Inlägg

Inlägg som Hejss har skrivit i forumet
Av Hejss
Skrivet av baggz143:

HAHA 3 500 dollar

Det man får ha i åtanke är att modellen heter just vision PRO. Produkter från Apple som märks med pro borde rimligen följas av den ordinarie modellen (precis som att det finns iphone och iphone pro samt macbook och macbook pro) och det är väl denna produkt som egentligen är intressant för den bredare massan.

Jag tror det är rätt drag av apple att fläska på med teknik och hårdvara för att få till en riktigt attraktiv produkt som folk vill ha. Kom ihåg hur många som skrattade högt när iphone lanserades och många var helt övertygade om att det otroligt höga priset på iphone skulle göra att den floppade. Så blev det ju inte och jag hoppas att Apple ger den skjuts till VR/AR som bara Apple har förmågan att göra.

Ska bli kul att se hur den tas emot, även om jag själv inte kommer att slå till på första versionen.

Av Hejss

Ducky one 2 horizon MX Brown

Nordisk layout med cherry mx brown. Hämtas i Järfälla, Kallhäll

Läs hela annonsen här

Av Hejss

Även om man inte köper på release och spelet får ett lägre ordinarie pris så finns det nästan alltid en steam rea runt hörnet eller någon butik som säljer steam-nycklar för lägre pris. Man ska vara väldigt desperat för att köpa till utsatt pris.

Av Hejss
Skrivet av Fenrisulvfan:

"C4K4 BLY4T", klottrat över en hel sida för det är typ allt man hör i CS2.
Jag tolkar det som "psyka blyet" dvs att man försöker få mental kontroll på patronerna, men jag vet vad det betyder och tar inte åt mig, då det oftast är riktat till någons avatar och inte personen som rycker i spakarna.

Jag brukar tänka att det betyder "cykla blyat" dvs använd blyad bensin när du cyklar. Jag har dock inte följt det rådet

Av Hejss
Skrivet av talonmas:

Finns det något headset med 180 graders FOV? Trött på att titta på världen med skygglappar.

Pimax 8kx ska ha 200 grader enligt specifikation

Av Hejss
Skrivet av Cr4zyt0e:

Tror ni Rockstargames gör undantag nu och släpper till alla konsoler samtidigt eller får PC användare vänta tills 2025 eller något?

Det är väl numera betydligt enklare att göra spel för både xbox och pc så chanserna är väl bättre denna gång än tidigare släpp.

Av Hejss

Hade varit kul om spelet utspelade sig i flera epoker. Om spelet börjar på 80-talet och sedan jobbar sig fram ett årtionde i taget. Kunde också lyfta multiplayerdelen om man kunde spela i olika tidsepoker och göra uppdrag med teknik anpassad för den tiden.

Av Hejss
Skrivet av izzie:

Mycket bra att zooma in supernära på förare som redan avslutat sina varv, gång efter gång, istället för de som är på ett hotlap. Hur är det möjligt för en sport som är så mycket show att ha så urusel TV-produktion, vecka efter vecka?

Därför att sponsorerna har betalat massor av pengar för att deras logotyper skall synas, tyvärr.

Också därför som starten av race alltid visas framifrån istället för ovanifrån som vore mer logiskt

Av Hejss

Robot framework kan användas för RPA, kräver en viss förståelse för kod men är ganska enkelt att komma igång med.
https://docs.robotframework.org/

Av Hejss

Annonsen är avslutad

Av Hejss

Finns det någon i Stockholm, helst nordväst som kan skriva ut mot ersättning?

Skulle behöva skriva ut 2 saker, ca 4x5x3cm vardera

Av Hejss

Jag har ett gamerock och är nöjd med det, har också läst om detta med dåliga komponenter men det känns omöjligt att säga om det faktiskt har någon påverkan. Det kan ju vara så att även dessa komponenter ligger långt över kraven på vad de behöver prestera men ingen av dessa personer som klagar på komponenterna verkar veta vad prestandakraven för detta kort är och vad dessa komponenter presterar.

