Inlägg

Inlägg som walkiii har skrivit i forumet
Av walkiii

Blir inte förvånad om priset hamnar runt 30k för ett 5090 och 24k för 5080. Får väl hoppas man vinner eurojackpot tills dess, annars får nog mitt 3090 hänga med ett tag till.

Av walkiii

Tänkte jag skulle testa ptr servern. Men får memory fel konstant. Nåt om att Diablo använt allt minne. Kommer efter några minuter bara. Längsta session har varit 10 minuter kanske. Aldrig haft dessa problem tidigare med spelet. Någon annan som råkat ut för detta tidigare?

Av walkiii
Skrivet av Rico01:

Har en LG mikrovågsugn som är 27 år gammal och funkar felfritt än idag...

Fan, då slår du mig. Min mikro är 24 år gammal. Har haft den sen jag flyttade hemifrån när jag va 19 år gammal.

Av walkiii

Enda anledningen att jag har kvar mitt konto fortfarande är 50% dealen.

Av walkiii

Räcker att göra några små inställningar i bios för en amd cpu för bättre prestanda. undervolta bland annat. Jag är på min 3'e generation av ryzen nu och ångrar mig absolut inte.

Av walkiii

Jag skaffade windows på kinguin, va inga konsigheter alls, man fick ett mail med koden.

Av walkiii

Annonsen är avslutad

Av walkiii

Avslutar budgivningen 18.30 ikväll.

Av walkiii

annonsen ligger tills på fredag.

Av walkiii

Steam Deck 512gb (lcd)

Tänkte sälja min Steam Deck, eftersom jag aldrig använder den. Den är väldigt sparsamt använd. Det är 512gb versionen, så den har anti-glare slärmen, snabbaste lagringen och bättre förvarings case. Skickar även med en Acer "dock-station", så man kan koppla in skärm,mus,tangentbord. Den säljs fabriksåterställd.

Hämtas i katrineholm, men kan skickas mot frakt i original kartongen som den kom i. Betalning sker med swish. digitalt kvitto finns.

Läs hela annonsen här

Av walkiii

Glorious model o- och så fort den trådlösa versionen kom ut, så bytte jag till den. Väger ingenting och är liten, så passar mig perfekt. Ergonomisk vet jag inte, men har ju knapparna på vänster sida, så den är ju för högerhänta.

Sen har jag en Razer Naga Trinity till final fantasy 14. Ja den är till 1 spel. Men jäklar vilken skillnad det blev att lira med en mus som är till mmo spel. Helt klart värt köpet.

Av walkiii

Måste vara någon filtrering du gjort. Du har t ex Kingson fury som du redan har i bygget, men 32gb 6000mhz cl 36 för 1469kr på inet.

Av walkiii

Om det är för spel, så behövs kanske inte 64gb ram. 32gb och snabbare minnen är att rekommendera då.

Av walkiii

Jag trodde inte detta va ett spel för mig. Men det är utan tvekan årets spel. En timme efter första spelningen, så gjorde jag en ny gubbe och började om igen. haha

Av walkiii
Skrivet av Chromatic:

Asså ansikterna på NPCs ser så himla onaturliga ut... dom går från en halv-kass prat-animation och sedan nollställs väldigt tydligt innan man frågar något mer xD

Tycker även att dom ser "döda" ut i ögonen.

Av walkiii
Skrivet av m3lk0r:

Så är det absolut! Jag håller med dig. Grejen är väl att Sony-lägret är fler till antalet så hetsen/hatet tycks vara större. I övrigt går det åt båda hållen.

Själv äger jag både Xbox och Playstation och bryr mig inte nämnvärt. Jag skulle dock aldrig få för mig att snacka ner God of War, Spiderman, Bloodborne (bästa spelet!) osv bara för att de är exklusiva till Sony.

Och ja, Starfield har utan tvekan sina brister. Som väntat.

Jag har en ps5 och en pc. Så har också bästa av två världar. Hur som helst så avskyr jag fanboy skiten. Går liksom inte att diskutera med såna. Och det gäller såklart alla läger.

Av walkiii
Skrivet av m3lk0r:

Sjukt toxiskt överallt tycker jag. I forum, på reddit, i kommentarsfält på Youtube osv.

Är ju helt klart så att det finns en "rörelse" (mest bestående av Sony fanboys antar jag) som hoppas och önskar att Starfield ska bli en megaflopp. "Ööh man kan inte landa själv i spelet", "Ööh buggigt och fult", "Ööh Todd sa ju att..." osv osv.

Tror faktiskt det hade låtit annorlunda om Starfield hade varit multiplattform.

Detta kommer reviewbombas, var så säker.

Men det där argumentet går att vända på lika lätt. Fanboys som försvarar ett spel och vägrar inse/erkänna att det har stora brister/fel.

Bara för man själv tycker nåt är bra/dålig, betyder inte att någon annan tycker samma. Men ofta har folk svårt att förstå det tyvärr.

Själv tycker jag att det lilla man kan "styra" skeppet är menlöst. Man kan "flyga" lite i rymden, that's it typ. Buggigt okej.. Man kan få tycka att det är fult. Kan inte säga att jag va jätteimponerad av grafiken.

Allt är relativt.

Av walkiii

Tror inte att det här spelet är för mig. Stör mig på alldeles för mycket saker. Håller med om att allt man gör behöver en "laddtid". Menyer är katastrofala imo. Nä, får väl se om jag testar något mer eller inte. Och är inte sugen på att "behöva" spela 10-15 timmar för ett spel ska bli "bra".

Av walkiii
Skrivet av m3lk0r:

Har du tagit på dig hjälmen?

Japp. Hjälm och dräkt. Men det larmar var jag än är.

Av walkiii

Brinner snart av i skallen på mig. Har något "larm" som tutar hela tiden och någon blå ikon. Kan se den under HEALTH. Men går jag in där så kan jag inte hitta något. Har inte en aning om vad det är, men jag blir galen snart.