Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron
Skrivet av xealo:

En tv som får för sig att helt på egen hand byta kanal och börja försöka trycka ner reklam i halsen på mig för att jag pausar något skulle inte få behålla sin internetuppkoppling länge.

Det är fasiken redan illa nog att samsung satt en dedikerad knapp direkt till Rakuten på fjärrkontrollen till tvn jag har som man råkar komma åt av misstag ibland.

Jag tillhör nog en minoritet som faktiskt använt Rakuten. Men där är det helt okey enligt mig, dvs reklam i utbyte mot gratis film/tv.

Där har jag dock ett val, dvs kollar jag på en film via Rakuten så är jag helt med på att jag får reklam.

Men att tvn skulle visa reklam när jag spelar Xbox och tex pausar för att läsa en guide eller av annan anledning pausar så ser jag inga som helst fördelar med att tvn skulle byta kanal för att visa reklam.

Av Elektron

It takes two. Spelade igenom med dottern. Var lite roligt men tog väldigt lång tid för oss att köra igenom. Var nog ett år sedan vi började spelet. Men det var väldigt mysigt att kunna köra igenom ett spel ihop och att få samarbeta tillsammans.

Av Elektron
Skrivet av Trent023:

Som Anders190 skriver ovan, anmäl direkt till polisen med datumet. Begär då samtidigt ut K-nummer på anmälan, detta nummer hänvisar du sedan till om det dyker upp böter eller liknande.

Jag har råkat ut för samma tyvärr, för många år sen. Som tur var slapp jag problem efteråt.
Jag körde utan skyltar tills de nya kom, men det ska jag inte rekommendera till nån annan.

Hoooas det går bra!

Hej tack för all hjälp. Provisoriska skyltar sitter på nu ifrån polisen och jag har fått ett nummer av polisen och nya skyltar är beställda. Har dock ingen tur för idag när jag körde med bilen så börja det ryka ifrån ett hjul. Så förmodligen ett ok som satt sig. Skivor och klossar är ifrån förra året. Så nu lånar jag en bil och får lösa det sen när jag är ledig.

Av Elektron

Ledsen morgon idag. Någon har snott mina reggskyltar fram och bak på bilen i natt upptäckte jag när jag skulle till jobbet imorse. Nu kan jag inte åka till jobbet. Jag blir otroligt för vad som är tanken med att ta mina reggskyltar. Är ju rädd för att det ska börja dimpa ner parkeringsböter, hastighetsböter och annat. Och det kan ju lika gärna hända idag som om 10 år.

Av Elektron

Får betala 7500 :(.
Förhoppningsvis så försvinner det mesta av det när jag kan göra avdrag för saker. Men jag förstår inte hur det kan variera så mycket ifrån år till år. Förra året fick jag tillbaka nästan 10 000.

Av Elektron

Kan tyvärr inte läsa Twitter utan ett konto.

Av Elektron

Jag har inte testat men är riktigt sugen då jag idag saknar speldator. Finns lite spel jag vill testa.

Är nog mest intresserad av ally eller ally extreme. Verkar skilja 3000 mellan dom. Jag har lite dålig koll på dom. Duger den vanliga Ally eller är den för långsam?

Har gamepass via xboxen så därför lockar Ally mer än steam deck.

Av Elektron
Skrivet av användare-234:

Produkt: ASUS ROG Ally 512GB Z1
Länk: https://www.komplett.se/product/1245426/gaming/handhaallna-sp...
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=12184133
Kategori: Handhållen spelenhet
Pris: 4990:- (5990:-)

Är det någon som har köpt den? Är den bra?
Går det lira typ Last Epoch på den?

Är lite svårt att hitta tester på denna eftersom den typ heter samma som sin storebror med kraftigare komponenter.

I usa verkar det skilja typ 100 dollar mellan modellerna men här i Sverige är det ju mycket större skillnad i pris mellan dom.

Av Elektron
Skrivet av BlommaNN:

Du får achivementen oavsett om du är i solo eller grupp.

