Inlägg

Inlägg som SoftArrow har skrivit i forumet
Av SoftArrow
Nytt bud: 2 250 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av SoftArrow
Nytt bud: 2 100 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av SoftArrow
Skrivet av mrqaffe:

Går det att välja nån specifik audio via assistenten utan att ha prenumerera på Google play musik ?

Har lagt till Spotify som standard musiktjänst men den hittar inget ändå.

Av SoftArrow

Google home o poddar

Hej, har införskaffat mig en Google home och försöker få den att spela podcast men utan resultat. Sagt så här "hej Google spela senaste avsnittet av x podcast" då säger den "jag sökte efter podcast x men antingen är den inte tillgängligt eller så går det inte att spela upp just nu"

Har kopplat Spotify o sökt runt lite men inte hittat någon lösning. Någon som vet hur man fixar detta? Eller om det över huvudtaget går att lyssna på poddar via Google home.

Av SoftArrow

Problem med Warzone

Hej, Köpte en begagnad dator och installerade Warzone på den. Skapade ett konto och när jag försöker spela tar står det bara o tuggar på 300ms. Väntat minst 10 minuter och hittar inget game.

Vet inte ifall det kan vara en shadowban eller något? aldrig spelat warzone innan och mitt konto är helt nytt, så tycker det skulle vara lustigt.

Av SoftArrow
Skrivet av robalm:

Tyvärr är dom flesta recensioner helt värdelösa.
Alla säger samma sak "min dagliga driver" fingertryck magneter" "batteri räcker hela dagen".
Samsung s10 (inte plus) exynos har usel batteri tid. Dessutom är samsungs enga chip mycket sämre än snappgradon både i prestanda och batteritid.
Plus modelen är bättre men inte bra (batteritid).
Om du får tag på en snappdragon skulle jag säga köp en s10 plus.
Exynos drar mycket batteri även då du inte använder den. Dessutom går den mycket varmare än snappdragon vilket gör att den trottlar i spel.

Note 10 plus har jag själv. Med stort batteri = bra batteritid? Nej inte direkt.
Ok en stor skärm tänker man ju. Men det roliga är att även när du kör bakgrundsuppgifter så drar den mycket batteri. Vilket jag misstänker är igen Exynos som inte levererar.

Skulle aldrig köpa en Samsung galaxy s20 Exynos. Där kan du faktist hitta någon test där Exynos blir förnedrade av snappdragon i allt.
https://m.youtube.com/watch?v=6CUSe8kgIE8&feature=youtu.be
Detta gäller även s10 serien..

Iphone 11 pro max en bra mobil med utmärkt batteritid.

Samsung med Exynos verkar ju vara skräp. Så blir nog att jag väntar tills Oneplus eller Xiaomi släpper sina nya telefoner. För Iphone 11 pro max ligger lite över budgeten tyvärr.

Av SoftArrow

@SLINKY95: Anledning?

Av SoftArrow

@Allexz: Om du behövde välja hade du då valt Iphone 11 eller Note 10+?

Av SoftArrow

Ingen som kan komma in med något riktigt bra argument varför Note 10+ vinner över Iphone 11 eller tvärtom?

Av SoftArrow

@lambdan: Kommer förmodligen aldrig sälja telefonen då jag oftast använder den tills den gått sönder. Men det som gör att jag inte lätt kan välja mellan Iphone 11 och Note10+ är skärmen. Det svider lite att för samma pris kunna få mycket bättre skärm.

Av SoftArrow

@Donnerstal: Det är ju sant. En till sak att tillägga är att jag haft Samsungs Galaxy S serien tidigare och det kanske är dags att testa något nytt. Har tidigare tänkt att eftersom detta är den första modellen med 120hz skärm som Samsung gör kommer den förmodligen finns vissa barnsjukdomar. Det är därför jag även valt att lägga till Note 10+ i tanken. 256gb mot 64 och ungefär samma pris nu när den är nedsatt. Så det kanske är läge att sålla bort S20.

Av SoftArrow

@lambdan: Verkar som att en Iphone 11 har längre uppdaterings tid typ 4-5 år och en android oftast bara har ca 2 år. Vilket också är en fördel för Iphone.

Av SoftArrow

Själv tycker jag att det verkar som att folket är ganska nöjda med den Exynos processorn som finns i Note 10+ skulle själv gissa på att med några mjukvaruuppdateringar så är den Exynos processorn som finns i S20 kanske inte riktigt lika bra som snapdragon men i alla fall inte så långt efter som den är idag.

Av SoftArrow

@Allexz: Var riktigt sugen på en Xiaomi mi 10 pro ett tag innan de lanserade priset för den. Tänkte väl att de skulle ligga runt 7 tusen men när det låg på 999 dollar så lär det bli runt 10-1100 i Sverige vilket är synd.

Av SoftArrow

@Chris_Kadaver: Vet inte riktigt varför jag inte vill ha en s10 men känns som ett för litet steg framåt. Har i dagsläget en Samsung galaxy s7 edge och har nu tappat den så skärmen är sprucken och fingerprint readern slutat fungera.

Av SoftArrow

@Chris_Kadaver: Note 10+ reas ut nu för 8600kr. Är väldigt sugen men vet inte ifall jag kommer använda pennan så mycket.

Av SoftArrow

@lambdan: Tycker det är väldigt svårt att bestämma mig. Har tidigare haft Iphone men sedan bytt till android de senaste åren. Det som gör att jag inte kan välja är skärmen på telefonen. Samsungs skärmar är ju så mycket bättre än vad iphone 11 har.

Av SoftArrow

S20, Iphone 11 eller Note 10+?

Hej

Jag börjar bli galen! jag kan verkligen inte bestämma mig. Har läst recensioner och alla säger olika. Så jag skulle vilja veta vilken av Samsung galaxy s20 4g, Iphone 11 eller Samsung note 10+ ni hade valt. Skriv gärna varför också.

Av SoftArrow
Skrivet av Zeedarn:

@SoftArrow:
Har tyvärr ingen aning varför den inte försvunnit automatiskt, men det jag kan tipsa om är att gå in i en streamers chatt, sen längst ner till höger på kugghjulet klicka på ditt användarnamn, sen kolla under "Customizable Badge" om du kan ta bort den.

Var i kontakt med Amazons support och de sa att Crown badgen ska vara kvar även efter Twitch prime trial har avslutats. Som en reklam för prime gissar jag på då.

Av SoftArrow
Skrivet av Zeedarn:

Jag hade tidigare ett problem att Twitch/Amazon inte kunde hitta var min prenumeration låg.
Jag har separata konton på .de .co.uk och .fr, jag var tvungen att kontakta billing department för en utredning som tog 2 månader, sedan var det löst. De löste det tillfälligt genom att ge mig refund varje månad tills det var klart.
Ingen susning vad som löste det.

Inga pengar har dragits dock det enda som är kvar är Twtich prime badgen i twitch chatter.