Inlägg

Inlägg som Hoggaforfan har skrivit i forumet
Av Hoggaforfan
Skrivet av Tauri85:

Ok för varken Hemköp, Ica, Willys eller Lidl har det här i götet

Willys har i Appen

Av Hoggaforfan
Skrivet av Skrax:

Vilken värld lever du i? Du behöver vakna upp till verkligheten och sluta vara så godtrogen och naiv. Tror du på fullaste allvar att han kommer gå runt och se till att folk har ergonomiska stolar? Lol! Du har inte jobbat under många chefer du..

En del men jag är inte cynisk och bitter som tolkar: Den nya vd:n ska både prata med sina medarbetare i butiker, lager och kundtjänst, men även jobba med dem under vissa dagar för att se vilka utmaningar hans medarbetare möter.

Som bokstavligen säger att han vill se vad vilka utmaningar, dvs hur arbetsplatsen ser ut och om det går att förbättra/ändra något och inte vad för problem de har med lagret och hur de ska öka omsättningen. Väldig skillnad.
Mer såna chefer skulle behövts och de finns men det kryllar inte av dem, många problem kommer av att ledningen inte vet vilka utmaningar arbetarna har utan sitter på kontoret, vänder papper och bara ser siffrorna.

Men vill du vara hatiskt, cyniskt och bitter och tror att hela världen är emot dig och att alla över din lönenivå är elaka så får du tycka det

Av Hoggaforfan
Skrivet av Skrax:

Tycker synd om dom anställda som måste stå där och fejka ett leende när stora stygga chefen står bakom ryggen för att finna fel bland dom som verkligen arbetar.. Är ju knappast på lagret som det är fel, oftast är det någon högre upp som börjat ändra på ett fungerande koncept och sen ska en ny chef träda fram för att sparka på de oskyldiga arbetarna och sen går det bara sämre o sämre. Såna idioter har man stött på mer än en gång i livet. Tvi!!

Så du tycker det är synd att VD ser om och vilka problem som finns? Kanske han tvingar på de som står och går en mjuk gummimatta eller tvingar de sittandes i en ergonomisk stol eller ändrar ett arbetssätt som ger skador, kanske till och med anställer fler om behovet finns. Vad hemskt, stackarna...

Personligen tycker jag det är fantastiskt iniativ men antar jag är lite märklig.

Av Hoggaforfan
Skrivet av E15597:

Z5500 gang. Dock har jag skippat Logitechs styrenhet och kör systemet direkt från en receiver med denna adapter:
https://www.ebay.com/itm/404634949488

Yo gang ^^
Vad tjänar man på det? Är det om man vill ha för cd, vinyl eller liknande?

Av Hoggaforfan
Av Hoggaforfan
Skrivet av Swedishchef_90:

10kg koppar är ca 1000:- just nu iaf så ungefär som en aio 😁

Men borde inte optimala vara en solid koppar bit som sågats som en fläns?

Luft är ineffektivt som värmeledare, därför vill man ha så stor yta som möjligt och med passiv kylning så har kylflänsarna större mellanrum än vanlig luftkylning med hög statisk lufttryck.
Enklast vore tex som gamla zalman kylar

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Zalman_ZM-NB...

Av Hoggaforfan

Är annonsen avslutad?

Av Hoggaforfan
Nytt bud: 3 800 kr 4060ti
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Hoggaforfan

3800+frakt för 4060ti

Av Hoggaforfan

Hittade ett annat kort så tar tillbaka mitt bud

Av Hoggaforfan
Skrivet av Keffy:

Försöker att byta ut min gamla ikea stol. Är någon av dessa prisvärda? Inte jätte sugen på begagnade stolar. Jag är 180cm 75kg.

Ergoff Ekoflex 520: https://www.sono.se/kontorsmobler/arbetsstolar/ergonomiska-ko...

Direkt Interiör ergo 312:
https://www.dpj.se/ergonomiska-kontorsstolar/17057-kontorssto...

Köpte precis en Malmstolen från Rafz, kan rekommenderas men är kanske över budget. Är 180cm lång
https://rafz.se/product/kontorsstol-4000-hog-malmstolen/

Kan rekommendera företaget överlag

Av Hoggaforfan

2750:- bor i Karlshamn

Av Hoggaforfan

Gjorde nyligen en rejäl uppgradering av mitt gamla slitna skrivbord, farsan hjälpte mig att bygga det, 2007 tror jag, och älskat det sen dess. 3mm EVA-skum och PU-läder över hela ytan. Fanns inget bra alternativ när jag byggde det.

Av Hoggaforfan
Skrivet av Buddaz112:

Jag hadde önskat de hadde lagt diamant kristaller i plastglaset. Med tanke på vad en telefon kostar idag så borde det inte vara några problem att ge det till kunderna inkluderat i priset.

Det hade inte gjort någon skillnad om du inte har en ovana att repa skärmen med safirer. Som läget är nu så rekommenderar jag dig att ha din safir och diamantsamling i en annan ficka.
Problemet att spricka gäller alla ädelstenar, hoppet står snarare till någon form av transparent metal.

Av Hoggaforfan

Enligt rykten denna gång med en fingeravtrycksläsare som fungerar nästan 50% av försöken, en dramatisk ökning jämfört med tidigare versioner /ironi

Av Hoggaforfan
Skrivet av IQTRM:

Så det var du som köpte den lösningen.
Var bra sugen men det fick bli en mer standardlösning för min del.

Nöjd?

Är pillig att jobba med så jag drar mig nästan för att uppgradera men när det funkar som det ska så är jag nöjd. Snygg och tyst <3

Av Hoggaforfan

MonasterLabo The One

Av Hoggaforfan
Skrivet av Wiggin:

Hade ju varit hur snygg som helst, och praktisk...i en miljö utan damm. Ifall nag någon gång skulle komma på mig själv med att befinna mig i en sådan så ska jag försöka komma ihåg det där chassit.

Hur kan damm sugas in mer i ett chassie utan fläktar än med? Har mindre damm i mitt MonsteLabo One än jag hade i mer traditionella chassien.

Av Hoggaforfan

Köpte min första e-bok förra året och kommer nog aldrig mer att läsa en fysisk bok om jag kan undvika det

Av Hoggaforfan
Skrivet av kelthar:

Vad jag var ute efter var inte så mycket vad det var utan vilken färg den har

Mjo men on är grönt så menade att då är det korrekt men visst hade det varit lite snyggare med bärnsten/orange eller något liknande