & militärt skräp som driver på.