Inlägg

Inlägg som DJ-SAAB har skrivit i forumet
Av DJ-SAAB
Skrivet av Speiderful:

I mitt fall så behövde jag uppgradera cpun bara, hur gammal dator har användaren.

Samma här också sen kan gamla CPUn funka på Windows 11 ändå om man t,ex ha en kompis man kan tänka sig låna ut och sedan uppgradera Windows 11 och sedan stoppa in sin gamla igen och de kommer funkar hur bra som helst.

Av DJ-SAAB
Av DJ-SAAB

Ibland hade det varit intressant och se om man stängde av Internet i hela världen nån timme och se hur folk hade mått då.

Av DJ-SAAB

Växla upp? känns som man har hört de förut och de slutade med många missnöjda gamers. Varför kan man inte bara låta de tar tid och gör ett bra jobb än att rusha sig fram som kommer ändå va halvfärdigt och dålig spelupplevelse förmodligen.

Av DJ-SAAB

AI är den enda man kan snacka med utan att nån bli kränkt eller irriterad för det minsta nuförtiden eller ännu värre PK. Mesta dels är det kul att experimentera med AI i olika ämnen så man inte hamna far behind och är medveten om AI. De må va en chatbot idag, sen kanske utvecklas till mer fysisk kontakt med AI.

Av DJ-SAAB

Inte för mycket men lagom

Av DJ-SAAB

Får väl hoppas de börja kartlägger haven också hade ju varit intressant faktiskt.

Av DJ-SAAB

Smidigt kan man säga de är eller för dom som glömmer saker och ting hela tiden kan ju va en lättnad tills de glömmer mobilen.

Men hur ser säkerheten ut egentligen lär nog va en säkerhetsrisk, för kriminella eller hackers är nog detta en fin godishylla att snoka runt i.

Av DJ-SAAB

Lär nog inte va några problem kanske inte maxat, sen har vi FSR eller DLSS som lär finnas i settings. Men 1070 i ett maxat Starfield lär nog kanske bli svettigt.

Av DJ-SAAB
Skrivet av FreddyK:

Twitch försökte och förlorade tillslut, blir nog samma historia här.

Dock så har twitch kommit runt folk som använder annonsblockerare ändå som glider förbi fritt eller som poppa upp.

Av DJ-SAAB

Helt nöjd, vissa webbsidor hade jag ingen aning om då man inte va sådär intresserad av att hänga på nätet, va mer ute o gjorde dumheter istället.

Av DJ-SAAB

Har använt mig av Windows + Shift + S många gånger och det är så smidigt och enkelt dock va de inte så smidigt i Windows 10 när man fick spara varje skärmbild förhand, men i Windows 11 görs det automatiskt I love it.

Av DJ-SAAB

Oavsett om man gillar det eller inte så är det som krävs idag tyvärr, rent allmänt så är det inte EU's fel att det har blivit som det har blivit. Vi har sjuka individer omkring oss.

Av DJ-SAAB

Tänk er att bli sparkad av en AI med orden "Du jobbar inte lika effektivt som AI du få gå"..

Av DJ-SAAB

Jag läser knappt aldrig en manual de är lättare att se hur det ska sitta än att titta i en manual gör saken bara mer jobbigare, men de finns exempel där jag titta i en manual och de är när man kommit till HDD, power-led och såvidare dom små kablarna inte alltid man lägger dom på minnet.

Av DJ-SAAB

Länge sen man hade en surfplatta nu och har haft tankar om det, men ingen har direkt lockat mig ännu. Får se vad Oneplus första bjuder för intressant och vilken prisnivå det landar på.

Av DJ-SAAB

De enda positiva med detta är att om man har sjukhusbesök och vill fördröja tiden med att spela istället än att sitta i ett tråkigt väntrum och tvingas prata med personen bredvid.

Av DJ-SAAB

Blir säkert som sist som de gjorde med 3060 Ti/3060. 4060 Ti få 8GB och 4060 12GB...

I min värld vore det rimligare att 4060 Ti får 12GB och 4060 8GB, men Nvidia gillar sin förvirring.

Av DJ-SAAB

Inflationen styr priserna mesta dels.

AMD sätter ju sitt pris utan att räkna med skatt och sådant skit, vissa butiker har ju dock varit rätt nära AMD's prissättning andra långt ifrån.
899$ - 9 278,58 kr
999$ - 10 310,68 kr

Sen lär vi nog ser ett antal dessa kort hamna på andra sidor där scalpers har köpt och ska sedan säljer dem vidare för mycket dyrare där. (Ge fan i att köpa av scalpers)

Av DJ-SAAB

Det ser bara mörkare och mörkare ut när det ska lanseras, men tyvärr de är så vi har det i världen och speciellt när man lägger fokus på att par specifika länder ska producera allt till alla. Hade man spridit ut produktioner där varje land tar sitt ansvar och inte gör sig beroende av andra länder men ändå bra balans på samarbete och inte utnyttja andras, hade vi haft det annorlunda idag och mer effektivare produktion.