Inlägg

Inlägg som marykay112 har skrivit i forumet
Av marykay112

Kan STARKT rekommendera "Disco Elysium" om det räknas under point-&-klick-kategorin. Hands down ett av de bästa spelen jag spelat!

Av marykay112
Skrivet av Elfsberg:

Pm

Av marykay112

Finns kortet kvar? Jag tar det gärna annars.

Av marykay112

"Jaaa... Det här var inte alls pjåkigt" Haha, fantastisk content!

Av marykay112

Rätta mig om jag har fel, men var det inte Bethesda som för ett tag sedan sa att de inte riktigt hade teknologin till att skapa The Elder Scrolls VI då? Dom verkar ju uppenbarligen inte ha den teknologin nu heller...

Av marykay112

Plot twist: Dom lanserar "Real Money Action House" som en stand-alone titel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Söker moderkort LGA1150

Tjohej.

Söker ett nytt moderkort till min gamla gaming-burk.
Som rubriken lyder så är det socket 1150 som gäller.
Stort plus om det finns i GBG

Läs hela annonsen här

Av marykay112

Riktigt najs ju! Slipper jag ju köpa ett Switch bara för att lira Pokémon och Fire Emblem när de lanseras!

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Kanske inte en klassiker, men kan starkt rekommendera "The Last Wish" av Anderzej Sapkowski. En grym novellsamling som bör släcka törsten hos den fantasy-intresserade. Dessutom är det boken som spelserien "The Witcher" är inspirerad av, vilken är gör den ännu mer intressant att läsa om man spelat spelen!

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Skaffade "Battle Chasers". Skönt att lira i soffan med kontroll!

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112
Skrivet av Newlund:

Insåg att jag var lite dum där så drog ett par edits i rad haha, du får inga lustiga färger när du spelar annars?

Jodå, ofta så rebootar den inte direkt utan hänger sig på black screen, blue screen, white screen... You name it. Sen står den bara där och tuggar ett tag innan den rebootar. Får ofta reseta manuellt under den tiden.

Igår fick jag som sagt också extremt extremt dålig signal, allt blev typ grönt på skärmen med massa sträck. Bilden frös men kunde röra musen, som lämnade massa långa "trails" efter dig i de gröna sträcken.

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112
Skrivet av Newlund:

@marykay112: Det där med tung start låter som att CPU har lite tungt att gå igång, väldigt typiskt (eller uefi settings men antar att du inte har varit inne i bios och pillat med det)... samma sak hände mig nu när jag installerade om windows och satte exakt samma klockfrekvenser som innan, var helt omöjligt. Idag då alltså.

Z370 F-Gaming, 8700k (låg på 4.8 på 1.250 med standard XMP på 3000mhz, L1 och 140%)

Får massa läskiga event logs också. Låter ju tveklöst som att den får för lite kräm, testa att gå in i bios och dra upp voltage (safe dock) och se vad som händer... är vad jag skulle testa.

Har du klockat?

Tack för snabbt svar!
Nej jag har inte klockat alls. Det är inte alltid den krånglar vid boot dock, händer bara ibland. Dock tar det längre tid än vanligt att boota generellt. Ska definitivt ta och kika mer i bios imorgon och testa ditt förslag!

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Kernel Power, Auto Restart och Black Screen

Hej!

Jag behöver desperat hjälp då min burk har börjat krångla något fruktansvärt helt plötsligt. Jag har kikat runt lite på forumet och hittat trådar med liknande problem, men inget verkar ge något konkret svar och hoppades något utav er har en aning.

Min dator har sedan 2 dagar tillbaka fått random auto-restarts och black/blue screens. Idag fick jag även white- och pink screen samt bild med extremt dålig signal. Massa gröna sträck längst halva skärmen. Ibland hänger sig datorn även vid boot, och bootar typ 2-3 gånger innan den går igång ordentligt.

Än så länge har datorn bara auto-restartat när jag spelat. Ibland startar den om direkt, ibland kan det ta en stund. Trodde först det kunda ha med temperatur att göra, så jag städade ur datorn samt kollade temp vilket landade på ca 60C i WoW, vilket är det enda jag spelar för tillfället. Mitt grafikkort är ett gammalt EVGA GeForce GTX760 4GB FTW, har funkat super ända fram tills nu.

I eventviewer står det "Kritiskt - Kernel Power" ID 41, Task 63, vilket jag förstått kan betyda lite vad som helst...
Läst att det kan ha med allt från krångliga nätaggregat, ljudkortsdrivrutiner (vilket jag nu uppdaterat men hjälpte inte) till grafikkort som sjunger på sista versen.

Vad ska jag göra? Har inte tillgång till några andra komponenter för att försöka testa mig fram till var felet kan vara...
Kan det vara mitt nätagg eller moderkort som krånglar? Kan defekt grafikkort ens påtvinga reboot? Tacksam för hjälp!

Specs:
Moderkort: MSI Z87-G45 - sockel 1150
Processor: Intel i5 - minns inte modell (sitter på min gf's laptop atm)
Grafikkort: EVGA GeForce GTX760 4GB FTW
Internminne: 8GB, får återkomma med spänning och modell
Nätaggregat: Minns inte, återkommer med svar imorgon
Hårddisk: Toshiba 1TB, får återkomma med modell
SSD: Samsung EVO, får återkomma med modell

Av marykay112

Tyvärr ringer ordet "Pavilion" dåligt i mina öron, då jag som ung använde mig av mina föräldrars stationära dator, som råkade vara en HP från just serien "Pavilion".

Det var den absolut sämsta dator jag använt. Kan delvis berott på Windows Vista, men blir nog aldrig något från Pavilion-serien igen...

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Trevligt att få se lite av Nikka på Sweclockers! Mycket bra guide för övrigt!

Av marykay112
Skrivet av jeffan97:

Jag har de på Ps2, så fett kul med svårt som fan

Nice! Jag hade det på PS1 ett tag tills jag lånade ut det till min kusin vars lillebror gjorde sönder skivan... Fortfarande bitter..

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Någon som minns "Crash Nitro Kart"? Dagen det får en remastering (om ens någonsin) kommer jag vara det lyckligaste nostalgitrollet på jorden.

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112
Skrivet av blue eyed devil:

Vanilla server hade varit rätt skoj faktiskt.

Tror ämnet har varit på tapeten hos Blizzard förut i samband med att de tvingade Nostarius, en privat Vanilla-server, stänga ner p.g.a. att den lockade för många spelare och bröt mot Blizzards terms of use/service.

Konstigt nog finns det massa privatservers som Blizzard struntar i , kanske därför de inte är i samma skala som Nostalrius och att de inte påverkar Blizzards försäljning av framtida wow-content.

Därför tror jag tyvärr att "legacy servrar" är något Blizzard aldrig kommer lansera, då de helt enkelt skulle sätta pinnar i sina egna cykelhjul.

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Haha, det låter ju lite komiskt när man läser att de utvecklat en fläktserie i 5 år, men å andra sidan är det ju Noctua vi pratar om så man blir ju inte jätteförvånad. Finns ju en anledning till varför Noctua osar kvalité.

Blir nog en given uppgradering för mig när fläktarna börjar rulla ut i hyllorna!

Skickades från m.sweclockers.com

Av marykay112

Äntligen! Som en väntat! Hoppas nu på riktigt smaskiga nyheter om AMD Vega!

Skickades från m.sweclockers.com