Inlägg

Inlägg som CeeJaySWE har skrivit i forumet
Av CeeJaySWE

Känner att den här modden är mer imponerande

https://youtu.be/he6xyl_MHXY?si=tUHXQY4f3OVgSOfh

Av CeeJaySWE

kör unraid och har en VM till mig och en till frun. största flaskhalsen är nog prollen, 5820k, då antalet PCIe banor inte räcker till för full kräm på två GTX970 och NVME lagring men inget som märks för ofta.

Av CeeJaySWE
Skrivet av Anaii:

Ja, men CT är en del av ARR men är inte obligatorisk fören i slutet av SB. Men det är en del referenser till CT innan dess också.

Obligatoriskt i post ARR, du kommer inte in i HW utan att göra CT om du börjar idag

Av CeeJaySWE
Skrivet av Anaii:

Majoriteten av innehållet i expansioner ligger i zoner som du inte kommer till innan du kommit så långt i MSQ (main story quest).

Så ja, följ MSQ så tar du dig framåt men glöm inte bort allt roligt side content some dungeons osv. Att bara köra MSQ kan bli rätt segt och man riskerar att tröttna efter ett tag. Inte för att storyn är dålig utan för att man inte får göra så mycket annat än att läsa dialog. Det blir iaf mer och bättre voice acting ju längre man kommer.

Den exp du får från MSQ räcker för att få minst två job till max om man gör lite annat vid sidan av och du kommer vara överlevelad hela tiden.

På tal om job så är din job story väldigt viktig för den ger dig massor med nya abilities.

Crystal Tower och Coils of Bahamut (raids) rekommenderar jag att köra när man kommer så långt för storyn i dem är viktig för förståelse och upplevelse av senare MSQ story.

Crystal Tower är obligatoriskt numer för att komma vidare i MSQ. Coils of Bahamut vill du inte köra i duty finder. första 4 är väl inga problem direkt... men du kommer ha ett helvete med nr 5. Om man bara vill ha story kan man haffa 2 hög level personer som hjälper en igenom osynkat, vill man ha upplevelsen av de svåra fighterna så får man leta i party finder.

När det gäller quests så är MSQ och Job/class-quests prio. Efter det rekommenderar jag ALLA blå quests då dessa låser upp dungeons, funktioner, m.m.

Av CeeJaySWE

Ser ut som du har en kortslutning mot pinnen till höger så jag skulle nog säkerställa att så inte är fallet innan jag testat att köra utan pinnen.

Av CeeJaySWE

Drar en chansning att kunna få hjälp här.

Har satt upp en "2 gamers 1 cpu" dator här hemma och nästan allt funkar toppen just nu (lär väl hitta små saker under användning ). Men en extremt irriterande sak som plågar mig är att jag inte kan casta från chrome till mina home minis längre utan får bara meddelande "Casting tab audio is not supported on this device".

Har suttit i några dagar och försökt allt möjligt men inget har hjälpt. castar man hala skrivbordet till tvn så kommer ljudet med.

Är det någon som har en aning om vart jag ska fortsätta för att eventuellt lösa det här?

Av CeeJaySWE

Bossfighten mot sentinel scorpion i demot tyckte jag var suverän, är det den typen du kallar för onödigt utdragna?

Av CeeJaySWE

Vad jag förstår det så har de fläskat på storyn för att göra spelet än mer komplett än för 23 år sen.
Har bara spelat demot än så länge (måste vänta på att frun kommer hem från jobbet innan jag börjar spela) men redan under bombing mission i demot tyckte jag att man fick mycket mer än i orginalet.

kommer garanterat inte bli missnöjd ^^

Av CeeJaySWE

10/10

Av CeeJaySWE

Linjesteget är ett enkanals-steg så det är designat för att driva en högtalare

Av CeeJaySWE
Skrivet av Reiker:

Började med en Wilfa WSP-1B (den svarta) men den fick jag reklamera efter nåt år då materialet i bågen som innehåller varmvattenröret till filtret sprack av värmen. Kaffet var ju så bra så jag köpte version 2 så fort den släpptes. Kan glädja dig med att den nya versionen har en rotationspump(som är tyst) istället för vibrationspump och materialvalen är av högre kvalité än den första versionen!

