Inlägg

Inlägg som S-OD har skrivit i forumet
Av S-OD
Skrivet av Olegh:

Först, tänk på "pojken som skrek varg". Därefter tänker du på proportionalitetsprincipen.

En överreaktion är potentiellt väldigt farlig om/när vi i framtiden ställs inför något riktigt farligt virus el. dyl.

Pojken som skrek varg???? Tala klarspråk kom inte med länkar som jag inte har eller vet en aning om.Du skapar bara mera osäkerhet då.

Av S-OD

Hela den här resan med corona visar vilka idioter vi är. Varför resa till Kina när du vet om det här?. Varför inte kolla alla som rest till Italien?Nä utan babbla om det är ingen fara här i Sverige för spridning. Vi är fucking hjärndöda... res som vanligt ? skämtar ni?. Fattar ingen att det räcker med en som rest till fel område att att spridningen blir global. Hur skulle det vara om vi låter bli att resa en månad för att rädda livet på någon äldre människa eftersom risken är högre med högre ålder. Corona är kanske inte det högsta hotet...men vad händer om det kommer något med 100% dödlighet vad gör vi då? åker till Kina eller vilket land som helst där skiten bryter ut och förhandlar priser? åker till länder som sprider smitta för vi har något egoistiskt intresse?

Av S-OD
Skrivet av Nyhet:

Med nära integration av nätaggregat och kylning hoppar NZXT på det kompakta chassitåget med besked. Här är våra första intryck!

Läs hela artikeln här

Det här är bra. Känns spontant och är inte så jävla vetenskapligt.Saknat den fria känslan på sweC
...men den är videon ger hopp om framtiden.
Bra jobbat som du brukar säga.

Övrigt Defin 7.....plastig panel som döljer bla elverket.Tycker nog det var i överkant av bedömning.

Av S-OD

@Maxy: Skicka ett mobilnummer privat till mig så skickar jag bilder.

Vh Sven

Av S-OD

@Maxy: Hej. Jag har ett antal datorer efter som jag jobbar med det. Har en som kanske kan passa.GPU GTX 680,Samsung SSD;Asus Mb dock äldre modell men går utmärkt att spela många spel på som Dragon Age, Crysis tex, ram 8gig,PSU 680 watt, Chassi Corsair nyare modell 2018.

VH Sven.

Av S-OD

@Poberg: Fractal Design 260:- hämtar.

Av S-OD

@Bojendaman: Finns ju en variant till och det är att sälja din nuvarande rigg som säkert duger för många nybörjare och sen köpa nyare?

Av S-OD

@Bojendaman: Mmmm det kostar att ligga på topp som dom brukar säga.Men leta beg så hittar du säkert något som ger mer fps än du har idag.Men...det handlar också om inställningar i spelen high,Ultra?

Av S-OD

@Bojendaman: Misstänker att din CPU är flaskhalsen. Kanske det går att stressa upp den men är osäker när det gäller AMD.

Av S-OD
Skrivet av Bojendaman:

Battlefield 5 kan jag droppa ner till 30 fps på vissa maps med medium inställningar. Snittar kanske 50-60 och i nya modern warfare runt 50-60 i ground war mode (32vs32 stor map etc)

Skulle behöva spec på din dator.

Av S-OD
Skrivet av Bojendaman:

Hej datorexperter! Jag har haft problem med låg fps när jag lirat så jag beslöt mig för att prova byta PCI-express port till mitt Geforce gtx 1080. När jag fått in kortet i den andra porten så startar datorn som vanligt, grafikkortet också men jag får ingen signal till skärmen - varken med hdmi eller digitala. Jag bytte tillbaka till den gamla porten och problemet kvarstod. Jag tog loss grafikkortet igen för att inspektera efter uppenbara skador och hittade detta

https://imgur.com/a/DIX2GPs

Vet ej om det är nytillkommet eller gammalt, men skulle detta kunna orsaka problemen jag upplever? Ska prova kortet i en bekants rigg i veckan om jag inte får det till att funka.

edit: länk till bilden

Vad innebär låga FPS och i vilka spel?

Av S-OD
Skrivet av Hybe:

Witcher 3 helt klart.

Gillade Mass Effect serien väldigt mycket också.
Dragon Age serien tilltalade mig även, samt GTA V.

Har spelat sen 1984 och det blir ett lätt val.. efter 600 timmar med Mass Effect-serien brakade datorn
och allt sparat var borta men jag började om från början igen.Jag tycker Andromeda är bäst för det har lång spelbarhet och att det går att fortsätta även när huvudmission är gjort.

På klar andra plats kommer Dragon Age Inquisition.

Sen om dessa spel slår Zelda det är ju en annan femma.Men det är ju andra årtal som inte hör hit.

Gott Nytt År!!

Av S-OD
Av S-OD

@maganda89: Hej. Hade för något år sedan samma problem som dig. Testade disken med allt möjligt...provade den i tre olika datorer med win7..win 10 och vista men fick ingen ordning på det hela. Sen av en händelse så köpte jag en billig docka på Netonnet för annat ändamål.Stoppade disken i dockan och den fick snurra på i dockan och plötsligt på tredje dagen så dök den upp på den datorn som hade win 7.Då lade jag över alla filer som jag ville behålla och sen skrotade jag disken efter som den hade uppenbara fel den rasslade och pep även som du beskriver. Det är inget proffs tips och kanske jag bara hade tur? Men dockan kostade bara några hundra och har även på senare tid haft nytta av den.
Lycka till.

Av S-OD
Skrivet av Bael:

@S-OD: Du har provat att maila dom?

Eller ställt frågan här? https://www.facebook.com/ZADAKGlobal/

Provat alla mailvägar som jag hittat.

Av S-OD

@ViggoBjarme: MB 400:-

Av S-OD
Skrivet av Kent:

Zadak skriver att vissa av deras RGB-minnen fungerar ihop med Asus Aura-program, har du testat?

Asus Aura har jag testat men säger ifrån vid installation.

Av S-OD
Skrivet av Shoot:

En fråga, ni som gått från vanlig SSD till M.2 ångrar ni er?

Har för övrigt fått bud på 160 SEK på mindre än 24 timmar på min gamla SSD. Verkar som att det kommer sluta med att min uppgradering kostade 700 SEK.

Jag är splittrad när det gäller detta. Jag bytte nyligen från en Samsung 860 till en Samsung 970 evo plus och det enda som känns bra är den fysiska fördelen med sladdlöst och fast förankrat på moderkortet.

Av S-OD
Skrivet av HC-8315:

Aha
Men om du känner att din processor inte hänger med så är en begagnad i7-6700K eller en i7-7700K du kan uppgradera till. Letar du lite kan du hitta en begagnad för en hyffsad peng. Vill du ha bättre så är de en ny plattform som gäller.

Problemet är att MB bara tar vissa cpu.

Av S-OD
Skrivet av HC-8315:

Nä, processorn kommer inte göra någon skillnad allas för din prestanda på hårddisken.
Men av nyfikenhet. vad har du för processor idag?

Har en I5 7600K