Inlägg

Inlägg som slips har skrivit i forumet
Av slips

*SÅLD*
Avslutad.

Av slips

De som vill buda är de fritt fram. Jag lämnar tillbaks de till Inet idag om inget bättre bud uppstår innan 18.00 idag

Av slips

@Zlatan3ra Har redan bud på 6500 + frakt så ologiskt bud

Av slips

Finns i Malmö men undviker en fysisk affär givet den rådande pandemin

Av slips

Gigabyte RTX 3060 - nytt

Säljer som rubriken lyder ett Gigabyte GeForce RTX 3060. Notera de är öppnat en gång för testade om de var fel på mitt nuvarande GPU vilket de inte var. Jag har köpt de från inet där kvitto ingår. De finns även ångerrättstid kvar på kortet ifall så önskas av köparen via Inet. De är inköpt 1a April 2021. Grafikkortet är fortfarande nytt och fungerar utmärkt.

Bud startar på 6190kr varav frakt betalas av köparen (99-120kr via PostNord). Jag tar mig rätten att sälja de till den jag vill, om jag vill.

Läs hela annonsen här

Av slips

OnePlus 6 - 8gb ram (128gb storage)

Säljer min OnePlus 6, den vassare varianten med 8gb ram och 128gb lagringsutrymme. Den är i fint skick utan sprickor och upptäckta repor. En grym mobil med vassa specs som säljes på gund av köpt en nyare. Fungerar felfritt och söker ny användare.

Specs:
Ram: 8GB
CPU: Snapdragon 845 (Octra Core - 2.8GHz)
Färg: Mirror Black
GPU: Adreno 630
Fingeravtryck & Face Unlock
USB 2.0 Type-C
3.5 MM audi
3300 mah batteri med fast charger
Stödjer gester (rörelser utan knappar) med alternativ av de klassiska android knapparna
6,28 tum
2280x1080 upplösning
Dual SIM
20 megapixel kamera back / 16 megapixel selfiie
4k videoupplösning med 30/60 fps
Super slow motion m.m

Notera: tar mig rätten att sälja den till vem jag vill, om jag vill.

Läs hela annonsen här

Av slips

Var är den köpt ifrån? Är även plasten kvar på förpackningen?

Skickades från m.sweclockers.com

Av slips

@xerez99: Privat information kan vi ta i PM

Av slips

@gulenay: HDD, givetvis laddare ingår. Kartongen kan jag leta efter, lovar inget på den fronten.

Av slips

@Halldin: Kostar 649$ på amazon, a13 kommer absolut inte vara i närheten av 855 snapdragon med 2.96Hz när du tar hänsyn till deras 120hz display och features som gör den snabbare. Låt oss säga att du har rätt med a13 skulle vara snabbare, vad skulle det göra för nytta på en kass display med låga hz?

Av slips
Skrivet av Chrisj:

De har dessutom reor. Min S9 kostade ~4000 med black friday deals innan S10an kom ut. En iPhone får du aldrig för under halva nypriset under pågående livscykel.

Knappt under någon livscykel alls. Det säljs till saftiga priser in i det sista tills de tas bort från försäljning.

Av slips

@xerez99: Yes den finns kvar, bud noterade.

Av slips

*såld*

Av slips

Ofattbart att detta är Appels "pro" flagship modell år 2019. Det ända som står ut är kameran men resten är helt värdelöst. 60hz skärm på en pro modell? Kom igen. När det kommer till design har det stått still i 3 år. iPhone X designen är fortfarande den som gäller med lite detaljer i ändring. En stor klumpig notch, medans konkurrenterna går mot 100% display. Inga nya speciella features, inga värda att nämna iallafall till ett saftigt pris på 18895.- för modellen med 512 gb.

Kollar man på Acer rog 2 endast för att titta på hårdvaran till det givna priset så har den 6000 mah batteri, 120hz, 440ppi, amoled, 48mpx, 18 mpx, snapdragon 885, 12 gb ram, 1 TB minne + features som gör att rörandet av skärmen känns snabbare.

Nu är denna mobil inget för de flesta, inklusive mig, för den utåtstående gaming designen och deras mjukvaro etc men tycker Appel minst skulle matcha marknadens hårdvara för det skyhöga priserna. Acern kostar 6500 medans 11 pro kostar 18895. Uselt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av slips

Kan dessvärre inte lägga upp screenshot så skriver av vad det står om datorn:

Processor: 2,5 Ghz Intel Core i5
Minne: 8 GB 1600 Mhz DDR3 (2x4)
Grafik: Intel HD Graphics 4000 1536 MB

Av slips

Hej!

Det är 2x4 (8gb) ram i den. Finns i Husie (Malmö) men går att frakta om du står för frakten. Bud noterade.

Av slips

@Bamsebjörn Stämmer, mitt fel. Så *uppdatering* den är köpt 2013-09 men modellen är "mitten 2012". Ska se om jag kan uppdatera med bild!

Av slips

All hårdvara är ju sämre än konkurrenternas, finns även speedtest och all annan test på youtube där de jämför det givna mobilerna. Det ändå som är uppdaterat och utomstående är kameran. Men resten är gammal teknik och design som är överprisat till skyarna. Katastrof. Alla fanboys som försvarar detta märke är löjligt, se produkten i sin helhet.

Av slips

Löjligt dåligt av Appel. Hur kan de ligga så långt efter konkurrenterna som OnePlus, Huawei och Samsung i utveckling av hårdvara, mjukvara och design? Det har inte hänt mycket sen iPhone X. Samma design, stor notch, lightning cabel fortfarande...ingen type-c. Det ända som är uppgraderat är kameran resten är ren skit och en teknik som ligger årtal efter med ett maxat pris.

Av slips

MacBook Pro 13" 2012 (köpt 2013) - Uppgraderad ram

Hej!

Säljer nu min MacBook Pro 13" mitten 2012 modell (köpt 2013) med uppgraderad ram pga köp av ny laptop. Fint skick och väl omhändertagen. Alltid använt försäkringsklassad datorväska. Bud mottages.

Går att frakta om du står för fraktkostnaderna.

Läs hela annonsen här