Av Hejss

HP Reverb G2

HP Reverb G2 med alla tillbehör samt extra ansiktstillbehör med fuskskinn. Inköpt på webbhallen 2021-01-07. Ena hörluren kan glappa lite ibland men har fungerat väldigt länge trots det.

Föredrar avhämtning

Läs hela annonsen här

Av Hejss
Skrivet av Mullvaden83:

Jag fattar inte vart paketen kommer från? Vaddå samma bilar?
T ex Kyl o frysexpressen som levererar mat till ICA kör från sina lager till ICA butiker o fyller på med mat.
Ska han då ta omvägar med lastbil o släp till alla företag som är anslutna o samla deras paket oxå?
ICA har väl inte egna lastbilar. det är massa transportföretag som kör för dom väl?

Nåt va dåligt förklarat i artikeln eller är jag trög?

Ica har egna bilar som kör deras varor. Även andra bilar levererar till ICA-butiker men dom har definitivt en egen logistikkedja.

Det här kan väl bli bra på sikt men i det korta perspektivet så lär ju ICA kasta ut instabox och liknande tjänster och innan e-handlarna har stöd för ICA blir nog konsumenten lidande ett tag.

Av Hejss
Skrivet av oqvist:

Varjo Aero har fastnat i Holland. Stod något om väntan på annat paket skickas de i två lådor?

Är lika bra passade på beställa 7800x3D system också

Kom det fram eller är det fortsatt strul?

Av Hejss

Ser inte riktigt poängen med winrar längre, 7zip är bättre men nu finns ju stöd för .rar i windows så behovet är ju ganska litet för ett dedikerat program

Av Hejss
Skrivet av spacedebree:

Tack, jag är inte riktigt "där" dock. Är mer skrivbordsflygaren som spelar lite då och då...
Men bra tips till någon annan - eller inför framtiden kanske!

Ja det kostar en del. Vill man ha mycket knappar skulle jag rekommendera en elgato stream deck. Rätt praktisk då man kan ha flera sidor med olika knappar och det står tydligt vad de gör. Ganska lätt att plocka fram också om man inte vill ha framme hela tiden

Av Hejss
Skrivet av spacedebree:

Hej. Har faktiskt nosat på dessa tidigare, men sen "glömt bort" att de fanns. Ser att de har lite olika modeller, den som heter "Space..." något, verkar ha flesta knappar på samma reglage. Men såg att det även fanns andra, typ "F-14" osv, men ser då att de har färre reglage (som originalet). Det mesta brukar ju sitta till vänster på throttlen. Men ville börja med joysticken, så jag klurar på att lägga beställning. Något mer som du kanske läst på som skiljer de olika osv? Antar att även grundmodellen är så mkt bättre än allt annat "budget" man kan hitta...

Spelar främst FS2020, men har även DCS med massa moddar. Så det är klart, hade varit kul att kunna använda fler funktioner direkt på joysticken, utan att behöva pilla med tangentbordet, exvis låsa mål på radarn osv. Just nu är et inte helt aktuellt med thnrottle med, så därav att det vore bra med lite lite extra lull-lull just på joysticken.

Om du är redo att lägga pengar på det så överväg även virpil https://virpil-controls.eu/

Dom kostar en del men håller väldigt hög kvalitet. Jag har deras produkter och är väldigt nöjd

Av Hejss

Inet har nu sänkt priset på Aero från 30k till 20k. Väldigt märkligt att man fläskar på så mycket i pris när den kostar ca 14500 från varjo inklusive frakt och moms.

Fick du Aeron levererad i veckan @oqvist?

Av Hejss

Det beror också lite på vilket spel du kör. ACC kommer aldrig att se bra ut nästan oavsett vad du gör. Övriga simracetitlar ser helt okej ut och AMS2 ser fantastiskt ut.