Inlägg

Inlägg som Gawgizz har skrivit i forumet
Av Gawgizz
Skrivet av tJev:

Någon här som har erfarenhet av Hifiman EF400? De går för €309 open box och €399 flångnya.. lite sugen på en open box men har läst lite tråkigheter om de första batcherna. Tänkt att driva mina Hifiman Deva och på sikt Ananda eller Arya när jag känner att jag har råd att skämma bort mig igen. Mina funderingar är väl främst om det finns något än mer prisvärt eller om bang for the buck är svårslaget i dagens marknad.

Jag kanske är i minoritet här, men för min del skaver det lite smått att det endast går att mata med USB. Hade gärna sett fler alternativ!

De (förstärkarna som säljs i butikerna, plural) verkar snäppet dyrare än priserna du listade när jag kollade snabbt, vågar man fråga var du kollar?

Av Gawgizz

Nyfiken på en möjlig uppstyckning, har en konsol men skulle kunna tänka mig samtliga spel beroende på priset, får du ett rimligt bud på endast konsolen kanske jag kan matcha så det blir värt mer än högsta paketbudet eller något sånt

Av Gawgizz
Skrivet av wedgruzet:

Tidigare leverans som jag har haft så hörde de av sig ~1 timme innan och frågade om jag var hemma. Svarar man att man är hemma så ringer de när de står utanför och lämnar av paketet vid tomtgräns och åker iväg utan att se om sambon klarar av trapporna eller inte. Är du orolig för det så är det kanske ett bättre val att lägga till inbärning?

De lär försöka/höra av sig minst en gång till innan något händer med försändelsen.

Haha, tanken var alltså att boka om / tacka nej om det blir en dag jag inte är hemma, jag är bara orolig för hur avböjan kommer hanteras, men räknar försiktigt med att få minst två chanser iaf

Av Gawgizz

Någon som har kollat med postnord vad som händer om de försöker leverera när man inte är hemma? Vet inte om jag litar på att sambon får upp pjäsen för trapporna, men vill inte riskera någon sorts retur redan efter första leveransförsöket.

Känns som en självklarhet att de gör minst ett försök till men man vet ju tydligen aldrig med just den här soundbaren :')

Av Gawgizz

Hur har ni resonerat kring försäljning av bonusprodukterna och risken att marknaden blir smått överöst med just dessa produkter?
Håll ut? Sänk priset? Med flit välja något annat än tab s9 som jag antar kommer ha störst konkurrens?

Mer nyfiken då jag personligen lutar åt att behålla min produkt, så intresset ligger väl kanske snarare i om jag ska passa på att köpa en ovanligt billig surfplatta

Av Gawgizz
Skrivet av grimpe:

Jag ser priset 1490.

Logga in

Av Gawgizz

Också sugen på Lenovon, kan hämta eller mötas upp för 150

Av Gawgizz

Rubbet för min del!

Av Gawgizz

Nappar! Mot frakt

Av Gawgizz

Ställer mig fint på kö om det inte klaffar med ovanstående

Av Gawgizz

Nappar!

Av Gawgizz

450+frakt

Av Gawgizz

Jag menade alltså specifikt ditt exemplar, då batterihälsa är en färskvara så att säga

Av Gawgizz

Hur är batteritiden?

Av Gawgizz

Nappar på pbtfans!

Av Gawgizz

Släpper du switcharna för 200 inklusive frakt slår jag till

Av Gawgizz
Skrivet av Sten sax påse:

Tack för den jämförelsen, klockren! Är fortfarande sjukt nöjd med mina Sehnheiser, men de börjar bli bra slitna. Men 800kr för ett par Fidelio är skamligt bra, minns att motsvarande förr gick för 2k när ja köpte mina istället. Synd att jag inte har en butik nära mig att prova dem innan bara

Du har 14dagar lagstadgad ångerrätt vid onlineköp, så det är bara att prova. Även om det så klart kan kännas bökigare med returärenden skulle jag säga att just ett par öppna hörlurar blir svårt att utvärdera rättvist i butiksmiljö. Nu har du två veckor på dig att testa lurarna med olika enheter, genrer och kan få till lite gaming eller onlinesamtal också

Har personligen tagit steget vidare uppåt prismässigt men går ändå tillbaka till X2orna lite då och då, speciellt till sekundära enheter som Switchen eller digitalpianot.

Av Gawgizz

Nu fick även jag ett samtal från Elgiganten ang nanoleaf-panelerna, lät inte som en prismiss utan snarare lagersaldomiss, de skickade alla beställningar de kunde. Något förvirrad över upplägget att ringa upp kunder och fråga om man vill byta ut produkten mot andra varor (alltså till ordinarie pris) eller makulera beställningen helt. Måste ju kosta dem många minuter att sitta och ringa upp folk snarare än bara skicka ett automatiserat mail om att ordern avbryts, och hade jag velat köpa andra varor till ordinarie pris hade jag väl bara gjort det när jag såg mailet. Hade förstått om det handlade om kompensation eller till exempel att vänta på nästa leveransdatum.

Arg? Nä. Förvirrad? Lite :I

Av Gawgizz
Skrivet av Sten sax påse:

Fidelio-lurarna hade ju varit nåt kanske, har idag ett par Sehnheiser HD558 köpta för ca 10år sen. Tror ni det blir en markant skillnad eller är det isch samma? Drivs med en liten NuForce UDAC 3, kanske blir för klent för Philips

Fidelio-lurarna är definitivt inte tungdrivna, så på den fronten behöver du inte oroa dig.
Komfortmässigt vinner X2orna för min del, men det är ju högst subjektivt.
Skillnaden är nog framförallt vad du är ute efter ljudmässigt, och även det är ju olika från person till person.
Gillar det lite "livligare" ljudet, men om du är ute efter något torrare och mer analytiskt är det inte optimala lurar.
Närmast en "sidegrade" men vet man vad man prioriterar kan det vara värt det ändå, speciellt till det här priset.

Av Gawgizz

Undrar samma som ovanstående men vänder på frågan, skulle kunna tänka mig allt utom capsen för rätt pris