Inlägg

Inlägg som Cypress_86 har skrivit i forumet
Av Cypress_86
Nytt bud: 1 100 kr Plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Cypress_86
Skrivet av Varg:

Håller på med Resident Evil HD Remaster. När jag är klar med det ska jag ge mig på Resident Evil Revelations 2 och RE Zero.

Underbart! Älskar känslan i gamla ressie spel! Kör igenom 4 på psvr2 nu och det är magiskt!

Av Cypress_86
Nytt bud: 300 kr plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Cypress_86
Skrivet av Chess_Norris:

Jag har börjat få problem med min PSVR2. Har börjat uppleva att bilden är ryckig och att det är svårt att ställa in avstånd till golv samt att kameran verkar ha problem med att se omgivningen.
Dessutom verkar jag inte kunna editera spelytan fritt vilket gick tidigare. Jag kan fortfarande editera den, men förut kunde jag "dra" den genom väggar och andra föremål, men nu hoppar den själv tillbaka. Har testat att kalibrera om den och rengjort kameralinserna, men utan större framgång. Någon annan som upplevt något liknande?

Har hört att belysningen hemma spelar stor roll för PSVR2. Har du gjort några förändringar belysning mässigt i rummet som du spelar vr i?

Du har ingen förlängningkabel till VR:et inkopplat?

Av Cypress_86
Skrivet av jungleboss:

Jag har ingen PS5 just nu utan att planerat att köpa en PRO när den kommer ut. Är det värt att köpa denna VR ändå nu med tanke på priset. Eller vänta och köpa den om något år. Kanske bättre att vänta...

Jag skulle avvakta med det då det är ett tag kvar tills pro släpps. Är du sugen på VR nu så är mitt tips att köpa ett billigt begagnat ps5 nu och uppgradera till pro sen. 😁

Av Cypress_86

Användare: @odylsell
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Xiaomi 9t Pro

Positivt:

Inget

Negativt:

Skickade aldrig varan. Efter 6 dagar tröttnade jag och bad om pengarna tillbaka (vilket jag fick).

Väldigt lite kommunikation. Ger inga riktiga svar. Jag trodde ärligt talat att jag var lurad på pengarna iom. att jag förbetalat

Slutbetyg: 0,1/5

Av Cypress_86
Nytt bud: 600 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Cypress_86
Av Cypress_86
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Det skulle kunna vara problemet. I mitt fall är det att saker alltid kommer i vägen och man aldrig får göra det man vill göra. Detta gäller egentligen inte enbart gymmet.
Det speciella med gymmet är att man kan säga jag har tid, men så har man någon liten skada som inte på något sätt är stor, men gör så att man vill undvika infektioner.

Då har jag två frågor;
1. Har du några konkreta mål med gymmandet? Alltså konkreta mål eller delmål att kunna nå?
Att sätta upp konkreta mål med träningen är mitt bästa sätt att känna att man utveklas och hålla det roligt!

2. Har du någon underliggande sjukodom som gör att du bör vara extra försiktig med infektioner?
Om inte så kanske du inte ska vara så rädd för det. Om jag ser till mig själv så utövar jag kontaktsport och verkligen ligger och får andras svett i mina småsår och över hela kroppen. Gymmet ser jag som närmast en bakteriefri miljö i jämförelse med BJJ miljön
Inom BJJ är svinkoppor (URK) och ringorm vardagsmat

Av Cypress_86
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Fått konstant småskador som gör att jag får undvika gymmet med badet.

Jag ramlar och slår mig skrapar upp lite rivsår, inget märkvärdigt, men det blir ej att bada. Därefter en förkylning, när denna blir klar bränner jag mig på spisen, inget större fara men undvika badet igen.. Och så håller det på hela tiden.
Det känns lite som jag hela tiden medvetet drar på mig småskador för att slippa träna och hitta undanflykter till att göra det.

Kan det vara ett alternativ att hitta andra träningsformer? Det låter som att du innerst inne inte trivs med dina nuvarande aktiviteter?

Du kanske kan hitta en annan träningsform som gör att du längtar efter träning istället? Jag hittade BJJ vid 14 års ålder och är nu 37 år. Det är något som jag längtar till varje gång och saknar mycket när jag inte utför det. Även tung styrketräning är bland det roligaste jag vet.

Jag tror att om man vill träna så kanske man också behöver hitta en träningsform som passar en själv för att man inte ska behöva "tvinga" sig iväg till t.ex. gymmet.

Av Cypress_86

450:- 😇 bjudet

Av Cypress_86
Skrivet av Chess_Norris:

Enligt denna tråd på reddit, så verkar Ainope kablar fungera för detta. https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/117izmq/best_usb_extension_cable_for_psvr_2/
Svenska Amazon verkar sälja detta märke. Dock osäker på om dom har exakt den kabel som du är ute efter, men kanske värt att kolla upp.

Jag såg den tråden med. Jag ska testa med kortare kabel och en av detta märket i 2 meters längd. Sen läste jag att det var någon i tråden som sa att kabeln bara fungerade bra åt ett håll vilket låter riktigt lurigt...

Av Cypress_86
Skrivet av Fearnox:

Ganska säker på att jag såg recension vid release där det nämndes att det fungerade. Vet inte hur mycket och med vilka kablar det fungerar dock.

Testade en USB-C förlängningskabel med bra specs från Nordic, men den gav problem med trackingen av kontrollerna efter några minuters spelande.

https://noerdic.se/products/nordic-usb-c-extension-cable-m-f-...

Skickar nog till ska den och kanske testar med en kabel med än högre spec eller en kortare. Tusan! En tvåmetare hade varit perfekt!

Av Cypress_86

Någon här som testat att förlänga sladden till headsetet? Jag skulle behöva en 2-3m mer för att ha en dräglig roomscale situation hör hemma 😃

Jag har kollat runt lite och förstår det som att man behöver ha en 10gb kabel iallafall och inte längre än 3m. Någon som har någon rekommendation att komma med? 😇

Av Cypress_86
Nytt bud: 500 kr Plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Cypress_86

Får mitt psvr2 i morgon. Finns det några gratis grejer att uppleva till det?
I övrigt, har någon några rekommendationer på bra spel?

Av Cypress_86

700:- plus frakt bjudet!

Du råkar inte bo nära Borås/Ulricehamn?

Av Cypress_86
Skrivet av Icecrystal:

Det är det för modell och hur mycket budar du utöver kortet?

Det är följande modell:

https://www.inet.se/produkt/5413171/asus-geforce-rtx-4070-ti-...

Inköpt i januari i år.
Vad vill du ha imellan?

Av Cypress_86

Har ett 4070 ti om det kan vara intressant för herrn med byte plus stålar?

Av Cypress_86

Ge mig!