Inlägg

Inlägg som qwzxqwzx har skrivit i forumet
Av qwzxqwzx

Ringde Telenor för att höra om de kunde förlänga mitt erbjudande från förra året eller det officiella BF erbjudandet, det kunde de inte, det bästa de kunde ge mig var 449:- för 100/100, kollade Telia och beställde 250/250 för 299:- enkelt val.

Av qwzxqwzx

Alla vet väl att fps ökar perfekt linjärt med strömförbrukning /s

Av qwzxqwzx

Jag har redan provspelat ca en timme nu och är level 20. Grafiken är bra, rustningen snygg och effekterna är fina, inte för stora, bombastiska och bländande som de kan vara i liknande spel. Storyn hittills är rätt bra, men lite väl linjär, gameplayet är bra, men det är lite mycket hålla handen, men det går att stänga av tydligen. Gruppcontent är enkelt att komma in i, men alldeles för enkelt, det är bara att gå framåt och allt dör på bara några sekunder, även vad jag antar är minibossar. Voiceover är bra, men några bitar av dialogen saknas. Det är fullt av mikrotransaktioner från 11:- och uppåt. Ger det 7/10 hittills.

Av qwzxqwzx

Alla alternativ låter fel, men det som i mina öron låter minst fel är att kalla det för grafikmotor. Jag skulle helt klart fråga min överordnade först.

Av qwzxqwzx

Gjorde förr, men har inte gjort på flera år nu.

Av qwzxqwzx
Skrivet av Dreijer:

Nämen, ett bolag vars primära uppgift är att gå med vinst. Det var udda.

Det finns faktiskt företag som offrar en liten del av potentiell inkomst till förmån för kunders nöjdhet.

Av qwzxqwzx
Av qwzxqwzx

Läste en snabbis om nyligen släppta A33 och 53, väntar på en mer ingående recension, men det lät som att de är allt som jag någonsin önskat från en telefon i mellanklassen.

Av qwzxqwzx

Inte jag, men min granne heter Pink Nightmare.

Av qwzxqwzx

Finns det något spel som liknar RuneScape i VR? Den dagen RuneScape eller en kopia i förstaperson går att spela i VR skaffar jag full-dive NerveGear.

Av qwzxqwzx

Jaha kanske man ska börja spela igen då. Vill minnas att jag stressade för mycket över min elo sist jag spelade (ungefär 800)

Av qwzxqwzx

Inte illa

Av qwzxqwzx
Skrivet av qnorsten:

Hade du redan rabatten aktiv och de förlängde den i 12 månader till utan bindningstid?
I så fall ska jag kontakta dem, betalar gärna 660 kronor extra per år om jag slipper byta till Telia (mest ett ställningstagande mot hur lätt de delar ut ens IP-adress för nästan vad som helst, trots att jag inte har något att dölja). Har Telias mobilnät då det har överlägset bäst täckning men ingen anledning att stödja dem som ISP när det finns bättre alternativ.

Just precis.

Av qwzxqwzx

Bredband2 kunde inte prismatcha, men de var väldigt snabba på att förlänga min 15% rabatt i 12 månader till.

Av qwzxqwzx

Sitter med pricerunner, prisjakt och respektive produkters försäljningssidor uppe. Jämför priser från 6-7 olika siter 3-4 ggr om dagen utöver att jag får notiser vid prissänkning.

Av qwzxqwzx

En ny dammsugare. Kanske en av de tråkigaste sakerna man kan köpa. Hittar jag rätt deal så slår jag nog kanske till på en ny telefon också, helst under 3000:-

Av qwzxqwzx
Skrivet av dlq84:

Nja, de måste fortfarande konkurrera mot varandra, och snart har vi Intel med i matchen också. Såvida de inte startar kartell så bör priserna snarare gå ner.

IMHO så är det redan närmast kartell-likt.

Av qwzxqwzx

Blev lite rädd ett tag, men det är bara 3D nano-tetris som menas här.

Av qwzxqwzx

Wait what? Kanske jag som är lite nojjig, men jag skulle aldrig lita på något sådant. Jag hämtar alltid drivrutiner från källan och bara om jag har ett problem som jag misstänker har specifikt med drivrutiner att göra.

Av qwzxqwzx

3070 är ett väldigt bra köp, 2080 känns lite ovärt.