Har också en WSP-2A och har aldrig druckit bättre kaffe (krossar moccamaster) är dock lite irriterad på hur snabbt den stänger av sig kontra första modellen men det är småsaker.

I övrigt är det gourmetfilter från melitta, hela bönor från arvid nordqvist (Amigas) och kvarn. sedan måste det avnjutas i rätt kärl.

https://imgur.com/a/V3w96t3

Av CeeJaySWE

32 GB

Hade jag vart ekonomiskt oberoende så skulle jag maxa ut mammaplankan vilket skulle bli totalt 512 GB :'D

Jag hostar en minecraftserver på min primärdator så extra ram är alltid välkommet

Av CeeJaySWE
Skrivet av Epic:

Eftersom det är jag som gjorde fel och många har påpekat så får jag försöka förklara. Som @spiffman säger är det något jag hittade på wiki-sidan och eftersom jag inte är insatt i spelserien blev det lite konstigt formulerat. Ber om ursäkt och hoppas att quizen i övrigt var rolig.

Nu ska jag ge dig lite upprättelse

I Manualen till första Diablo finns nämligen denna bild

https://i.imgur.com/0A7oUdA.jpg

Så obskyr fråga men helt korrekt

Av CeeJaySWE
Skrivet av Rec0d:

https://www.google.se/amp/s/www.eteknix.com/nsa-may-backdoors...

En cpu loggar allt man gör på en dator. Allting är en arbetsorder som sparas. Nsa ville veta vad folk gör på datorn och där med ville betala intel för att bygga en backdoor. Jag vill komma på ett sätt att radera cpu minnet för att undvika detta.

Vart tänker du att den här informationen sparas?

Av CeeJaySWE

Paniken från att som 10 åring höra "ah, fresh meat" för första gången när man öppnade dörren till the butcher I Diablo sitter än idag djupt rotad i själen.

Av CeeJaySWE
Skrivet av Elektron:

Okey så i ditt exempel bör ju det bli (x-2)^2 eller (x+2)^2
Där a=2 eller a=-2 sen för att kunna få kostanten 4. Sen måste 2a=C så C blir lika med plus eller minus 4

Har jag förstått dig rätt?
Skickades från m.sweclockers.com

Yes!

Av CeeJaySWE
Skrivet av Elektron:

Tack nu förstår jag

Skickades från m.sweclockers.com

pq-formeln i all ära men jag rekommenderar dig att lära dig faktorisering in i benmärgen om du ska läsa en mattetung utbildning framöver

Av CeeJaySWE
Skrivet av Elektron:

Jag förstår inte riktigt denna uppgift.

För vilka värde på konstanten C har ekvationen
x^2=Cx-4 endast en lösning.

Svar ska bli C=4,C=-4

Skickades från m.sweclockers.com

En andragradsekvation har endast en lösning i de fallet du kan skriva denna som (x+a)^2=0 eller (x-a)^2=0

(där a är en godtycklig konstant)

Av CeeJaySWE
Skrivet av mibsweden:

Haha ganska roligt, en utredning av branschen som drabbas visar på att skatten är negativ.

Som om flygbranschen skulle utreda ifall skatt på flygbränsle är bra eller dåligt, eller liknande väldigt trovärdiga utredningskombinationer.

Har du förslag på opartisk uppdragsgivare och opartiskt utredningsinstitut som kan ge ett resultat som även den mest inbitna foliehatten kan köpa?

Av CeeJaySWE
Skrivet av Ruzikx:

Ja. Hur jag än bryter ut och kortar bort kan jag inte få till deras svar

om du bara testar att sätta in ett tal i ekvationen så ser man snabbt att det är en helt annan funktion som står i facit.