Inlägg

Inlägg som TotalF har skrivit i forumet
Av TotalF

Rebel Moon 2 var precis så intetsägande som ettan, inget man lär komma ihåg eller ha lust att se igen. Kanske ett försök när han släpper sin r-rated directors cut men tvivlar på det.

Av TotalF

Såg Rebel Moon då den kom ut på Netflix. Alltså, alla gillar väl ett spektakel ala Bruckheimer men förutom stundtals ögongodis fanns där ingenting som högg tag i mig.

Kan uppskatta Sofias fysikalitet som f.d professionell dansare men huvudrollsbärare i ett epos, mjae. Då gillade jag henne bättre som hon användes i första Kingsman.

Nu måste man ju se tvåan som släpptes igår, bara för att. Nån skrev väl ovan att bara man har en skål popcorn och kall öl så ska det väl gå bra.

Men jag tvivlar...

Av TotalF
Skrivet av elk:

Släpptes till Game Boy 1991.
Finns till väldigt många format, t ex C64, NES och PS4. Första versionen kom 1986.

<Uppladdad bildlänk>

Snake? 😂😂😂 90/10 skämtar/allvarlig

Av TotalF
Skrivet av Zippeer:

jag kör skägg shampo och balsam 3ggr i veckan och skäggolja varje dag på morgonen. (borde nog egentligen ha en flaska på jobbet också och köra använda lite på eftermiddagen också)

Hur applicerar du skäggoljan? När man tar ut så lite som en 2-4 droppar känns det svårt att hålla koll så man fördelar det jämnt?

Av TotalF

Brukar oftast ha ett kort skägg om några få mm men hari omgångar tänkt pröva att låta det växa ut mer - mitt "problem" har alltid varit att det snabbt börjat klia och har fått röda utslag i kanten av skägget.

Köpte nu tre prylar - skäggtvätt, skäggolja och nån slags (antar jag) mjukgörande skäggkräm.

Ni som vet, hur använder ni dessa produkter?

Av TotalF
Skrivet av Gustenrocks:

Bra pris någonstans?

En som sålde på norska Blocket för 60% av nypris och det var bara öppnat och testat så slog till för 800 norska olje dollars, klart värt. Nypris är väl runt 1200 från onlinebutiker

Ska vara ett bra nybörjar-set.

Av TotalF

Speedpaint 2.0 - ska pröva mig på figurmålningshobbyn ihop med äldsta grabben. Mest troligt testar vi lite först med Siege of the Citadel och går det bra ger vi oss på heroes of might and magic 3-brädspelet.

Av TotalF
Skrivet av Sarato:

Moon Patrol?

Korrekt!

För under hundralappen fick vi hyra ett atari med två spel i 48h. Det var tider det.

Av TotalF

När farsan lät mig hyra konsoll och spel från lokala esso-macken var detta alltid ett av de två spel jag fick välja.

Av TotalF

Apropå diskussion om utrymme - körde några ungdomar på fest för nån månad sen, totalt var vi 9 pers i kupén på min model 3 🤣

Av TotalF
Skrivet av Nimafor:

Ingen aning men första tanken när jag såg bilden blev street rod så får väl bli min gissning

Bingpot!!

Trodde kanske det skulle vara ett något obskyrt spel men så glömde jag bort var jag var

Av TotalF

Då slänger jag upp en bild, lätt beskärd. Kan ha vart med i tråden tidigare men tror det ska vara länge sen.

Troligen enkelt för de som vet

Av TotalF
Skrivet av glemmy:

Den har mer gemensamt med en högtryckstvätt än en dammsugare faktiskt 😁

Precis som Andreasa64 skriver så tar den ingrodd smuts bra, och det är speciellt användbart på svåråtkomliga ställen. Det finns ett "power"-munstycke som kan rengöra små springor och hålrum, som man inte kommer åt med borste/trasa.

Största anledning till köpet var är jag har gammal luftvärmepump på stället vi flyttade till som aldrig fått utedelen rengjord. Förångarens tunna aluminiumflänsar är täckta av alger och smuts. Har sett att företagen som kommer hem och gör service använder en ångtvätt för detta.

Den kommer också användas flitigt i badrummen, bilen, köket osv.

Låter ju fantastiskt användbart. Vad kostar en lagom kompetent maskin???

Av TotalF

Märker väldigt väl att lusten att gejma korrelerar stenhårt med hur jag mår i övrigt.

Stundtals mkt stress och oro - mindre spelande.

Harmoni i vardagen - mer spelande.

Av TotalF

Såg färdigt Onimusha på Netflix igårkväll - åtta avsnitt lång anime(?) om samuraj/samurajer på uppdrag med övernaturliga grejer i görningen. Välproducerat, bra karaktärer, snygga fightingscener osv.

Om du uppskattade Ninja Scroll så kommer du mest troligt att gilla det här.

Passar på att reka Blue Eye Samurai när jag ändå håller på.

Av TotalF

Jobbar med att saksbehandla beslut inom social omsorg och har hållt på med detta, och liknande saker, i 20+ år vid det här laget.

Har vart igenom ett antal olika journalföringssystem och program som ska hantera saksbehandling från söknad till beslut.

Genomgående kan man väl säga att den röda linjen är att inte en jävel har någonsin satsat på GUI utan tippar de bara låtit kodarna göra det jobbet också. Fullkomligt ointiuitiva system. Man vill bara gråta när man ska lära upp en ny kollega och de efter två minuter frågar "varför är det.." och man bara avbryter som med ett "jag vet, jag vet, bry dig inte om varför det är så här, ingen vet, bara klicka i den här ordningsföljden så blir det rätt".

Av TotalF

Den här mofon var ett riktigt nice köp. Philips Aqua Plus, kört den två veckor och det är en mkt kompetent dammsugare. Tillbehöret till vänster är ett kombinerat dammsugar-/våttorkamunstycke som utför bägge uppgifterna samtidigt. Testade det idag och det funkade ypperligt (var skeptisk men resultatet talade för sig självt).

Av TotalF

Apropå batteripack - och nu ställer jag en fråga som mest troligt kan vara hyggligt korkad - är det ens en möjlighet att jag en dag, om batteriet i min tm3 är skadat/rejält degraderat, skulle kunna tänkas få ett "större/bättre" batteri i utbyte?

Jag menar, det hade ju vart nice...

Av TotalF
Skrivet av anders190:

Bra spel är värda att spela oavsett datorns prestanda.

Har lagt ner "ett par" timmar med Stardew Valley med mitt 4090. Men brukar oftast bli på min MBA. Upplösningen är rätt hög och sedan fippla lite på zoomningen så ryms tillräckligt.

Dock föredrar jag ju att spela tyngre titlar med 4090't så den får spänna musklerna lite. Typ idle-förbrukning i denna typ av titlar med ett 4090 trots allt. Iofs händer det att jag foldar lite då resurserna är lediga och datorn ändå är igång och används.

Tror nog sexåringen nyttjat mitt 4090 till Roblox i väsentligt högre grad än vad jag har haft tid att gamea 😂

Är nog liknande user case som OP. Spelar mest singel player open world. Rekar Elden Ring, Horizon Zero Dawn/Forbidden West, Alan Wake 2, rdr2, baldurs gate 3, dying light 2, control, metro exodus, resident Evil Village, ass.creed Valhalla/Odyssey... För att nämna några.

Av TotalF
Skrivet av MadMantiz:

Jajamen, snyggt!

Ett av få rpgs jag spelade i tonåren - trodde alla rpgs hade den sortens... öh, innehåll, efter det 🤣