Inlägg

Inlägg som Ymotana har skrivit i forumet
Av Ymotana

Corsair 600T

Jag är på jakt efter ett Corsair 600T (alla modellerna) då det är mitt favorit-chassi och vill utöka med ytterligare ett exemplar till dator #2.

Är det någon som har och vill sälja? Skicket får gärna vara någorlunda bra men jag är intresserad av allt så hör av er!

OBS: Chassit behöver inte finnas i Växjö/Kronoberg/Småland, jag kan ta mig runt i landet (ska göra det inom cirka två veckor faktiskt) och då kommer jag ha möjlighet att ta mig (nästan) var som helst mellan Växjö och Sundsvall.

Läs hela annonsen här

Av Ymotana

Burkarna var ju snyggare då, helt klart! Haha, härligt att se. Tack för tillbakablicken!

Av Ymotana

Detta är ett bra exempel (och kanske rentav tips) på vad man ska göra för att folk som kommer hem till en (föräldrar, syskon, vissa vänner, etc.) inte ska ge sig på och låna datorn när de inte ens kan se tangenterna, haha. Jag må ha använt ett tangentbord dagligen de senaste 17 åren men ännu kan jag inte min QWERTY-layout 100% utantill. Har du någon fusk-lapp vid sidan av utifall att du glömmer bort? Eller är det WIN+R och "charmap" som gäller då? xD

Glömde ju skriva att tangentbordet var riktigt snyggt också!

Av Ymotana
Skrivet av forzzell:

Jösses, när man var 16 såg ens hörna ut så här:
https://i.imgur.com/rWVS5Rh.jpg

Man orkade inte bry sig så mycket på den tiden men du har då lyckats få det bra med struktur kring datorn tidigt (y)

Det där bordet (MIKAEL från IKEA?) hade jag! Sorgsamt var det när det knäcktes på mitten pga att jag hängde på det, haha. :/ Det behövde verkligen något sorts stöd i mitten undertill.

Av Ymotana

Nice! Bra jobbat. Vad är det för mus du har?

Av Ymotana

Fin burk, ser ut att ge av ett behagligt sken. Grattis!

Av Ymotana

Ett vit/svart ("stormtrooper") 600T! Det är den modellen jag skulle ha haft om Proshop inte hade lurat mig med deras "leveranstid" om 1-2 veckor som sedan blev 1-2 månader. Snyggt! (OBS: Skicka PM om du vill sälja ditt chassi! ;D)

Av Ymotana

Jag fick ett K70 LUX med en spacebar från ett vanligt K70, gjorde en RMA via deras ärendehanteringssystem och en månad senare fick jag svar om att de skulle skicka en ny via post, behövde skönt nog inte returnera min "malplacerade" spacebar-tangent. Är väl iofs lite annorlunda med ett helt tangentbord som behöver felanmälas, undersökas osv.

Av Ymotana

Jag har i regel aldrig haft några större problem med PostNord förutom vid en incident. Väntade på ett paket från Canada, dröjde några veckor som man kan vänta sig, sen stod det helt plötsligt via spårningen att det levererats till mottagaren, vilket jag tyckte var konstigt då jag inte hade fått det och dessutom var hemma, ingen hade ringt på dörren eller försökt kontakta mig. Ringde PostNord, de hade ingen aning och beklagade bara i princip, sen någon vecka senare fick jag en avi att hämta ut paketet.

Av Ymotana

Råd om grafikkort och nätaggregat

Hejsan!

Jag har en HP Pavilion p6-2083sc, specifikationer finns här: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=se&lc=sv&dlc=s...

Jag skulle vilja uppgradera mitt grafikkort till något bra/bättre. Vill kunna spela BF4 på "high" utan att spelet ska hänga sig (vilket det gör nu i vissa fall). Vad det gäller min budget så har jag nog mitt tak runt 2000-3000 kr. Jag har kollat på GTX 660/670, de kanske duger? Eller vad tror ni?

Jag misstänker också att jag inte kan uppgradera mitt grafikkort utan att skaffa ett nytt nätagg också, mitt nuvarande ligger på 300W. Tips på ett nätagg som passar bra med det nya grafikkortet och resten av min dator vore också väldigt tacksamt.

Tack!