Tack. Jag fick hjälp av en snubbe på Reddit så nu är alla achivementens klara. Känns väl lite sådär att få ta hjälp med den sista men den bossfighten var rätt dryg.

Lär nog bli lite mindre d4 nu iaf till nästa säsong för det finns liksom inte så mycket drivkraft kvar i endgame. Det är väl typ att levla glyphs, få reknown för Paragon och optimera build kvar att göra, kanske hitta någon uber.

Av Elektron
Skrivet av issue:

Jag tror nog att du får achievement om du dödar henne solo, dock inte i grupp

Jag menar Xbox Achivement. Men det kanske är samma där? Det står inget om att det måste vara solo.

Av Elektron

Någon som vill teams upp för Lilith på säsong? Sista achivementen jag har kvar i Diablo 4. Jag har en build så jag kan bygga upp en attack innan fighten och göra typ 70% av hennes liv i skada men jag har stora problem med att dodga alla hennes oneshoot saker.

Av Elektron
Skrivet av vinylens:

när du kommer upp i WT4 så går det fortare att levla.
Du borde redan kunna köra det bara att du dödar bossen för att komma dit.

Ja det gick lite snabbare. Jag lyckades klara bossen på lvl 65 och nu är jag level 70. Är bra med säsongen för det finns ju mycket spelare runt omkring som hjälper en hel del.

Av Elektron

Testade att klocka idag ifrån lvl 63-64 tog det en halvtimme på WT3. Är det det normala? Antar att det kommer sega ner än mer ju högre level man blir. Men är det typ 30h härifrån aktiv speltid till level 100 ni som har koll?

Av Elektron

Nu är jag tillbaka till Diablo 4. Lirar Rouge denna säsong är nu level 62. Rouge med pilbåge känns så mycket bättre nu än vid release och det går så mycket snabbare att levla. Jag har redan levlat ifrån min första Rouge och jag börjar knata in på min högsta levlade karaktär. Jag tänkte iaf ge mig på ett försök att ta level 100 achivementen på xboxen men vi får se hur tidskrävande det är. Jag var lite sen på season 3 så jag hade väl lite tur där med för då hann de fixa till den lite. Så som att stenarna för ens construct levlar så mycket snabbare.

Det som är lite synd är att jag inte kan få alla stenar iaf än, är väl 2 som endast kan droppa genom att besegra en boss på wt4 och det känns ju lite avlägset.

Jag använder min construct nu dels för att fylla på min mana eller vad det heter på Rouge. Och där gör den en riktigt bra jobb. Så jag kan spamma min skills väldigt mycket utan att få slut på mana.

Hur går det för er i säsong 3?

Av Elektron
Skrivet av Jaevel:

Du fick mig att ta steget att ansöka via kommunen. Jag har haft lösa funderingar tidigare men aldrig gjort slag av saken.
Får se vad det landar i. Det känns bra i magen att ha ansökt

Vad roligt. Det är ett givande extrajobb. Sedan beror det ju på till 100% på vilken brukare man får och hur man klickar men det ger ju sig med tiden.

Av Elektron

Är kontaktperson åt två personer vid sidan om jobbet. Är som en betald kompis åt någon inom lss, brukar typ fika, bowla, käka pizza, baka, gå promenader eller någon annan aktivitet.
Blir ca 1500-2000 per person och då är hälften tänkt att täcka eventuella utgifter man kan ha som biokostnad, bowlingkostnad etc man betalar då endast för sin egen del och brukaren betalar med sina egna pengar för sin del.

Av Elektron

Hoppas på att vi får se en handhållen Playstation eller Xbox snart, det vore trevligt.

Av Elektron

Asus Rog Ally
https://estore.asus.com/se/90nv0gy1-m003z0-rog-ally-2023.html...

Kategori: Bärbar dator
Pris: 5990kr

Av Elektron

Vilket Call of Duty can man köra online multiplayer split screen? Alltså 2 på samma konsol mot andra spelare?

Av Elektron

I år blev det dyrt runt 7000 men större delen av det gick till en ny säng till dottern. Annars brukar det landa runt 1500-2000.