Inlägg

Inlägg som drwlz har skrivit i forumet

Såg diskussionen om skinka och kan rekommendera att ta en titt i charkdisken (om det finns) och skiva upp något därifrån istället.

Blacky-skinka brukar jag köra i tunna skivor. Riktigt fin

Skrivet av andreas_dock:

Det ser ju riktigt bra ut på bilderna!
Extremt likt Apples variant men för Windows...

Tror jag snubblat över detta tangentbord ⌨️ tidigare, men det kändes som ett osäkert köp då det kostar nära tusenlappen för ett märke man aldrig hört talas om, få hade testat det då samt det kan mycket väl komma att bli till och moms/införelseavgift om man klickar hem ett...

För det finns väl inga ÅF närmare oss i Norden eller typ Tyskland etc?

Det fanns på Amazon.de bland annat, men recensionerna var inte jättebra

Snubblade precis över detta i en tråd på reddit:
https://matias.store/collections/scissor/products/fk308pclbb

Ser ju lovande ut! Möjligtvis lite höga tangenter (rädd för att det skall kännas svampigt) men schysst med backlight också. Fanns dock inte nordic layout skall tilläggas, men DE kanske fungerar.

Edit: Kollade runt och såg att det kanske inte alls var så bra. Verkar vara ett billigt bygge med en del strul.

@andreas_dock: Dom ser nog små ut på bild, men här är en video på KB3 (typ samma som C3, fast trådlös och lite "urgröpta" tangenter) där man får en skymt av någon som skriver på det. Kanske ger en bättre uppfattning.
https://www.youtube.com/watch?v=qLXPwNM78nQ

Det är också väldigt likt Apple-brädan som rekommenderades av @bagfalls. Skulle väl säga att det är en kopia på det faktiskt, dom var sjukt lika.

Jag är ju också helt såld på scissor-switchar och har ännu inte hittat något värdig ersättare till mitt gamla Logitech UltraX (RIP). Penclic och Cherry Strait 3.0 har nog varit bäst hittills. Sugen på MX Keys också (dock inte TKL).

Jakten lever vidare

Var verkligen ingenting i min smak. Tycker mest att det är sorgligt att han streamar när han uppenbarligen är helt smetad och försöker vara rolig / härlig / whatever.

Alla gillar vi olika saker

Skrivet av SleepstreameR:

Jag skulle vilja hitta bra t-shirts anpassade för de som är längre (jag är runt 2m). De flesta blir bara bredare och bredare, men inte nämnvärt längre när man går över Medium i storlek.

Magtröja är så 90-tal

Skrivet av Alligatorn:

Har haft samma problem hela livet, spana in Asos, dom har en tall eller Long serie!

Även jag är med i den här klubben. Köper i princip bara Urban Classics t-shirts (tall tee, tall tee roundup, osv). Dom är längre utan att bli 400% bredare.

Att försöka hitta något som passar bra i en "vanlig" affär kan man glömma. Beställer oftast från Junkyard eller Dunken (finns inte överdrivet med återförsäljare).

Det enda negativa är att dom oftast kostar runt 150-180 kr styck och att ett par vita (kanske 2 av 15) har tvättats sönder (tyget blev tunnare och tunnare på vissa ställen). Kvalitetsmässigt vetefan om priset är rätt, hade gärna sett att dom kostade 100-120 i så fall, men man har ju inte så mycket alternativ

@HazZarD: Det verkar ligga i Haag i Nederländerna och väntar på att bli lastat i "linehaul" (antagligen ska det upp på någon lastbil, tåg eller annat transportmedel).

Skall bli spännande att se när (om) det dyker upp...

Beställde ett paket den 6:e Maj och fick uppdateringen från AliExpress om att paketet hade anlänt i "destination country" den 8:e Juni. Har dock inte hört ett smack sedan dess.

Är det någon som "hör av sig" eller måste man själv ringa upp PostNord/tullen och kolla läget? Aldrig varit med om så pass seg hantering tidigare.

Är också nöjd med Comviq. Har dock aldrig behövt kontakta supporten (vilket jag antar är en bra sak) så jag vet inte hur pass bra eller dålig den är.

Vad alla "Karens" säger på nätet får man ju ta med en nypa salt.

Om någon har funderat på en multirulle så har XXL (vad jag kan se) ett rätt bra pris på denna som verkar kosta cirka 1600 kr annars.

https://www.xxl.se/abu-garcia-revo4-stx-l-lp-multiplikatorrul...

Edit: Borta nu. En Revo4 SLX-L för 750:- känns helt okej

@cyklonen: Jag har bäst koll på utrustning för abborre, men jag tycker i alla fall att man kan få ett fullt dugligt set för ~2000 kr. Det man vill snåla minst på (enligt mig) är rullen.

Kul att jag säger det när jag nyligen beställde en Piscifun Phantom från Aliexpress... dock mest för att jag är sjukt nyfiken på om den är så bra som folk säger

Edit: Missade att det var lite nyare inlägg efter att jag skrev. Men om du ska ta en rulle för en tusenlapp så är Daiwa Fuego också fin.

Kör en Philips HD2582. Tuffar på bra, men äter (nästan) aldrig rostat bröd och skulle inte bry mig om en sida var lite svartare än den andra

Rostbröd går inte ihop med kaffet och säger man något annat så har man fel!

@AplAy: Du behöver ju inte känna ångest över att du inte samarbetade med dom i alla fall

Hemsidan är riktigt undermålig. Men jag gissar väl på att dom tycker att den är "fett nice"?

Skrivet av Powerjimmy:

Bara jag som är lite aktiv?

Jag önskar att jag hade bättre möjligheter till fiske, men har ingen egen båt och bor rätt dåligt till för att kunna ta en spontan fiskepromenad när jag känner för det. Annars hade jag varit ute 7 dagar i veckan

Klickar hem nytt spö och rulle (och 4 kg beten man aldrig använder) istället...