Inlägg

Inlägg som KungFredda har skrivit i forumet
Av KungFredda
Skrivet av Smasher89:

Vilka konkurenter finns det till prisjakt mer än pricerunner?, inte vart lika användbart sen de tog bort alla utländska aktörer på sina listor så känns värt att hitta nåt annat nu när de blir ännu sämre.

https://komponentkoll.se/ tänker jag är väl näst på tur för oss dattanördar, om man blir åksjuk av att försöka använda prisjakt eller pricerunner.

Största problemet jag ser med 'nya' prisjakt är just all 'luft' överallt, massor med döyta som enbart är till för att mobilsurfare inte ska råka trycka fel. Egenkligen vore det bästa att, om de verkligen måste behålla nuvarande sida som den är, lägga till en extra sida som är anpassad för datamaskiner som styrs med mus och tangentbord.
Så i stort sett fräsha upp classic och ha den som en alternativ sida man kan välja. Jäklarns vilken bakåtsträvare man är

Det jag saknar väldigt mycket med gamla fritextfiltret var att man kunde skriva in grejs som inte skulle filtreras. Så om man t.ex filtrerade efter "dual sim -samsung -apple" (i mobila sektionen) så filtrerade den fram alla mobiler med dual sim som inte hade nått med apfel eller slamsug att göra. Riktigt trevlig funktion! Tyvärr får jag det inte att fungera längre.

Av KungFredda
Skrivet av Yorgo_:

Trist att inte Prisjakts chefer läser denna tråd..

Det är svårt att läsa när ens ögon är dollartecken

Av KungFredda

Här finns lite matnyttig information: https://landing.prisjakt.nu/visible-at-prisjakt-se

Det som jag tycker är intressant är det fasta priset per klick de har: https://landing.prisjakt.nu/pricelist-se 7,49kr för ett klick på en "vattenstation" (vad det nu är) t.ex.

Om man skulle kontakta valfri onlinebutik och man sa att man ville ha tillgång till samma produktfeed/prisfil de tillhandahåller prisjakt för att göra en motsvarande sida gratis (för onlineföretaget). Skulle detta isf vara lagligt och vad skulle onlinebutiken i fråga tycka och tänka?

Av KungFredda
Skrivet av Keydie:

Du kan få den för 300 🙂

Låter rimligt. Vad går frakten på?

Av KungFredda

Vad är ett rimligt bud att lägga på kylaren?
Jag håller på att bygga en dator för Roblox och Minecraft-spelande så försöker komma undan så billigt som möjligt, men vill heller inte lägga skambud på grejer.

Av KungFredda

Går det inte dra-släppa artiklar från produktlistan till sina egna listor, i nya prisjakt?
Eller är det jag som drar-släpper på/från fel ställe?

Av KungFredda
Nytt bud: 3 500 kr För pixel 7a, skickas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av KungFredda
Skrivet av e_kjellgren:

Helt sjukt dåligt. Detta bäddar ju för någon konkurrent som i stort sett kan sno classic designen och köra på det.

Det tragiska är att det är en försvinnande liten del av oss gnällgubbar (och -gummor) som kommer att lämna prisjakt helt. Trots en övergång till ett extremt dåligt interface så har de fortfarande en enorm databas artiklar från massor av tillverkare och butiker, så tror jag stora massan (läs: yngre) uppskattar det nya utseendet.
De avancerade funktioner som vissa av oss använt och kommer sakna är nog inget som tidigare nämnd massa inte varken använder eller bryr sig om.

Enda sättet känns som ett greasemonkey (eller motsvarande) script för att bygga om sidan så den ser ut som klassiska prisjakt såg ut. Jag är extremt skeptisk till att prisjakt kommer att backa en endaste µm från nuvarande design.

Av KungFredda

10 lappar med fula gubbar på som utgångspris

Av KungFredda
Skrivet av ZaInT:

Om classic försvinner hoppas jag iaf. att nån kommer med ett script för Tampermonkey/Stylish och fixar det.
Som resten säger; totalt värdelös, bloatad och avsaknad av funktioner som fanns innan, segare, fulare, långsammare.......

+1 på detta.
Synd att man är helt i avsaknad av kodartumme så man kunde göra nå själv. Nån som har koll på om det finns några fiffiga script som gör 'nya' prisjakt användbart, och/eller ser mindre fult ut?

Av KungFredda

Jag tyckte jag såg native stöd för HDMI 2.1 flyga förbi på en annan nyhetssida. Betyder det att vi äntligen kan kliva upp på 4k120 för/med HDR utan att behöva ett extra separat grafitkort?

Av KungFredda
Nytt bud: 4 500 kr 🙋🏾‍♂️
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av KungFredda
Skrivet av JacobMardfelt:

Produkt: Microsoft Office proffesional 2021
Länk: Office Professional 2021 via Techspot Store
Kategori: Mjukvara
Pris: 50 USD / 524 kr

Låter som en extremt bra deal! Är Techspot en seriös affär så man inte betalar för nån sorts volymnyckel som blir svartlistad efter ett halvår?

Av KungFredda

Produkt: Microsoft Office Home & Student 2021
Länk: https://www.netonnet.se/art/dator-surfplatta/programvara/micr...
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5874842
Kategori: Mjukvara
Pris: 990:-

För den som inte vill prenumerera på office-paketet.

Av KungFredda

Lite under din storlek kanske. En Google Nexus 7" som jag knappt använder, med tillhörande docka?

Av KungFredda
Av KungFredda

Jag tänker lite som så att det är förvuxna sjuåringar. När jag var i den åldern så tyckte ja det var askoolt att ha smatterband på min BMX och cykla runt med. Jag hade en plastbit tejpad mot ekrarna bak, de ännu koolare kidsen hade nån sorts metallbit för ännu högre ljud. Förstår dock inte vad det var som var så jäkla fascinerande med smattrandet/oljudet.

Nu, däremot, så är det precis raka motsatt, mina fordon ska inte höras alls förrän jag vill att de ska höras.

Man kan väl bara drömma sig in i en framtid där fossilbilar inte säljs längre och de som fortfarande finns kvar endast tas fram varma och soliga sommardagar.

Av KungFredda

#ShikakuOfTheDay #HARD230709
⏱️ 00:04:43
https://shikakuofthe.day

Herrejösses vilket tillfredsställande spel

Av KungFredda

Som en chef!

Av KungFredda

Produkt: Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 4000G M.2 2280 - SNV2S/4000G
Länk: https://www.amazon.se/Kingston-NVMe-PCIe-4000G-2280/dp/B0BZMK...
Kategori: Lagring
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=10408335
Pris: 2290 kr