Inlägg

Inlägg som Noob I am har skrivit i forumet
Av Noob I am

Corsair XMS3 DDR3 3x4GB minne 1600Mhz 9-9-9-24

100kr + frakt

Av Noob I am
Skrivet av Chrissoid:

Logitech g303 350kr

Skrivet av Zadazi:

logitech g pro x superlight 330 kr, kan mötas i gbg

Ni är vinnare kontaktar i PM för att lösa detaljer.

Av Noob I am

Tio Möss Och Ett Tangentbord Logitech, Zowie, Pulsar, Fnatic, Mionix mm

Se bilder för utbud

Bud ges likt följande
G303 200kr
Naos nr2 100kr

och INTE likt detta
G303 & Naos nr2 300 kr

Kan mötas vid Chalmers Johanneberg, Redbergsplatsen eller annan central knutpunkt.

Trevlig jul!

Läs hela annonsen här

Av Noob I am

Finns den kvar?

Av Noob I am

Är det möjligtvis så att du passerar Göteborg? I så fall bjuder jag 550

Av Noob I am

Förstår resonemanget, dock fungerar det inte att använda mer teknik för att bli av med nuvarande teknik. Du letar efter en enkel lösning för att bli av med ett problem som det har lagts miljarder på att framkalla, se (Irresistible: the rise of addictive technology and the business of keeping us hooked) av Adam Alter. De har lyckats använda "pleasure/pain balance" för egen vinst på användarnas bekostnad. Bästa förklaringen för detta har jag hört av Anna Lembke som skrev (Dopamin Nation). En praktisk metod som verkar har haft framgång är Digital Minimalism som beskrivs i boken av samma namn. Lycka till!

Av Noob I am

Det verkar som LTT tar bort youtubekommentarer som har med Madison att gör. Jag kommer personligen inte kolla på LTT innan en extern granskning av arbetsmiljön är utförd. Tror inte att den kommer vara smickrande för Linus.

Av Noob I am

Avsaknaden av färg är väl trevligt. Men ett kraftigare verktyg skulle vara en inbyggd funktion likt cold turky blocker som finns till Windows.

Av Noob I am
Skrivet av Kilen:

1600+frakt

Glömde bort min egna annons, men är du fortfarande intresserad är den din

Av Noob I am

För spel 4kkr, dock skulle jag utan tvekan köpa några A100 ifall de skulle visa sig ha bra återbetalning för professionella applikationer.

Av Noob I am

9600K är en bra för CPU för ditt användande så länge den gör vad du vill att en processor ska göra. Så den är inte värd att uppgradera.

Samma svar för RAM. Om DU klarar dig på 16 GB finns det ingen anledning att uppgradera. Finns säkert roligare saker du kan göra med pengarna.

Precis som du säger så spelar det roll vilka program som är uppe på skärmen men annars brukar det inte ha någon påverkan. Dock får man passa sig för att spela i window-fullscreen. Det kan orsaka problem.

//

Av Noob I am

Om du inte väljer elbil så är det svårt att undkomma fördelarna med Atkinson cycle som finns i vissa hybrider. Kollar man på de som kör Über så brukar det vara Toyota Prius Hybrid eller Toyota C-HR. Bilarna är snåla och misstänker att de även är bekväma att åka i då många Über förar verkar leva i dem. Finns mycket att läsa om när det kommer till snåla bilar då det ofta är ganska objektivt att bedöma till skillnad från bilar som optimerar för körglädje.

Av Noob I am
Skrivet av xSean145:

Hej
Kan du skriva vilken modell det är och inköpsdatum?  

A1701. 64 gb vit

2019-01-21 säger kvittot

Av Noob I am

iPad 10.5 pro 64 gb

Bra skick. Jag har använt Paperlike skärmskydd under nästan hela användningstiden. 1:st oanvänt Paperlike medföljer.
Medföljer gör även Apple Pencil.
Vidare finns även skal och tangentbord från logitech. Dock är skalet spruckit pågrund av upprepade montage och borttagande.
Bilden är lånad

Läs hela annonsen här

Av Noob I am

Du borde undvika 5.1, sikta på 4.1 istället.

Där center högtalaren borde sitta kommer skärmen vara i vägen. För att få plats med en centerkanal behöver den vara liten. Det medför problem i och med att centerkanalen är viktigast. Där med kan man köra med höger och vänster. Ljudet kommer fortfarande låta som om att det kommer från mitten.

En hemmabio receiver, 4 begagnade "bookshelf speakers" så kommer du ha en trevlig setup. Leta efter Dali, Klipsch.

Annars finns detta, har bättre ljud än nuvarande för hela 0 kr. https://www.blocket.se/annons/stockholm/thx_ljud_av_dell_alte...

Av Noob I am

Jag hade hoppats på mer skärmar med hög upplösning (220 ppi), adobeRGB deltaE<2, f>120hz. Oled är trevligt att spela på, dock litar jag inte på tekniken när det kommer till bildredigering.

Bästa släppet var Panasonic S5ii, nu finns det ännu mer tävling inom 35mm spegellös digitalkamera.

Sedan hade det vart roligt att se mer utveckling inom e-ink.

Av Noob I am

“Hur mycket älskar du att uppdatera din telefon?”

Att uppdatera är en olägenhet telefonen, dock är alternativet att inte kunna uppdatera enheter en betydligt större olägenhet.

Efter sex år har jag nu slutat få annat än säkerhetsuppdateringar till min iPhone 7. Sex år är bra, dock skulle jag säkerligen kunna använda hårdvaran i 4 år till och skulle gärna vilja ha de nya iOS funktionerna.

Av Noob I am

Jag har byt till Apple Music pga ALAC, dock undrar jag verkligen om de har räknat rätt då detta ska vara hur många gånger jag lyssnade på albumen. Min övergripande syn varför skapa spellistor om musikern redan fixat det?

Av Noob I am
Skrivet av TheLostSwede:

Ok, lekt lite med den idag och den är ju mycket bättre än den 1080p Samsung TV som jag har använt tidigare, som vid det här laget är närmare sju år gammal. Det är som redan nämnt, inte världens bästa backlight på den, eftersom den är segmenterad och från kanterna. Men det lilla jag har använt den hitintils, så är jag nöjd med tanke på priset. Lite ovant med LGs fjärrkontroll. webOS tar lite att bli van vid också, men det är nog mest en vanesak. Upptäckte att det finns en Teliaplay app, någon som Telia själva säger bara ska finnas till Android, så det var ett plus, eftersom jag tyvärr bara har Telia där jag bor. Och ja, den står på golvet just nu, eftersom jag inte har en TV möbel ännu...

Det går vist inte att länka till Google Photos, så klicka på länken för bild.
https://photos.app.goo.gl/2yn9QJ11TDNYpYQP7

Tack för uppdatering!

Blev en beställning här med. I och med att de som jag hjälper att köpa tv har en liknande apparat som din gamla så kommer det bli utmärkt. Kommer nog stänga av local dimming, det såg inte jätte trevligt. Jag gillar personligen magic Remote väldigt mycket, dock använder jag den sällan. Jag brukar faktiskt använda LGs app för att kontrollera min LG tv kan rekommendera att du laddar ner den.

Av Noob I am

Är det någon som har koll på hur panelen i LG Nano86 50” presterar?
Det är en modell från 2021. Det som talar för att objektet ska vara någorlunda bra är att modellen har utrustats med Magic Remote, α7 Gen 4 samt local dimming. Tycker det skulle vara konstigt ifall de tryckt in en skit panel i en annars ganska tydlig mellan klass tv.