Inlägg

Inlägg som Mobik har skrivit i forumet
Av Mobik

3600 kr

Av Mobik

250+frakt för BackBeat FIT 3150.

Av Mobik

1200 kr + frakt

Av Mobik
Skrivet av Matheeeew:

Får hem min XF9005 imorrn och kommer para den med en Denton DHT-S516H, hoppas verkligen att det ska fungera bra.

Skickades från m.sweclockers.com

Får också hem min XF9005 imorgon efter ett antal år utan TV. Funderar på att även införskaffa en soundbar så lite nyfiken på anledningarna till att du valde DHT-S516H då jag inte är särskilt insatt?

Av Mobik

Ja, jag haft haft både Androidplattor och Ipads och det var fungerat genom både skärmskydd av glas och plast utan problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mobik

Har Note 9 nu och hade Note 8 dessförinnan. Använder inte pennan till så mycket, med Note 8 blev det bara för sakens skull någon gång. Nu med Note 9 har jag ändå använt den som fjärr till kameran ibland och små anteckningar här och där. Inget jag inte skulle klara mig utan dock.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mobik
Skrivet av Creutz:

Riktigt bitter på Jula, fick igenom en beställning på Philips Hue-prylar och allting gick igenom. Sen märkte man när man vaknade att de hade satt tillbaka pengarna på mitt konto. Slut på lager sades det! Det lite märkliga var att de hade satt igång rean innan 00.01 som de sade att de skulle göra. Jag gjorde min beställning 22:50. Surt sa räven.

Ajdå, jag gjorde också min beställning kl 22:50 enligt mitt orderbekräftelsemail. Verkar inte ha satt tillbaka några pengar (ännu) i alla fall. Vilka Hue-saker beställde du?