Inlägg

Inlägg som Sebban84 har skrivit i forumet
Av Sebban84
Skrivet av Spawnbadboy:

Jag har en aw3423dw i 1 år nu där jag jobbat med minst 8 timmar om dagen alla vardagar med statiska fönster och sen spelat/surfat etc i flera timmar i veckan. Har ingen burn in alls

Deras testar kan inte jämnföras med vanlig användning

Samma här

Av Sebban84

Nice! Bästa hittils

Av Sebban84

Menar de detta på blodigt allvar?

Av Sebban84
Skrivet av Gilgamesh:

japp hellre gå i pension vid 30-40 års åldern än 75 år.

Haha, ja det lär ju vara 75 när jag kommer upp i den åldern. Minst

Av Sebban84
Skrivet av Kilroy:

Jag funderar på att byta ut min raspberry pi, räcker det med 64 kärnor eller bör jag gå hela vägen till 96?

Jag skulle inte chansa, utan gå på 96 med en gång.

Av Sebban84

Hellre det än att under livet undra "tänk om jag hade försökt" imo. Det är väll några år av slit för att sen ha ett mycket mer givande liv. Det är iaf min bild av det, men förstår att det är olika för alla vad man prioriterar och vill ha ut av livet.

Av Sebban84

Blir perfekt för en htpc...

Av Sebban84

De borde använda ett slätt mynt som inte har olika spår på respektive sida

Av Sebban84

Firefox endast, även i mobilen så kan man ha ublock origin där också

Av Sebban84

Coolt!

Av Sebban84

Nu har jag själv premium för det blir bara enklare när jag kör på mobilen + youtube music. Men det kanske går att högerklicka och blockera rutan med ublock origin? Nu har ju google så mycket resurser så de borde kunna klara detta men det funkar på ganska många sidor med sådana varningar.

Av Sebban84

Vad kan man göra för kul då?

Av Sebban84
Skrivet av evil penguin:

Men både 144 och 120 är förstås multipler av 24, så poängen med att byta från 144 till 120 för film måste ha med något annat att göra?

Och om själva poängen är att det sparar ström när man ser film, och filmen är 24 bildrutor... varför inte byta till 24 (om möjligt)?

Hmm. Jag byter för det är hackigt när jag kollar på film. Men kanske har det att göra med att jag begränsar framerate till 138 via RTSS globalt.

Av Sebban84

Skulle vara nice om det funkar när jag ska kolla på film. Att det ändrar till 120hz, och att det sedan är 144hz när jag ska spela

Av Sebban84

Kan de inte bara ge upp istället.

Av Sebban84

Muntligt avtal, jo tjena. Läropengar

Av Sebban84

Nice då kanske man kan få en tunn laptop som går att spela på ganska hyffsat.

Av Sebban84

Fantastisk artikel! Tack för intressant läsning. Undrar om man kan relatera det till människor och deras hjärnor. Om man kan jämföra 1000 medelbegåvade människor mot en eller några genier och se vilka/vem som kan skapa mest eller komma längst med något. Eller hur skulle det bli med 1000 genier? Skulle det bli 1000 gånger så fantastiska framsteg jämfört mot ett geni?. Det känns som det finns någon gräns i detta rent allmän-filosofiskt.

Av Sebban84
Skrivet av Assenovaa:

HEADSUP NOOB incoming! Tjena folket jag är ny som medlem här och jag undrar om det finns någon snäll själ som kan förklara för maj hur man slänger upp bilder här på sweclockers??

Välj förhandsgranska före du skriver något så får du upp mer av en texteditor där du bl.a. kan välja att ladda upp bild.

Av Sebban84

Kul tävling! Skickar lite bilder på min setup. Jag gillar mörkt, mysigt, lila och guld så därför har jag försökt skapa det temat
Specsen står i min signatur, förutom riggen som är en sim-labs med tillhörande G920 ratt, pedaler och växelspak, en Acer ED347CKR skärm och en reverb g2.